wulfgar Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 Moze ktoś pamieta klasyczną juz parodie filmow szpiegowskich Top Secret" z 1984 roku. To film tych samych jajcarzy co zrobili czy leci z nami pilot" spokojnie to tylko awaria". Mozna powiedzieć że film juz legendarny i kultowy. Pamietacie scene z odjeżdzajacym dworcem? albo z tym bykiem co dorwał od tyłu tych dwoch gosci przebranych za krowe?totalny odjazd. Jak ktos lubi takie surrealistyczne klimaty to polecam. ja to widziałem juz kilkanaście razy na przestrzeni lat i ciagle wracam do tego . Poprawia nastrój zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 val kilmer zdaje sie tam gra?i akcja w celi chyba gdy wyszla glowa z kibla- cos mi sie kojarzy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał ł Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 Szwedzki antykwariat i reprezentacja pływaczek NRD rządzi :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaltenbrunner Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 No a krówki przechodzące przez lornetkę? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 22 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2006 albo ten niemiec co spadł z wieży i sie stłukł jak porcelana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 22 Styczeń 2006 Share Napisano 22 Styczeń 2006 bijatyka na dachu wagonu i spotkanie ubersoldata z mostem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr2z Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Magnes przyciągający łodzie podwodne... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 ...... no i Sven Jorgensen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 ...... no i Sven Jorgensen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombel Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 No i słynny partyzant: La Trin...... nie czujecie czegoś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoffmander Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 ..... i Deja Vu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 O De ja vu też dobre ;-)), zwłaszcza, że im się dłużej żyje, tym bardziej mi się podoba.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bombel Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 I samotne buty oficerki przy zamku a także gigantyczna słuchawka telefoniczna. Kółko i krzyżyk grane w oknie na jeden rewolwer i karabin maszynowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 A pamiętacie rozwiane włosy podczas jazdy na motocyklu i po zatrzymaniu też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 To film Zucker brothers.A czy to nie tutaj było o odbytniczym penetratorze (z napędem spalinowym).I tekst potem: asi najlepsi hirurdzy nie mogli zdjąć mu uśmiechu z twarzy" Mogłem pomylić z Nagą bronią ,ale zaraz to sobie sprawdzę na vhs.Dzięki za przypomnienie tego filmu.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 ale jak ten tunel wyglądał...Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 25 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2006 tak to tam było anal intruder" -odbytowy intruz i to zdjęcie usmiechnietej pary na pudle od tego ustrojstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 25 Styczeń 2006 Share Napisano 25 Styczeń 2006 Ten temat bardziej nadaje się do działu Towarzyskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.