Lokomotywa Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Ja i tak uważam że najlepsza scieżke dzwiekową mial film loto dla zuchwalych " (Kellys heroes)lisek - bez komentarza- sam go sobie wystawiłeś
Bocian Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 wrr.....wątek ciut zmoderowany, jak mi teraz ktoś napisze że to cenzura to przyjdę i napluję :)i relax Panowie, święta idą, po choinki do lasu a nie wrzucać sobie do ogródka.
ttt Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 Szanowny Lisku,1) Niepotrzebne te inwektywy do Lokomotywy, po co psuć smak tego forum, tym bardziej, że sam temat jest smaczny i sympatyczny.2) Czas Apokalipsy" leciał w Polsce na Konfrontacjach (kto pamięta co to takiego ?) w 1980 roku.Pozdrawiamttt
lisek68 Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 TTT przyjacielu jak zwykle masz racje,zapomnijmy o tym co było.Idą święta ,będą prezenty może ktoś z rodziny wpadnie na pomysł aby kupić mi film Czas Apokalipsy wersje reżyserską ,ta jest zdecydowanie ciekawsza. PS Kolego Bocian wycinanie drzewek bez zgody leśniczego jest zabronione!!!he he
sirpavlo Napisano 30 Listopad 2005 Napisano 30 Listopad 2005 No w końcu Bocian porządek musi być, aż miło sie czytaTylko nie dajcie się złapać pan leśniczy pilnuje:)
zelig Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Uważam, że to forum najlepiej moderuje się samo. Poza tym, zawsze wszystkiemu przygląda się publiczność tłumnie zgromadzona przed telewizorami. Przygląda się i wyciąga wnioski. >>>
wulfgar Napisano 1 Grudzień 2005 Napisano 1 Grudzień 2005 Soundtrack z Plutonu" zawiera kilka niezłych kawałków z tamtego okresu m.in. Doorsów.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.