słomek von hammerstein Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 żołnierze częsciej używali go jako pojemnika na nici i igły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Masz całkowitą racje,tubus moze byc wielofunkcjny MOJ NR GG12752681, pozdrawiam KOLEGOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gruz Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 ciekawe blaszki,można sie powymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 10 Luty 2008 Share Napisano 10 Luty 2008 Generalnie nie wymieniam ale zapraszam na gg rozważymy temat ,aby nie zaśmiecać forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 witam!Zabardzo sie nieznam na niesmiertelnikach wjęc mam pytanie czy na dwuch połówkach jest wybite to samo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 26 Luty 2008 Share Napisano 26 Luty 2008 OMG. Tak bylo to samo. Jedna połowa zostawała przy poległym żołnierzu. Drugą zabierał dowódca oddziału itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 Ostatnio taki wpadl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 26 Kwiecień 2008 Share Napisano 26 Kwiecień 2008 FAJNY FANCIK -MI TEZ TROCHE NOWYCH STALAGOW PRZYBYLO JAK CYKNE FOTY TO ZAMISZCZE KRZBEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 Witamy Cię sławny Hanuszczaku jak tam z ortografią ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 27 Kwiecień 2008 Share Napisano 27 Kwiecień 2008 pozdrawiam Szanownych Kolegów,jako że pogoda super fotek nie cyknołem ,ale daje foto czesci swoich blach krzbel-w wolnej chwili cykne foty nowosci,min oflag luft żagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Taki przybyl : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 I taki (ciekawy, bo niski numer) : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 I jeszcze ten : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 No i na koniec moja perelka : tzw. kapala", czyli pierwszy polski niesmiertelnik wz. 1920 :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Narazie go nieotwieralem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 4 Lipiec 2008 Share Napisano 4 Lipiec 2008 Awers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 pogratulować -panowie -kindzal daj fotkę jak sie do niego dobierzesz :):) ja przy was to pikuś :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Huku! a coto toto srebrno aluminiowe???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 Huku nie sciemniaj, ja u Ciebie widze kilka bardzo ciekawych okazów ;) Jak sie otworzy, to sie wrzuci foty.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OloOcki Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 a mi ostatnio wyszlo takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Lipiec 2008 Share Napisano 8 Lipiec 2008 martian -jeżeli chodzi o trzeci od lewej to chyba Węgierski IIw ? -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 pozdrawiam Kolegów, kilka z moich nowosci,krzbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 kolejna,samoróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzbel Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 i zagadkowa dla mnie obrączka-podobno jeniecka,bede wdzięczny za sugestie na temat tych blaszek bo ciezko je zidentyfikowac,moze ktos ma podobne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 17 Lipiec 2008 Share Napisano 17 Lipiec 2008 GRATULUJE Piekna kolekcja!!Widac w niej pasje a to jest wazne!!!Oby tak dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.