Skocz do zawartości

Nowe odkrycie Orła Białego

les05

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Sympatycy militariów ze skarżyskiego muzeum wydobyli już z ziemi i wody wiele cennych eksponatów - np. (...) czy niemieckie działo pancerne Ferdinand" A foty gdzie? Zostaly z tego Slonia jakies wieksze fragmenty?
Napisano
Klucz.......... Nakrętki......... Śruby.........
Kurcze to ja poproszę o jakąś telewizje lub prase bo u mnie w piwnicy też tego pełno.
I tak sie zastanawiam czy jest sens robić takie zamieszanie?Miał byc Słoń podwozie z Kalisza też dopadli wieża od Panthery też na złomie.
czyż nie lepiej tą kasę co idzie na te poszukiwania wydac na minię do pomalowania złomu z podwórka?
pozdrawiam
Napisano
Witam!
Tiaa...
Morena. Rekinowi to ja mogę dać pilnik co by sobie ząbki spiłował za próby podbierania innym sprzętu... Wyjątkowe hieny.
A MOB sobie reklamę robi i tyle. Tylko efekty ma mizerne. Dziwię się mediom, ale widać już taka bryndza była, że połaszczyli się na zwykły złom...
Ah Ci poszukiwacze.
Pozdrófka! ;)
wars98
Napisano
Witam!
Morena i Mial. Nie, nie skansenowi i nie podebrali. Czytajcie uważnie i ze zrozumieniem. Pisałem o próbie podebrania w wykonaniu Rekina". Zainteresowani wiedzą o co chodzi i wystarczy.
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Całkowicie się z Panem aaaa.gggg :) zgadzam! Muzeum Orła Białego robi co może aby zachować jak najwięcej pamiątek historii od zapomnienia.A teraz oddalamy się o 535 km czyli do Gdańska Oliwy.Namiar: willa shark.Oczom naszym ukazuje się w pedantyczny sposób poukładany sprzet typu czołg T34,armata,dwa gaziki,stary syfon,blacha falista wraz z drutem kolczastym,moherowy beret i 100.000.000. innych pamiątek na odcinku 10 m.kwadratowych;)o co chodziło przy układaniu autorowi zamieszania ktory to ma na glowie kolorową maskę do nurkowania(11.11.05 Gdansk)wiedziec moze tylko On....willa owiana mgiełką mrocznej tajemnicy...brakuje tylko zaczarowanej dorozki
Napisano
Von Nogaj - wymieniając długą liste przedmiotów koło rzeczonej willi zapomniał Waćpan o WYREMONTOWANYM podwoziu Sdkfz-ty z Mierzei Wiślanej - wbrew temu co niektórzy pisali na forum. Zresztą poczytaj Sobie:
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=56065
I moim zdaniem wygląda ona dużo lepiej niż eksponaty w MOB ... I żeby nie było wątpliwośći - mój post nie ma na celu atakowanie Muzeum Orła Białego , tylko wyjaśnienie pewnych nieścisłości ... :-)
Napisano
1 post MOB jest beeee, 2 post MOB jest cacy bo cos tam wyjal.
3 post Rekin jest beeee, 4 post Rekin jest cacy bo cos tam wyjal
za kilka miesiecy
1 post MOB jest beeee, 2 post MOB jest cacy bo cos tam pomalowal.
3 post Rekin jest beeee, 4 post Rekin jest cacy bo cos tam pomalowal
Zmieniacie swoje opinie jak tylko wiatr zawieje. Zobaczycie cos kolorowego na ekranach monitorow, jak cos wyciagaja z morza i krzyk, ze organizatorzy sa wspaniali itd itd. Za kilka miesiecy juz mowicie ze juz sa do niczego, za to przeciwnik" jest wspanialy. Chore sa te Wasze opinie (oczywiscie nie wszystkich).
Napisano
rozumiem ze ta blacha na alegro do mardera lub grlla
to czysty zbieg okolicznosci

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=71599260

(jest zle zidentyfikowana)
Napisano
Zgadza sie El Camino, ale chodzi mi o to, ze najlatwiej jest tylko czczo chwalic lub ganic, przy tym zmieniajac ciagle swoje opinie, zwlaszcza na forum.
Napisano
hej Killer tu Siara;)) ! zdania nigdy nie zmieniam-rekina nie lubie bo to chciwy na sensacje balaganiarz a o podp.... barierce schodowej z Gustloffa nie wspomnę(podobno to cmentarzysko-pomnik)-tak jak by ktos kawal plotu z cmentarza zakosil i w ogrodzie przytwierdzil...mieszkam od MOB pół tysiaca km byłem tam raz przejazdem i smiem twierdzic ze porównywanie rekina z mobem jest jak porównywanie trabanta i maybacha.ale nie o to mi chodzi-łot tak napisalem ze ja nie jak ta choragiewka co na wietrze:) Podobala mi sie natomiast Twoja wypowiedz:post1 bee post2 mniamm -dobre-tak niestety jest w wiekszosci tematow na tym forum-mamy demokracje-heh!! pozdrawiam serdecznie!m
Napisano
Bjar sorry Winetu ale jakoś nie wierze w te namiary.Znowu jakieś gwinty nakrętki śruby lub mityczne kotki znajdą.
sorry ale wolę oglądać podwozie u rekina niz słuchać o mitycznych namiarach.
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie