Skocz do zawartości

Panowie!!Otrzymalem Skarb!!

sten

Rekomendowane odpowiedzi

w Srode 28.12.05 o godz 21.3o moja ´zona urodzila mi syna Eryka.Maly ma sluszna wage 4350 gram i wzrost liczacy 58 cm.Ludziska niemozecie sobie wyobrazic jak ja sie ciesze!!!!Zycze wszystkiego najleprzego w 2006...

Pzdr
sten

Gratulacje, no i wielki jest:)

Nie narzekajcie, takie jedno to nic.
Moje maja- corka ma 2 lata, a syn 6 mies. Dwojka to jest dopiero zajec :), choc podobno przy trojce juz sie roznicy nie zauwaza, ale dwojka to mi wystarczy.

Ale nie ma to jak korzysci skali, te same zabawki, wozki, krzeselka....

no ładniuśko:) tylko ze ten skarb ma mały mankament:D dzieci w szkole bedą sie zbujały ze chłopak urodził się w końcu grudnia:( a pozatym za wszcześnie na becikowe:( Ale w 100% gratuluje:D:D:D:D ędzie nas więcej co raz:)"

Gratuluję, pasowałby mi na zięcia ale trochę za młody tak ze 16 lat. Pamiętaj, że masz tylko 50% udziału w tym interesie - postaraj się o pakiet kontrolny. Niech się zdrowo chowa. A tak przy okazji : bliźniaki robi się przez kalkę, a czworaczki przez guzik ! Pozdro

Witajcie Panowie,
serdecznie dziekujemy wam za tak mile slowa.Opowiedzialem zonie o waszych postach, kazala was serdecznie pozdrowic.

Jaca masz racje powinienem napisacMoj skarb".

Kawon 30 gratuluje zarazenia akcylem"poszukiwani twej pociechy.

Jaszcze raz dziekuje i wsjego najlepszego w 2006, i zeby wasze kolekcje pekaly w szwach od fantow.

A po czesci oficjalnej zapraszam was na Wirtualnego Kalasza.

Pzdr
sten alias Eryk

• 3 weeks later...
Witam!
No nieźle. Ciekawe trafienie. Strych, czy wykop? Głęboko leżał? hehe :-)
Pilnuj go dobrze i wychowaj na prawdziwego Polaka(czytaj szanującego dobra militarne, kulturalne etc.).

Pozdrawiam, Łukasz

P.s. Jeszcze jedno, kup mu wykrywacz. ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie