DarekD Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Nie orientuje się ktoś kiedy toto zniknie?Tydzień? Miesiąc?PozdrawiamDarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamAndy Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Jeśli wierzyć meteo, to na 22.01 ma być w naszym rejonie nawet 8 na plusie. Tylko czy to cholerstwo zniknie? Pozdr. Andy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzycho Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 chyba tak szybko niezniknie. ja byłem we wtorek chyba ostatni raz na wykopach bo nawet w piasku ciezko sie kopie...ale opłaciło sie isc i sie przeziembić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wnusio Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 u nas to chyba jeszcze dlugo to biale cos bedzie lezalofotka zrobiona dzisiaj okolo 15pozdro wnusio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 A u nas zapowiadają - 30 w tym tygodniu :)Coś czuję, że na wykopki będę jeździl w kwietniu dopiero. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 18 Styczeń 2006 Share Napisano 18 Styczeń 2006 A u nas zapowiadają - 30 w tym tygodniu :)Coś czuję, że na wykopki będę jeździl w kwietniu dopiero. PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Z czajniczkiem trzeba i wrzątkiem miejsce sygnału polewać:-) A tak swoją drogą, to ciekawie by było wydrapywać boratynkę w zamarzniętej grudzie ziemi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Ktoś kiedyś pisał, że zabiera taką grudkę do domu i w domu dopiero dłubie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Juz widzę minę mojej żony, jakbym tak ze 100 kg ziemi do domu przywiózł i w łazience topił:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamAndy Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Witam.Chyba przestanę ufać w prognozy. Jeszcze tydzień temu miałem nadzieję na szybki powrót na odkrywcze szlaki. A tak to kompletna załamka. Po takich mrozach to chyba do końca marca trzeba będzie poczekać. Jedyne pocieszenie, że jest czas na uporządkowanie zbiorów, przejrzenie map, książek ...Pozdr. Andy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Dokładnie, ja porządkuję graty, urządzam gablotkę, uzupełniam ekwipunek" i wiedzę historyczno - terenową. Jak zacznie się kopanie, nie będzie na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 Coś czuję, że szybko nie pozbędziemy się pokrywy snieżnej, nie wspominając o mrozie brrr,wszyscy moi znajomi mówią, że jest śliczna pogoda i że śnieg ładnie wygląda, i dziwnie na mnie patrzą jak im mówię, że zimy nienawidzę a śnieg to największe paskudztwo jakie jest na świecie:)Pozdro od największego wroga zimy!Jadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirpavlo Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 WitkaKupiłem nowy wykrwacz przed świętami 2 razy w terenie i koniec ziemia zamarzła śniegu po kolana i probnozy na następne dni nie najlepsze to dopiero jest bul!!!!:o(pozdro sirpavlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Styczeń 2006 Share Napisano 19 Styczeń 2006 na moje oko to ktorys z kolegow zamrazalki nie zamknal i zimno przez to hehe...., nie no a tak na powaznie mam nadzieje ze te biale gowno za oknem to w polowie lutego juz zniknie:) bo saperka mi sie niecierpliwi:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beny Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Widzę że nie tylko ja jestem a głodzie" ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Styczeń 2006 Share Napisano 21 Styczeń 2006 beny no nie tylko Ty:D jest nas wielu:):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.