kopens70 Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 mogę wyskoczyć z wami jestem z wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2008 WitamDawno sie nie udzielalem, ale jakbyscie montowali wyjazd w niedziele, to ja sie zglaszam. Musialbym tylko odkurzyc wykrywke...Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Odkurzaj, Tosh. Mam fajny namiar, mam nadzieję że saperki i szpadle wystarczą :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopens70 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 ja też bym się pisał na niedzielę oczywiście jeżeli można pozdro!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ja też chce ja też:D ale czy mogę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 To gdzie i kiedy śmigamy w teren.ArtVee mogę jechać z wami,gdzie spotkanie?-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 Ok, niedziela - czekamy na pogodę. Wybacz, kopens, proszę o uwiarygodnienie Twojej osoby - napisz coś osobie, najlepiej na priva na mój adres z profilu.Przepraszam tylko wszystkich za niewinny żart - szczerze mówiąc nie mam konkretnej miejscówki, ale nie mogłem sobie odmówić - prima aprilis :PTak serio - przemyśliwałem nad założeniem małego stowarzyszenia, Radomskie Stowarzyszenie Przyjaciół Historii Wojskowości albo coś w tym rodzaju. Co Wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopens70 Napisano 1 Kwiecień 2008 Share Napisano 1 Kwiecień 2008 ArtVee wysłałem Ci wiadomość na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Przykro mi, nie dotarła. Spróbuj na art.volf[at]vp.pl lub gg 392-56-55.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Witam,też byłbym chętny na wspólny wyjazd.Mapkę bym przywiózł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Kwiecień 2008 Share Napisano 2 Kwiecień 2008 Im więcej ludzi, tym milej :) ...ale zaczyna się kłopot z transportem, mój dziadek nie udźwignie więcej niż 4 osoby.Dodatkowo okazuje się, że prawdopodobnie z powodu szkolenia w niedzielę będę miał wolne tylko popołudnie, mniej więcej od godz.14. Najwyżej się urwę :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 3 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2008 WitamExtra, ze w niedziele i o tej godzinie. Najwyzej moge pojechac bolidzikiem mojej kochanej zony (moj pojazd jest nadal poddawany zabiegom konserwacyjnym), wszystko zalezy od tego, ile sie nas uzbiera. Ja bede na pewno, bo juz wieki w lesie nie bylem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 No ja też napewno jadę z moim szukaczem złomu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 3 Kwiecień 2008 Share Napisano 3 Kwiecień 2008 to gdzie i o której to spotkanko ?-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Odświeżam wątek, zakurzył się przez miesiąc. Co powiecie na następną niedzielę, czyli 11 maja?pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Maj 2008 Share Napisano 5 Maj 2008 ale cisza !!!!!! jak zwykle ! :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 7 Maj 2008 Autor Share Napisano 7 Maj 2008 WitamMoze niektorzy (tak jak ja, ostatnio....) nie maja czasu odkurzyc lopaty i wykrywki... . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Jeśli dalej ta niedziela aktualna jest to ja się pisze na to wstępnie potwierdzenie smsem koło piątku:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 8 Maj 2008 Share Napisano 8 Maj 2008 Wreszcie jakaś konstruktywna wypowiedź ;P Niedziela oczywiście aktualna i tym razem zależna tylko od pogody.pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Maj 2008 Share Napisano 10 Maj 2008 Myślę, że pogoda nie zawiedzie Nas:D to ja już na sto procent jadę, tylko napisz o której i gdzie zbiórka:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 11 Maj 2008 Share Napisano 11 Maj 2008 no !! pogoda super :):)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 halo puk puk Radom czy jeszcze żyje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 7 Czerwiec 2008 Share Napisano 7 Czerwiec 2008 huku, zepsułeś mi efekt - chciałem poczekać z kolejnym postem aż minie pełny miesiąc :Dnie wiem, jak z resztą Radomia, ale ja żyję - tylko co to za życie w takim upale, nawet zimne pivo nie pomaga; poza tym wekendowo w Kozienicach bazuję, takie fajne schrony mają i nikt się nimi nie interesuje :(pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Zdrowie w porządku, samopoczucie też, ale weekendy w pracy muszę spędzać.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawep Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Halo Radom, ma ktoś ochotę poodkurzać drogi września w rejonie Iłży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.