huk 100 Napisano 17 Październik 2007 Share Napisano 17 Październik 2007 No tak jak przypuszczałem –Radom może się kiedyś spotka ? heehhehehe –może w przyszłym roku ?? albo za dwa ?? ale myślę że chyba nigdy! Z takim podejście –już tu gdzieś pisałem do d…. z takim Radomiem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Co tam Artku u Ciebie?? Trzeba ten sezon zamknąć jeszcze jakimś wypadem:D Jak byś był zainteresowany to koło przyszłego piątku lub soboty jak pogoda dopisze jadę w okolice wierzbicy:D Co Ty na to.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 24 Grudzień 2007 Share Napisano 24 Grudzień 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim poszukiwaczom z całej Polski a szczególnie tym z Radomia i okolic których znam i których nie znam, aby świąteczny czas był dla nich i dla ich rodzin czasem spokoju. Żeby w życiu wszystko im wychodziło, aby nadchodzący rok mijał nam w atmosferze radości na wszystkich płaszczyznach życia. Nie zapominajmy też o wymarzonych prezentach pod choinką, a na niej dużej ilości bombek:D:D No i najważniejsze aby rok 2008 był obfity w fanty i aby każdy wykopał/znalazł coś o czym marzy:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Z racji tego, że pogoda się poprawiła może w sobotę albo w niedziele byśmy się gdzieś wybrali bo już nie pamiętam kiedy chodziłem gdzieś z wykrywką:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 At, za późno przeczytałem. Jeśli pogoda dopisze, proponuję następny weekend. Na pewno wybiorę się w tygodniu na mały odświeżający test w terenie :)BTW - był ktoś z Was na inscenizacji w MWR?pzdr, art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 No i co Art byłeś już na sprawdzianie?? Jak nie to ja mam jutro i pojutrze wolne to może byśmy się razem gdzieś koło mnie wybrali pochodzić??PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 Proponuję jutro (czwartek) tam gdzie zwykle :)pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 1 Luty 2008 Share Napisano 1 Luty 2008 Witam brać kopiąca.Jak wypadzik ,coś ciekawego było w dołkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Przede wszystkim duuużo wody. Potem woda niepojętym zrządzeniem losu znalazła się w butach ;( Do tego sporo pozostałości po strzelających, przede wszystkim myśliwych :) Ale też bardziej ciekawe rzeczy. Kolega pikus też czasem napowietrza glebę, czy specjalista od zwiedzania raczej? Jak wydębię od tosha mapkę bunkrów, można by się tam wybrać :)ozdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 To takie z ciekawszych z ostatniej wyprawy:D Bagnet wz.29 produkcji Perkuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 Ładne określenie apowietrza glebę"-jestem zwolennikiem kopania ale i zwiedzania tego co pozostało.Ostatnio jest to Linia Mołotowa? Jestem tam gdzie pozostało coś, lub jest co oglądać:tunele,schrony itp...Może tobie się uda wydębić mapkę, ja i inni czekają ,długo czekają.Potem możemy tam prysnąć i zobaczyć.Pzdr,pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Widzę cisza zaległa w tym wątku:) Jako, że pogoda ładna(przynajmniej dzisiaj), a jutro mam wolne na uczelni to może jest ktoś chętny żeby jutro pokopać??PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 9 Marzec 2008 Share Napisano 9 Marzec 2008 Niestety co najmniej do piątku jestem wykluczony z wycieczek, maleństwa i żony muszę w szpitalu dopilnować :(pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Pany kto z was ostatnio kopał w okolicach Siczek ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Gdybyś dogonił, to byś wiedział ;) Ja nic nie wiem, w każdym razie - od miesiąca mam alibi robiące w pieluszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Marzec 2008 Share Napisano 16 Marzec 2008 Mam tylko tyle do powiedzenia –że gratuluje ! kto tam się z was pojawi to od razu będzie kasowany –tak nam się odwdzięczy leśniczy ze służbami leśnymi – rozmawiałem z nimi dzisiaj -ktoś koło starej leśniczówki 30 metrów od niej !!!! –powyciągał jakieś stare graty motocyklowe i samochodowe –poryte doły zostawił i ten złom na wierzchu i sobie poszedł dalej –gratuluje odkrywcom szczeniackiego podejścia do tematu –i życzę powodzenia następnym razem -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 I wcale nie bedę się dziwił leśniczemu. Szkoda tylko że tacy poszukiwacze" nie potrafią zrozumieć, że ich zachowanie zamyka teren nie tylko dla nich, ale też wszystkich pozostałych. Ciężko zmienić negatywną opinię po takich doświadczeniach. Mam nadzieję, że to nikt z tych, których znam - osobiście zaniósłbym na butach do leśniczówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Marzec 2008 Share Napisano 17 Marzec 2008 jeszcze sobie zadam trochę trudu i poszukam na identyfikacji -bo coś mi mówi że pewne elementy które tam mi pokazywali leśnicy -były na identyfikacji -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 18 Marzec 2008 Share Napisano 18 Marzec 2008 Witam,ten leśniczy to groźny"gość.Parkowałem kiedyś samochód w tamtych rejonach i ciężko było go przekonać że ja tylko na chwilę tu stanąłem.Ten co zrąbał ziemie i zostawił doły,jak słusznie określił to ArtVee pozostawił znak który nie najlepiej świadczy o nas.Tylko szkoda że to odbije się na pozostałych,tych co wiedzą na czym polegają poszukiwania i kto to taki miłośnik historii- sądzę że to ktoś obcy i oby w nasze rejony więcej nie latał-pozd,pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 Ja tam często chodzę ale doły zakopuję, chociaż ostatnio zmieniłem rejon. Dołów jest tam pełno a hukowi może chodzić o złom który pokazywałem tylko, że ja go pozbierałem obok dołu średnicy ze 2 m, a taki dół ciężko zakopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 19 Marzec 2008 Share Napisano 19 Marzec 2008 https://forum.odkrywca.pl/uploads/forum_old/photos/picsforum16/100_9739.jpgJeśli to o to chodzi to sfotografowałem i wrzuciłem do dołu , lecz samego dołu nie zakopałem gdyż nie był mój i był dość pokaźnych gabarytów.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Najlepszego z okazji świąt, Panowie. Oby nadeszła prawdziwa wiosna z wieloma okazjami do takiej lub innej formy integrowania się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 NO za oknem to tak wygląda na święta ale Bożego Narodzenia(przynajmniej wczoraj, a dla wszystkich kopaczy z Radomia okolic i Polski wszystkiego najlepszego mokrego poniedziałku i Wesołego Alleluja:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikus45 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Kolejna okazja na życzenia z okazji świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich kopiących i tych co kopać będą oraz miłośników historii z Radomia i okolic-pikus45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 31 Marzec 2008 Share Napisano 31 Marzec 2008 Potrzebuję trochę ruchu na świeżym powietrzu. Proponuję wypad w najbliższy weekend, np. do bunkrów. Oczywiście jeśli pogoda pozwoli. Chętni?pzdr, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.