Skocz do zawartości
  • 0

ZAGADKA

żeton

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sądząc po mundurach jest to chyba początek wojny , ale to co znajduje się za nimi to muszę powiedzieć że chyba niejednego z nas tutaj zagiąłeś:):)
Napisano
Grzesio,
Zagadka wcalem nie taka prosta ;o)Dlugo musialem sobie przypominac gdzie ja juz go widzialem.Za duzo masla jadlem w mlodosci stad i pamiec bywa zawodna ;o)
Zas ta dziwaczna przerobka G-13 z wywalonym kolem jezdnym, dodanym mocowaniem ramy buldozera i sklejkowa wieza - zdjecia tego zlomowiska juz widzialem, ale gdzie to bylo - nie przypomne.Sadzac po M4 i T-34 w tle - bylbym sklonny przypuszczac, ze to gdzies w bylej Jugoslawii.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Eee, ja tam wiem, gdzie widziałem prościutką zagadkę, ale książki, gdzie o niej jest, są w domu (i to ze dwie czy trzy), a ja w pracy. :P

Pzdr

Grzesiu
Napisano
cosik mi sie zdaje ze to 3,7cm Selbstfahrlafette L/70,HL K1 3(H).Mam nadzieje ze te zdjatko zakupiles Grandel.

pzdr
sten
Napisano
Zgadza sie 3,7cm Selbstfahrlafette L/70 zdjecie bylo na ebayu, w 3 czesci pancernych ciekawostek zamieścił je bodziu w czerwcu. Jestem ciekawy jaka cene osiagneło i czy ktos z naszych je zakupił.
Pzdr jack61

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie