Skocz do zawartości

To białe za oknem.

DarekD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
chyba tak szybko niezniknie. ja byłem we wtorek chyba ostatni raz na wykopach bo nawet w piasku ciezko sie kopie...ale opłaciło sie isc i sie przeziembić.
Napisano
Z czajniczkiem trzeba i wrzątkiem miejsce sygnału polewać:-) A tak swoją drogą, to ciekawie by było wydrapywać boratynkę w zamarzniętej grudzie ziemi:-)
Napisano
Witam.
Chyba przestanę ufać w prognozy. Jeszcze tydzień temu miałem nadzieję na szybki powrót na odkrywcze szlaki. A tak to kompletna załamka. Po takich mrozach to chyba do końca marca trzeba będzie poczekać. Jedyne pocieszenie, że jest czas na uporządkowanie zbiorów, przejrzenie map, książek ...
Pozdr. Andy.
Napisano
Dokładnie, ja porządkuję graty, urządzam gablotkę, uzupełniam ekwipunek" i wiedzę historyczno - terenową. Jak zacznie się kopanie, nie będzie na to czasu.
Napisano
Coś czuję, że szybko nie pozbędziemy się pokrywy snieżnej, nie wspominając o mrozie brrr,
wszyscy moi znajomi mówią, że jest śliczna pogoda i że śnieg ładnie wygląda, i dziwnie na mnie patrzą jak im mówię, że zimy nienawidzę a śnieg to największe paskudztwo jakie jest na świecie:)
Pozdro od największego wroga zimy!
Jadzia
Napisano
Witka
Kupiłem nowy wykrwacz przed świętami 2 razy w terenie i koniec ziemia zamarzła śniegu po kolana i probnozy na następne dni nie najlepsze to dopiero jest bul!!!!:o(
pozdro sirpavlo :)
Napisano
na moje oko to ktorys z kolegow zamrazalki nie zamknal i zimno przez to hehe...., nie no a tak na powaznie mam nadzieje ze te biale gowno za oknem to w polowie lutego juz zniknie:) bo saperka mi sie niecierpliwi:D:D:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie