kubas Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 Jak najbardziej pasuje tylko o której dla ciebie Tosh jest rano:D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 10 Listopad 2006 Autor Share Napisano 10 Listopad 2006 witamNo moze przesadzilem delikatnie z tym ano", ale mniej wiecej moglibysmy zaczac od 10-11 do oporu...Tak sie zlozylo ze mozemy i jutro i w niedziele.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 10 Listopad 2006 Share Napisano 10 Listopad 2006 Tak kolo 11.30 w sobote mi pasuje a w niedziele to od ktorej Ty masz czas do oporu:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 1 Grudzień 2006 Share Napisano 1 Grudzień 2006 Tosh masz czas w sobote lub niedziele, żeby gdzieś wyskoczyć poryć??PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 3 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2006 WitamZnowu czasu nie mialem aby poeksplorowac...coz, jedno ze bylem chory (znowu...) a drugie ze nawal zajec, ale mysle cos jutro pogrzebac przez kilka godzin, akurat mam jutro wolne :), Kubas, jak masz jutro czas, to mozemy ok 11 gdzies wyskoczycpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 No czemu by nie tak o 11 pod sklepem jak zawsze?? Mnie pasuje bo dzisiaj brak zajęć:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 zimno już brrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 Rozbijanie saperką warstwy zmarzniętej ziemi może być świetną rozgrzewką :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 4 Grudzień 2006 Share Napisano 4 Grudzień 2006 kubas a o czym myślałeś pisząc pod sklepem ?to na browca ??a którym i gdzie -bo tak mi sie kojarzy -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 5 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2006 WitamHuk nie przesadzaj, zimno nie jest, konsystencja ziemi w sam raz...a pod sklepem" to tajna lokalizacja punktu zbornego...:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Bo najlepsze kasztany.... to takie hasło:D i jak tam koledzy szlachta z czasem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 Najlepsze kasztanki są na Pigalaku ;P Jutro mam wolne, może by tak poszukać czegoś na choinkę? ;) Oczywiście wszystko jak zwykle zależy od kolegi Tosh :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 9 Grudzień 2006 Share Napisano 9 Grudzień 2006 NO jutro jak tylko Tosh bedzie miałwolne i czas to można pod choinke poszukać czegoś:D Aby nie bombek na choinke:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2006 Share Napisano 10 Grudzień 2006 no i jak panowie ?? macie coś na choinkę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 10 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2006 WitamAno czasu zbytnio nie bylo i pogoda dzisiaj nie dopisala, bo z rana padalo i w koncu sam nie wiedzialem czy jechac czy nie...w koncu za pozno sie zdecydowalemi w terenie bylem po 13. Miejscowka ciekawa, przy najblizszej okazji konieczne jedziemy, mysle ze najblizsza niedziela bedzie dla mnie wolna. Wiec wstepnie prosze o zgloszenia pod koniec tygodnia.A pod choinke z nielicznych dzisiaj fantow wykopalem sztuke okopowa w postaci kieliszka (hehe w sam raz na taka pogode) zrobionego z niemieckiej luski 20 mm (mosiezna, bicia P181, 39, 90), po doczyszczeniu bedzie testowany :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 15 Grudzień 2006 Share Napisano 15 Grudzień 2006 Koniec tygodnia jest więc wstępnie zgłaszam sie:)PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 19 Grudzień 2006 Share Napisano 19 Grudzień 2006 Zapewne nie uda się spotkać przed świętami - tak więc przynajmniej tą drogą złożę życzenia świąteczne. Najlepszego, ziomkowie, Wam i Waszym najbliższym :)Pozdrawiam, Art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 widzieliście ile radom ma wejść a spotkaniach hehe-pozdro wesołych świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 22 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2006 WitamRowniez zycze Wszystkim Wesołych Świat, duzo spokoju i radosci, eksploratorom ciekawych fantow, plytkich dolkow i choc to sezon na bombki choinkowe, rozrywek jak najmniej...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 23 Grudzień 2006 Share Napisano 23 Grudzień 2006 Serdeczne życzenia dla wdzystkich poszukiwaczy z Radomia i okolic. Zdrowych spokojnych i wesołych świąt dla was i waszych rodzin.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2006 WitamW zwiazku z nieublagalnym faktem, iz stary rok 2006 chyli sie ku koncowi (nie byl dla mnie az taki zly...), pragne przekazac Wam serdeczne zyczenia wszelakiego powodzenia w najrozniejszych sprawach, duzo, duzo szczescia w nadchodzacym, 2007 roku...i dla nas, Odkrywcow, jeszcze wielu najfajniejszych fantow z radomskiej i nie tylko ziemi :)Trzymajcie sie cieplo, szukajcie, a znajdziecie...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 31 Grudzień 2006 Share Napisano 31 Grudzień 2006 Więc ja też dołączam się do życzeń na rok 2007. W nowym roku jak najlepszych znalezisk, dużo szczęści i wszystkiego najlepszego.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtVee Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Wielu ciekawych miejsc odwiedzonych, wielu nowych pozytywnych znajomości. Odnalezienia zagubionego Tygrysa, a przynajmniej 7TP :) Oby nam się sygnały śmieci nie czepiały... Kto jest za noworocznym wypadem, NP. na piwo? :) A propos wypadów, właśnie wróciłem z (sylwestra) okolic Piły i Wałcza. No nie miałem czasu pochodzić po Wale Pomorskim, ale jeszcze tam wrócę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tosh Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 WitamPonawiam zyczenia noworoczne, bo juz Nowy Rok, a zyczen to nigdy za wiele...No ja wlasnie wrocilem z Mazur, pozwiedzalem troche bo akurat mialem troche na to czasu, dokladnie obejrzalem kwatere w Mamerkach (byly przy okazji bardzo ciekawe efekty pirotechniczne w wykonaniu naszego skladu, nie martwcie sie, schrony jeszcze stoja...hehe). Juz w drodze powrotnej zahaczylismy o punkt oporu Jeże nalezacy do pozycji Narew-Pisa. Na fotce uwiecznilem Kleinstglocke, czyli mala kopule obserwacyjna piechoty na schronie, ktory jest wyjatkiem, gdyz zostal wybudowany wedlug indywidualnego projektu, ale jest bardzo podobny do schronu typu 105. Wnetrze zachowane bardzo fajnie, jest nawet pancerna plyta z oryginalnymi sygnaturami i ta fajoska kopula z wyposazeniem, brakuje tylko drabinki... . Obejrzelismy jeszcze rozwalony Panzerwerk, na ktorym byla kopula 20P7 (juz jej nie ma...), bylo juz pozno wiec nie zobaczylismy wiecej schronow na tej pozycji, ale jeszcze tam wroce...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 9 Luty 2007 Share Napisano 9 Luty 2007 hej hej panowie co słychać ?? leje deszcz oj leje-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.