fiku Napisano 27 Listopad 2005 Napisano 27 Listopad 2005 Jest. Choć widziało go wielu (Bzura 2005) to skąd przyjechał i gdzie odjechał wie ponoć niewielu
Boruta Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Zajrzyj na dział forum grupy rekonstrukcyjne i tam jeden facet wysyłał filmiki z TKS-em, chyba w temacie o Bzurze 2005.Pozdrawiam
polsmol Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 W Militaria i Fakty" nr. 5/2005 są ciekawe artykuły o zachowanych do naszych czasów polskich tankietkach. Dotyczy to także TKS z Norwegii, który jeździł na Bzurze.
akagi Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 W w/w artykule jest jedynie dwa zdania o tym pojeżdzie - przyjechał do Polski i przejechał się na Bzurze. Trudno to uznać za jakąkolwiek informacje.......
jabartoldi Napisano 2 Grudzień 2005 Napisano 2 Grudzień 2005 a tu na 5 widac jak zuko - tekaes" jedzie no i wydech plus otwarta klapa silnika. ja nadal jestem pod wrazeniem, jak to malenstwo zapierniczalo. Za rok mam nadzieje zobaczyc wiecej, chodza sluchy o 3 sztuce...;-) moze ktos cos napisze? Tak czy siak - gratulacje dla wlasciciela-li... no i czekam na wiecej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.