sten Napisano 30 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2005 w Srode 28.12.05 o godz 21.3o moja ´zona urodzila mi syna Eryka.Maly ma sluszna wage 4350 gram i wzrost liczacy 58 cm.Ludziska niemozecie sobie wyobrazic jak ja sie ciesze!!!!Zycze wszystkiego najleprzego w 2006...Pzdrsten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Szczere gratulacje. Mój terrorysta ma już 9 miesięcy :)Mała rada, wyśpij się teraz za wszystkie czasy na zapas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 He he ale berbeć! :)Gratulacje Sten dla Ciebie i żony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 BRAWO! dobra robota! gratulacje! a małego Eryka od malenkości z karabinem eeee... z wykrywką oswajaj :)p.s.też marzę o takim skarbiepzdr dla całej rodzinyBar_Naba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Fajny synek! I wygląda na dużo więcej!Ja 5 lat temu w swoje urodziny też dostałem taki prezent - ważył tylko 2900g. A ten to kolos. Niech rośnie zdrowo.pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Gratulacje, no i wielki jest:)Nie narzekajcie, takie jedno to nic.Moje maja- corka ma 2 lata, a syn 6 mies. Dwojka to jest dopiero zajec :), choc podobno przy trojce juz sie roznicy nie zauwaza, ale dwojka to mi wystarczy.Ale nie ma to jak korzysci skali, te same zabawki, wozki, krzeselka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Gratulacje!Niedługo zacznie ci zabierać zabawki jak mój na wiosnęhttp://www.odkrywca-online.com/picsforum11/wyprawa3.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Ty otrzymałes skarb... Ty sobie zmajstrowałes SKARB. Gratuluje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 no ładniuśko:) tylko ze ten skarb ma mały mankament:D dzieci w szkole bedą sie zbujały ze chłopak urodził się w końcu grudnia:( a pozatym za wszcześnie na becikowe:( Ale w 100% gratuluje:D:D:D:D ędzie nas więcej co raz:)" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 No niektórzy to fajne skarby znajdują - pogratulować :))Ja przy swojej (byłej już mam nadzieję) to bym się bacznie skarbikowi przyglądnął czy on aby napewno mój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foster73 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Super zdobycz. Gratulacje. Moja córa taka była.... kurde to już ponad 10 lat temu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Przepraszam bo nie rozumiem.tak z czystej ciekawośi temat postu nie powinie brzmieć np Mój Skarb lub jakoś tak?Bo z tego wynika że jesteś tylko szczęsliwym użytkownikiem.Pozdrawiam i życze następnych(a co masz mieć lepiej niż ja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 hmmmm a moze to prezent do którego sie sasiad dołaczył (dostałem skarb) - sorki za głupi żart:)jeszcze raz gratuluje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oksanicz Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Gratuluję Wam pięknego skarbu. U mnie jest taka tradycja że gramy przelicza sie na mililitry :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
israel Napisano 30 Grudzień 2005 Share Napisano 30 Grudzień 2005 Gratuluję, pasowałby mi na zięcia ale trochę za młody tak ze 16 lat. Pamiętaj, że masz tylko 50% udziału w tym interesie - postaraj się o pakiet kontrolny. Niech się zdrowo chowa. A tak przy okazji : bliźniaki robi się przez kalkę, a czworaczki przez guzik ! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 31 Grudzień 2005 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2005 Witajcie Panowie,serdecznie dziekujemy wam za tak mile slowa.Opowiedzialem zonie o waszych postach, kazala was serdecznie pozdrowic.Jaca masz racje powinienem napisacMoj skarb".Kawon 30 gratuluje zarazenia akcylem"poszukiwani twej pociechy.Jaszcze raz dziekuje i wsjego najlepszego w 2006, i zeby wasze kolekcje pekaly w szwach od fantow.A po czesci oficjalnej zapraszam was na Wirtualnego Kalasza.Pzdrsten alias Eryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 gratuluje to super trafienie))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 31 Grudzień 2005 Share Napisano 31 Grudzień 2005 Gratulacje niech Ci rośnie zdrowo.Wyśpij się teraz na zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 20 Styczeń 2006 Share Napisano 20 Styczeń 2006 Witam!No nieźle. Ciekawe trafienie. Strych, czy wykop? Głęboko leżał? hehe :-)Pilnuj go dobrze i wychowaj na prawdziwego Polaka(czytaj szanującego dobra militarne, kulturalne etc.).Pozdrawiam, ŁukaszP.s. Jeszcze jedno, kup mu wykrywacz. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niftos Napisano 23 Styczeń 2006 Share Napisano 23 Styczeń 2006 Szczere gratulacje dla Ciebie i Zony ..,. pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 Witam i gratuluje pisze bo ja tez urodzilem sie o tej samej godzinie 21:30 29.08.1981 co twój syn ale jestem troche starszy niecale 25lat hehe jeszcze raz gratuluje i pozdrawiam PS wszyscy urodzeni o tej godzinie sa ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01111977 Napisano 28 Styczeń 2006 Share Napisano 28 Styczeń 2006 Serdeczne gratulacje !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Gratulacje. Steny grzmocą równo !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 31 Styczeń 2006 Share Napisano 31 Styczeń 2006 Gratulacje!!! Śliczniutka :-).A na becikowe się łapiesz, tylko nie przegap terminu 3 miechów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 2 Luty 2006 Autor Share Napisano 2 Luty 2006 Becikowe juz skasowane;)Jeszcze raz Wielkie dzieki,Koledzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.