Skocz do zawartości

Pani Bocianowa jest ciężko chora

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
JA również życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla żony i siły, pomyślności dla Bociana.
Pozdrowienia dla wszystkich. K.S.
I jak naj mniej głupich kłutni tu i nie tylko.
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Wytrwaj i bądź silny a cale życie jeszcze przed wami.

A gdy serce twe przytłoczy
Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto"
Maria Konopnicka
Adam
Napisano
O(rh+)gdyby była taka potrzeba.Wiem jak boli choroba najbliższej osoby.Życzę jak najszybszego powrotu do zdrowia dla pani Bocianowej,a dla Bociana Siły i Pogody Ducha.
kruszyna
Napisano
Bocian przekaż małżonce życzenia szybkiego powrotu do zdrowia i miej przekonanie że nasza wiara w wasze powodzenie jest większa nawet od naszej kłótliwości na tym forum.

Zdrowia życzę serdecznie

bombel
Napisano
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia, wytrwałości i tylko pozytywnego myślenia.
Będzie OK.
dea
Napisano
Kochany Bocianie Ty wiesz, że jesteśmy z Tobą, gotowi pomóc w każdej chwili. Wiesz, tak jak i my wiemy, że wszystko będzie dobrze - inaczej być nie może! Wytrwałości i wiary. Trzymaj się Przyjacielu!

Przy okazji Wszystkim Forumowiczom, którzy tak ciepło i wspaniale zareagowali... dziękuję.
Izabela Kwiecińska
Napisano
życze powrotu do zdrowia małżonce , no i myśle że mozesz liczyć na pomoc forumowiczów (oby nie była potrzebna)
Napisano
Sam własnie wróciłem ze szpitala. Mój powód jest więcej jak błahy przy sytuacji jaką musi przeżywać żona Bociana i sam Bocian i doskonale go rozumiem. Dlatego trzymam kciuki i z wszytskich sił życze szybkiego powrotu do zdrowia dla małżonki!!!

d007

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie