Czarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 a oto współczesny hełm brytyjskiego policjanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 i druga fotka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 13 Kwiecień 2006 a to polska piędziesiątka z opl huty w Katowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Ten węgier niezły, niezły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 a dziękuję mnie si też podoba:)dziś na początek tai oto dziwny hełm-z tkaniny przesyconej żywicą-chyba PRL budowlaniec...ale może i górniczy...nie wiem-kolejna zagadka minionego okresu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 oraz doprowadzony już do stanu zokresu kiedy byłużywany hełmik listonosza PRL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Czarek masz moze jakies fotki wyposażenia do ruskiego wz.40 (takiego jak ten mój z kuricą pare postów wyżej) ? Chciałbym sobie skompletować wyposażenie wewnętrzne do niego a nie jestem do końca pewien które wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 Czarek - ten z tkaniny przesyconej żywicą to chyba jakiś budowlany. Mam górniczy z tego materiału i ma inny kształt.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komunacccp Napisano 14 Kwiecień 2006 Share Napisano 14 Kwiecień 2006 widze czarek ze kolekcja sie powieksza:) nie zapomnij o koledze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 14 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 14 Kwiecień 2006 http://odkrywca-online.com/forum_pics/picsforum14/rusek3.jpg wnętrze do sowieta...hełm przywieziony z szopy z Ukrainy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 a tu taki gladiator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcio75 Napisano 17 Kwiecień 2006 Share Napisano 17 Kwiecień 2006 Dodaje chelmik WH (double decal). Troche za bardzo podrapany, niestety wojna robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Wz.64 WSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 http://www.tmhbs.com/h_highlights_14_aug_04.asp ciekawe ilu zamówiło za taką cenę w języku polskim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 a ode mnie dziś 2 ciekawe hełmiki...oto pierwszy-coś między adrianem 15 a 26... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 tył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 przód-emblemat już wyczyszczony-eh...szkoda że hełmikowi się podrdzewiało bo byłby śliczny...ostatnio użytkowany przez straż pożarną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 ale jak widac po środku wcześniej przez wojsko-zresztą nie jest to napewno hełm paradny tylko normalny bojowy...teraz typowanie-co to -mój typ to adrian wz.23 ale może i jakiś włoski produkt...jak ktoś am inne pomysły to słucham:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 i druga nowość-coś podobnego do włoskiego pancerniaka...ale inne...ja tam nie wiem...ale jak mówiłes tasiu-motorowy...wzór??zapomniałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 i fotka z przodu...na dziś tyle ode mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tasiu1 Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Ten hełm wygląda na włoski hełm wz.35 coś pomiędzy czołgowym a motorowym. Daszek przemawia za hełmem motorowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 na początek dziś brytyjski mk2 w wersji OPL ze skórzanym fartuchem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 teraz taki Holender-też ze skórzanym fartuchem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VASILI Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 mój boże czarek!!!!!!!!! GRATULUJE KOLEKCJI!!!!!! DOBRA NIE zanudzaj nas juz tymi fotami.........nie no oczywiście żart! jak będziesz miał coś jeszcze nowego to podsyłaj foty... piękne hełmiki :D: D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 i z takim emblematem z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.