Skocz do zawartości

hełmy kolekcje vol.5

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

a dziękuję mnie si też podoba:)dziś na początek tai oto dziwny hełm-z tkaniny przesyconej żywicą-chyba PRL budowlaniec...ale może i górniczy...nie wiem-kolejna zagadka minionego okresu...

Napisano
Czarek masz moze jakies fotki wyposażenia do ruskiego wz.40 (takiego jak ten mój z kuricą pare postów wyżej) ? Chciałbym sobie skompletować wyposażenie wewnętrzne do niego a nie jestem do końca pewien które wybrać.
Napisano

przód-emblemat już wyczyszczony-eh...szkoda że hełmikowi się podrdzewiało bo byłby śliczny...ostatnio użytkowany przez straż pożarną...

Napisano

ale jak widac po środku wcześniej przez wojsko-zresztą nie jest to napewno hełm paradny tylko normalny bojowy...teraz typowanie-co to -mój typ to adrian wz.23 ale może i jakiś włoski produkt...jak ktoś am inne pomysły to słucham:)

Napisano

i druga nowość-coś podobnego do włoskiego pancerniaka...ale inne...ja tam nie wiem...ale jak mówiłes tasiu-motorowy...wzór??zapomniałem:)

Napisano
mój boże czarek!!!!!!!!! GRATULUJE KOLEKCJI!!!!!! DOBRA NIE zanudzaj nas juz tymi fotami.........

nie no oczywiście żart! jak będziesz miał coś jeszcze nowego to podsyłaj foty... piękne hełmiki :D: D

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie