von Nogaj Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 Dawajcie foty ludzi zakompleksionych z wielkimi kałdunami(piwsko,golona)działajacych jako spadochroniarze lub inni speckomandosi.Mogą też być przykarłowate osobniki odtwarzające zwiadowców itp.Niech tu,na tym poście pojawi się galeria (coś jak w macDonaldzie pracownik miesiąca) na NAJLEPSZEGO MACZO REKONSTRUKCJI.
von Nogaj Napisano 10 Luty 2006 Autor Napisano 10 Luty 2006 To ostatni post..żegnam wszystkich i proszę o wylogowanie całkowite z forumu.Tu nasuwają mi się słowa piosenki iepłacz kiedy odjadę..tralalala" lub kajne grencen".Poprosiłem o azyl polityczny w Etiopii.Proszę o wylogowanie Moderatora(całkowite)
pik78 Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 http://www.ostatnibastion.freevat.com/za całokształt .
pik78 Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 obejrzyjcie foto-galerie z pacyfikacji ,jest the best !Ktory to kikiKWAS ,pewnie ten w okularkach osobnik :)pzdr
Towarzysz Iwan Napisano 11 Luty 2006 Napisano 11 Luty 2006 To już się robi nudne.Napiszcie jeszcze, że Koledzy z OB mają wielkie nosy, zrośnięte płatki uszu, są za wysocy i żadni z nich Aryjczycy.Będzie zupełnie na temat, na miejscu i yntelygentnie"
sanitater Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Pocieszenie - czepialstwo nie jest do konca tylko polskie:http://www.geocities.com/happyfriends1/index.htmlhttp://www.geocities.com/bigreenactors/Ale swoja droga koledzy z OB obiecali usunac przynajmniej podpis o pacyfikacji a dalej moge poczytac o ich pacyfikacyjnych wyczynach. Wystarczy poczekac jak ktos ogladajacy ich strone zadzwoni do jakiejs gazety ktora lubi tego typu afery...
kikifas Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Nie rozumiem drogi kolego Pik dlaczego po raz kolejny wprowadzasz ferment na forum. Czy prowokowanie to wszystko na co cię stać? Bo czytając większosć twoich wypowiedzi można tak domniemywać. Czy masz jakis żal? Może jakies pragnienia, których nie możesz zrealizować a które prowadzą do kumulującej się w twym umysle frustracji.Zapraszam do mnie na kozetkę. Wysłucham cię uważnie i spróbuję ci pomóc.pozdrawiam
pik78 Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Tak ,co bede ukrywac ,lubię mąćić.W tym temacie ,wszelkie joby" prosze slac do von Nogaja -ja tylko odpowiedzialem na jego apel:)Nie moją winą jest rowniez ,ze komicznie wyglądacie na swoich zdjęciach ,zwłaszcza z partyzantami" w jeansach :)PSMi juz nic nie pomoże ,ale mozesz sam siebie jeszcze uratować :)pzdr
Łukasz Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Witam!http://www.geocities.com/bigreenactors/SS wypchane hamburgerami i pizzą...Pozdrawiam, Łukasz
dect Napisano 12 Luty 2006 Napisano 12 Luty 2006 Dla mnie he winner is" ex aequo obaj spadochroniarze: Fallschirm i 82AA. Tylko doczepic lotki i moga robic za 500 funtowe bomby :D
bolas Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 buhhahahahha wybaczcie ale spadłem właśnie z krzesła pod wpływem lektury opisów do fotek ... ... after taking a break from his Star Wars Career, Jabba the Hut has been sighted manning the top of this German halftrack
bolas Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 Note that the Fuhrer sent in his biggest and finest troops for this event.huehuehuehuhuehue :)))))))))))))))))))))))))
zero66 Napisano 13 Luty 2006 Napisano 13 Luty 2006 wyyyyppppasssss!!!!!!!!!!!!! to jest the best, mało sie nie zsik.......oscar za najlepsze zdjęcie :)
VOO1 Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 No to jeszcze chlapaki" z ss:) i biedna MarusiaTo tak dla rozluźnienia :P
pass Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 Ludzie czy wy macie coś w głowach. Jak możecie naśmiewać się z wylądu innych. Myślicie że oni dobrze się czują (np. ze swoją tuszą) może to rekonstrukcja jest tym co trzyma ich w jako takich nastrojach. Otyłość to choroba a czy to jest normalne by śmiać się z chorych lub zabraniać im czegokolwiek.Powinniście cenić ich za odwagę a nie narywać się z nich. Naprawdę to jest żenujące.
polsmol Napisano 23 Luty 2006 Napisano 23 Luty 2006 To chyba normalne, że ludzie śmieją się z tego, co jest śmieszne?Nie ma tu żadnej złośliwości. Obiekty drwin raczej tu nie zaglądają. Natomiast dla naszych rodzimych grubasów (włączając mnie) jest to kolejny powód, żeby się nieco odchudzić. :-)
kamilo Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 polsmol racja jest i twoja i kolega z góry też ją ma problem człowieka z tuszą do których zaliczyć mozemy mnie to tzw choroba ci niemcy może i wygladają smiesznie ale powiem tak ...oni pewnie by chcieli wygladac jak normalni chudzi ludzie ja ctez bym chciał próbowałem wielu rzeczy by dojsc do tego nie pomagało wiec akceptuje siebie jaki jestem ale nie dopuszczam już tego ze będę grubszy i reko w tym pomaga moze i im pomoże może jak ich zaakceptujemy takimi jacy sa to poczyją sie dowartosciowani potrzebni i wtedy dadzxą radę podzwignac to że maja te 100-150 kilo
Vilkaloki Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Wszystko racja tylko... W monografii Leibstandarte są zdjęcia z wczesnej barbarossy gdzie kilku SSmanów z LAH siedzi na SdKfz 251 i wszyscy mają sporą tuszę. Niezawsze waga jest zwiazana z ogólna sprawnością fizyczną. A Ci którzy są piersi do wyśmiewania iech wpierw spojrza w lustro i popatrza czysami są idealnie zbudowani.
michał ł Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Ja wiem że poprawność polityczna i wogóle najlepiej żeby nikomu przykro nie było, ale nie przesadzajmy. To że ktoś waży 200 kilo jest w wiekszości przypadków wynikiem jedzenia a nie chorób (szczególnie w USA gdzie otyłość jest oficjalnie epidemią). Ja wiem że oni by chcieli sie bawić i im będzie przykro jak im się w oczy powie że są over-sized i zabroni rekonstruowania, ale odrobina samokrytycyzmu i realizmu jednak by sie przydała. No niestety, tak jest świat urządzony i sorry - nikt nie wybierze kobiety 150kg na Miss World tak jak 150-200 kg faceta na spadochroniarza. Sam zaczynam rosnąć wszerz, ale nie zamierzam dochodzic do tego poziomu co Oni, a nawet jak dojde to nie bedę biegał w mundurku (bo kolana nie wytrzymają).Albo się bawimy w reko, albo przebieramy za namioty ;-)
michał ł Napisano 24 Luty 2006 Napisano 24 Luty 2006 Acha, żeby nie urazić nikogo kogo znam, widziałem paru dużych" rekonstruktorów w Polsce, ale na razie na akceptowalnym" poziomie. Fakt że wszystkich nie widziałem ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.