Skocz do zawartości

powstaje nowy wóz pancerny

okejos

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 147
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Co by mnie ktoś nie opiepszył, że zaśmiecam wątek to jeszcze tylko to zdjęcie [Peugeot prawie przeciwlotniczy], ale i trochę ebechów" na tym zdjęciu widać [przewozili rezerwe w środku?].

Pozdrawiam balans

O wartości rekonstrukcji takiego pojazdu w dużym stopniu będzie decydowało charakterystyczne [szprychowe] podwozie. Tak sobie myślałem, myślałem i wymyśliłem! Może motocyklowe np. z trzech Junaków", po ewentualnych przeróbkach [wzmocnieniu] było by bardziej a miejscu" niż jakieś tam typowo samochodowe??? Jeżeli głupio wymyśliłem, to sorry...

P.S.
Czy Kol. Okejos się nie pogniewa, jak wrzucę jeszcze parę zdjęć?

Pozdrawiam balans

Witam.
Dziekuję za zdjęcia i wszelkie uwagi. Dzieki tym zdieciom będzie mozliwe dokonanie poprawek w rekonstrukcji pojazdu.Koła zostaną wymienione , zmieni to zupełnie slwetkę pojazdu
Koła motocyklowe odpadają.Peugeot obecnie waży 1800 kg ,dodajmy do tego 4 ludzi załogi,z bronia i oporządzeniem ,skrzynki na amunicję, bańki na paliwo i inne rupiecie które upiększą pojazd.Takiego ciężaru koła motocyklowe nie wytrzymają ,dlatego postanowiłem zaadoptować koła szprchowe
samochodowe felga 19 cali Ford A
Tak jak napisał Okejos 3 sztuki są pozostałe w trakcie pozyskiwania
Pozdrawiam
Mirek

• 2 years later...
  • 5 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie