yorik Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Waldefryk coś taki złośliwy? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 yonik... jak bym wiedzial jak wyglądasz to bym Ci jutro na giełdzie wszysko wyjasnił.. hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Waldefryk niestety nie będzie mnie na giełdzie. A chętnie bym oglądnął co masz. Trochę za daleko. Ale życzę Ci udanych łowów i jeszcze lepszych wymian.I jeszcze, żeby każda anksztela" była otwarta.Pozdrawiam.I jeszcze raz bez urazy za tą Norwegię!Może na nastepnej bedę, bo chcę rozgladnąć sie za jedną popierdółką. Cuda czasem sie zdarzają nawet na giełdzie w rzeszówku (to nie miłość).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 7 Styczeń 2006 Share Napisano 7 Styczeń 2006 Stary nie ma sprawy , powiedz tylko jakiej „popierdółki” szukasz a zobaczę może akurat się coś trafi- z tankowania auta mi trochę kasy zostało więc mogę założyć za ciebie do następnej giełdy........ znowu żartujePozdrawiam- wszystkiego najlepszego w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 8 Styczeń 2006 Share Napisano 8 Styczeń 2006 i jakie wrażenia po...........? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 Witam . Ogólnie kiepsko , ale i tak coś kupiłem -bagnet lebel - 90zl , radom mobilizacja 180 zl, żabka do niemca 50 zł . Nie był tak tragicznie . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 A widziałeś tego grasa za 400 zł.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 9 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2006 Witam . No pewnie , numery na jelcu Grasa zatarte , nity mi się też nie podobały - jakby jelec był zdejmowany . Był tam też jugol lub belg wz.24 za 200zł , no i jeszcze jeden jakiś bagnet . Oprócz tego na tym stoisku były taśmy do CKM-u . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 9 Styczeń 2006 Share Napisano 9 Styczeń 2006 Mnie się wydaje , że to był portugalski w pochwie niemieckiej. Jugole to tak chodzą po 100 zł Grasa chciałem potargować ale gość dał zaporową cene. W sumie musiałem sie zadowolić żabką do niemca (a obok były dwie wyprawione głowy kozic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 10 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2006 Witam . Gras według mnie wart był około 300zl , a ten belgijski wz.24 był chyba niemieckiej produkcji simson & co " .Ja na giełdzie byłem koło godz 7 . Miałem jeszcze zamiar kupić bagnet do włoskiego manlichera w skórzanej pochwie bez zatrzasku za 280zl , no ale doszłem do wniosku że takiego już mam i nie ma co przesadzać. W tą sobote może będe na giełdzie w Kielcach , może trafi się coś ciekawszego . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 W zeszłą sobote byłem w Bytomiu. Rzeszów-Kielce to podobne kilometry jak Kielce-Bytom. Tam jest giełda co miesiąc czemu tam się nie wybierzecie. Większość tej giełdy to militaria, a jest dość spora, ceny jak ceny ale wytargować zwsze coś można.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
major77 Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 kiedy są giełdy w Bytomiu?? W kazda pierwsza niedziele miesiaca jest giełda na rynku w Mikołowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 10 Styczeń 2006 Share Napisano 10 Styczeń 2006 w bytomiu jest zawsze 1 sobote miesiąca ale handlują już od piątku.polecam też Wrocław ostatni czwartek-sobota miesiąca.mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 witam . Na Bytomiu byłem dwa razy , ale niestety ja mam tam troszke daleko . Za to do Rzeszowa mam 60 km , Kielc 110km , no i Lublina 100km. Na giełdzie Rzeszowskiej jestem co miesiąc a na tych dwóch pozostałych to od czasu do czasu . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Podobnie jak ja , do Dukli mam w sumie bliżej jak do Rzeszowa , a o Kielcach , Bytomie, Lublinie , czy Wrocławiu już nie wspomnę. To by była już dwudniowa wyprawa. Ale może na wakacjach.....czemu nie. 01dalton.......... te 60 km , jeśli można zapytać to od której strony Rzeszowa?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mach Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 witam, w jakim miejscu jest giełda w Kielcach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Na zapleczu Wojewódzkiego Domu Kultury przy ulicy Ściegiennego 6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Ja optuję, za okolicami Niska dla Daltona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 11 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2006 Witam . Yorik trafnie dedukuje - Stalowa Wola . pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 11 Styczeń 2006 Share Napisano 11 Styczeń 2006 Bo Goście ze Stalówki są O.K. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 hehe napewnonie macie dalej do bytomia/wrocławia/kielc/rzeszowa/lublina niż ja z Gdańskadla przykładu by być na 6 rano na giełdziew Wrocławiu wsiadam w PKP o 22:)))))ale czego sie nie robi dla powiększenia kolekcjipozdrawiamPs.chciałbym sie cos dowiedziec o giełdzie w Lublinie czy warto i czy duża jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 Jeśli już poruszamy temat giełdy ( tak żeby był aktualny do następnej za miesiąc) to mam takie małe pytanie. Czy był ktoś z Was na podobnych za granicą? Zarówno na zachodzie jak i na wschodzie. Co jest no i jakie ceny. Ciekawy jestem porównania.- z góry dzięki Waldek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmsim Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 ja planuje wyjazd na giełde do Kijowa tylko musze sie rozeznac kiedy i co bo podobno wybór fantów powala,słysząłem cos o giełdzie w Czechach (praga) ale nie znam dokładnie tematu,generalnie giełdy mają jedna mocna zalete nad wszelkimi aukcjami internetowymi --widzisz co kupujesz!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=165446 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldefryk Napisano 12 Styczeń 2006 Share Napisano 12 Styczeń 2006 chyba zaczniemy nowy temat ..giełda w Kijowie kiedy ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.