Skocz do zawartości

Radom moze by sie razem spotkal

tosh

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 257
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim poszukiwaczom z całej Polski a szczególnie tym z Radomia i okolic których znam i których nie znam, aby świąteczny czas był dla nich i dla ich rodzin czasem spokoju. Żeby w życiu wszystko im wychodziło, aby nadchodzący rok mijał nam w atmosferze radości na wszystkich płaszczyznach życia. Nie zapominajmy też o wymarzonych prezentach pod choinką, a na niej dużej ilości bombek:D:D No i najważniejsze aby rok 2008 był obfity w fanty i aby każdy wykopał/znalazł coś o czym marzy:D
PZDR

• 1 month later...
Przede wszystkim duuużo wody. Potem woda niepojętym zrządzeniem losu znalazła się w butach ;( Do tego sporo pozostałości po strzelających, przede wszystkim myśliwych :) Ale też bardziej ciekawe rzeczy. Kolega pikus też czasem napowietrza glebę, czy specjalista od zwiedzania raczej? Jak wydębię od tosha mapkę bunkrów, można by się tam wybrać :)
ozdr, Art

Ładne określenie apowietrza glebę"-jestem zwolennikiem kopania ale i zwiedzania tego co pozostało.Ostatnio jest to Linia Mołotowa? Jestem tam gdzie pozostało coś, lub jest co oglądać:tunele,schrony itp...Może tobie się uda wydębić mapkę, ja i inni czekają ,długo czekają.Potem możemy tam prysnąć i zobaczyć.Pzdr,pikus45

• 1 month later...
Mam tylko tyle do powiedzenia –że gratuluje ! kto tam się z was pojawi to od razu będzie kasowany –tak nam się odwdzięczy leśniczy ze służbami leśnymi – rozmawiałem z nimi dzisiaj -ktoś koło starej leśniczówki 30 metrów od niej !!!! –powyciągał jakieś stare graty motocyklowe i samochodowe –poryte doły zostawił i ten złom na wierzchu i sobie poszedł dalej –gratuluje odkrywcom szczeniackiego podejścia do tematu –i życzę powodzenia następnym razem -pozdro

I wcale nie bedę się dziwił leśniczemu. Szkoda tylko że tacy poszukiwacze" nie potrafią zrozumieć, że ich zachowanie zamyka teren nie tylko dla nich, ale też wszystkich pozostałych. Ciężko zmienić negatywną opinię po takich doświadczeniach. Mam nadzieję, że to nikt z tych, których znam - osobiście zaniósłbym na butach do leśniczówki.

Witam,ten leśniczy to groźny"gość.Parkowałem kiedyś samochód w tamtych rejonach i ciężko było go przekonać że ja tylko na chwilę tu stanąłem.Ten co zrąbał ziemie i zostawił doły,jak słusznie określił to ArtVee pozostawił znak który nie najlepiej świadczy o nas.Tylko szkoda że to odbije się na pozostałych,tych co wiedzą na czym polegają poszukiwania i kto to taki miłośnik historii- sądzę że to ktoś obcy i oby w nasze rejony więcej nie latał-pozd,pikus45

Ja tam często chodzę ale doły zakopuję, chociaż ostatnio zmieniłem rejon. Dołów jest tam pełno a hukowi może chodzić o złom który pokazywałem tylko, że ja go pozbierałem obok dołu średnicy ze 2 m, a taki dół ciężko zakopać.

https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum16/100_9739.jpg
Jeśli to o to chodzi to sfotografowałem i wrzuciłem do dołu , lecz samego dołu nie zakopałem gdyż nie był mój i był dość pokaźnych gabarytów.
PZDR

NO za oknem to tak wygląda na święta ale Bożego Narodzenia(przynajmniej wczoraj, a dla wszystkich kopaczy z Radomia okolic i Polski wszystkiego najlepszego mokrego poniedziałku i Wesołego Alleluja:D
PZDR

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie