Skocz do zawartości

Giełda w Rzeszowie i Kielcach

01dalton

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Waldefryk niestety nie będzie mnie na giełdzie. A chętnie bym oglądnął co masz.
Trochę za daleko. Ale życzę Ci udanych łowów i jeszcze lepszych wymian.
I jeszcze, żeby każda anksztela" była otwarta.
Pozdrawiam.
I jeszcze raz bez urazy za tą Norwegię!
Może na nastepnej bedę, bo chcę rozgladnąć sie za jedną popierdółką. Cuda czasem sie zdarzają nawet na giełdzie w rzeszówku (to nie miłość).

Pozdrawiam!

Stary nie ma sprawy , powiedz tylko jakiej „popierdółki” szukasz a zobaczę może akurat się coś trafi- z tankowania auta mi trochę kasy zostało więc mogę założyć za ciebie do następnej giełdy........ znowu żartuje

Pozdrawiam- wszystkiego najlepszego w nowym roku

Witam . No pewnie , numery na jelcu Grasa zatarte , nity mi się też nie podobały - jakby jelec był zdejmowany . Był tam też jugol lub belg wz.24 za 200zł , no i jeszcze jeden jakiś bagnet . Oprócz tego na tym stoisku były taśmy do CKM-u . Pozdr.

Mnie się wydaje , że to był portugalski w pochwie niemieckiej. Jugole to tak chodzą po 100 zł Grasa chciałem potargować ale gość dał zaporową cene. W sumie musiałem sie zadowolić żabką do niemca (a obok były dwie wyprawione głowy kozic)

Witam . Gras według mnie wart był około 300zl , a ten belgijski wz.24 był chyba niemieckiej produkcji simson & co " .Ja na giełdzie byłem koło godz 7 . Miałem jeszcze zamiar kupić bagnet do włoskiego manlichera w skórzanej pochwie bez zatrzasku za 280zl , no ale doszłem do wniosku że takiego już mam i nie ma co przesadzać. W tą sobote może będe na giełdzie w Kielcach , może trafi się coś ciekawszego . Pozdrawiam .

W zeszłą sobote byłem w Bytomiu. Rzeszów-Kielce to podobne kilometry jak Kielce-Bytom. Tam jest giełda co miesiąc czemu tam się nie wybierzecie. Większość tej giełdy to militaria, a jest dość spora, ceny jak ceny ale wytargować zwsze coś można.
Wojtek

witam . Na Bytomiu byłem dwa razy , ale niestety ja mam tam troszke daleko . Za to do Rzeszowa mam 60 km , Kielc 110km , no i Lublina 100km. Na giełdzie Rzeszowskiej jestem co miesiąc a na tych dwóch pozostałych to od czasu do czasu . Pozdr.

Podobnie jak ja , do Dukli mam w sumie bliżej jak do Rzeszowa , a o Kielcach , Bytomie, Lublinie , czy Wrocławiu już nie wspomnę. To by była już dwudniowa wyprawa. Ale może na wakacjach.....czemu nie.
01dalton.......... te 60 km , jeśli można zapytać to od której strony Rzeszowa?
Pozdrawiam

hehe napewnonie macie dalej do bytomia/wrocławia/kielc/rzeszowa/lublina niż ja z Gdańskadla przykładu by być na 6 rano na giełdziew Wrocławiu wsiadam w PKP o 22:)))))ale czego sie nie robi dla powiększenia kolekcjipozdrawiam
Ps.chciałbym sie cos dowiedziec o giełdzie w Lublinie czy warto i czy duża jest???

Jeśli już poruszamy temat giełdy ( tak żeby był aktualny do następnej za miesiąc) to mam takie małe pytanie. Czy był ktoś z Was na podobnych za granicą? Zarówno na zachodzie jak i na wschodzie. Co jest no i jakie ceny. Ciekawy jestem porównania.

- z góry dzięki Waldek

ja planuje wyjazd na giełde do Kijowa tylko musze sie rozeznac kiedy i co bo podobno wybór fantów powala,słysząłem cos o giełdzie w Czechach (praga) ale nie znam dokładnie tematu,generalnie giełdy mają jedna mocna zalete nad wszelkimi aukcjami internetowymi --widzisz co kupujesz!
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie