les05 Napisano 14 Listopad 2005 Autor Napisano 14 Listopad 2005 Ludzie związani z MOB w Skarżysku szukają i znajdują.http://miasta.gazeta.pl/kielce/1,35255,3012731.html
dect Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Sympatycy militariów ze skarżyskiego muzeum wydobyli już z ziemi i wody wiele cennych eksponatów - np. (...) czy niemieckie działo pancerne Ferdinand" A foty gdzie? Zostaly z tego Slonia jakies wieksze fragmenty?
jaca2003 Napisano 14 Listopad 2005 Napisano 14 Listopad 2005 Klucz.......... Nakrętki......... Śruby.........Kurcze to ja poproszę o jakąś telewizje lub prase bo u mnie w piwnicy też tego pełno.I tak sie zastanawiam czy jest sens robić takie zamieszanie?Miał byc Słoń podwozie z Kalisza też dopadli wieża od Panthery też na złomie.czyż nie lepiej tą kasę co idzie na te poszukiwania wydac na minię do pomalowania złomu z podwórka?pozdrawiam
morena Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Dajcie tą kupe złomu REKINOWI oni na pewno coś z tego zrobią !!!
wars98 Napisano 16 Listopad 2005 Napisano 16 Listopad 2005 Witam!Tiaa... Morena. Rekinowi to ja mogę dać pilnik co by sobie ząbki spiłował za próby podbierania innym sprzętu... Wyjątkowe hieny.A MOB sobie reklamę robi i tyle. Tylko efekty ma mizerne. Dziwię się mediom, ale widać już taka bryndza była, że połaszczyli się na zwykły złom...Ah Ci poszukiwacze. Pozdrófka! ;)wars98
morena Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 A komu przepraszam podebrali ten sprzęt!Pozdrawiam
mial Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 skansenowi???to jest pytanie niemnij to jest smiechu warte
wars98 Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Witam!Morena i Mial. Nie, nie skansenowi i nie podebrali. Czytajcie uważnie i ze zrozumieniem. Pisałem o próbie podebrania w wykonaniu Rekina". Zainteresowani wiedzą o co chodzi i wystarczy.Pozdrawiamwars98
aaaa.gggg Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Chłopaki z MOB robią co do Nich należy!!To są właśnie prawdziwi pasjonacji.I nie czepiajcie się ich prosze.PozdrawiamZwierz
von Nogaj Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Całkowicie się z Panem aaaa.gggg :) zgadzam! Muzeum Orła Białego robi co może aby zachować jak najwięcej pamiątek historii od zapomnienia.A teraz oddalamy się o 535 km czyli do Gdańska Oliwy.Namiar: willa shark.Oczom naszym ukazuje się w pedantyczny sposób poukładany sprzet typu czołg T34,armata,dwa gaziki,stary syfon,blacha falista wraz z drutem kolczastym,moherowy beret i 100.000.000. innych pamiątek na odcinku 10 m.kwadratowych;)o co chodziło przy układaniu autorowi zamieszania ktory to ma na glowie kolorową maskę do nurkowania(11.11.05 Gdansk)wiedziec moze tylko On....willa owiana mgiełką mrocznej tajemnicy...brakuje tylko zaczarowanej dorozki
El Camino Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Von Nogaj - wymieniając długą liste przedmiotów koło rzeczonej willi zapomniał Waćpan o WYREMONTOWANYM podwoziu Sdkfz-ty z Mierzei Wiślanej - wbrew temu co niektórzy pisali na forum. Zresztą poczytaj Sobie: http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=56065I moim zdaniem wygląda ona dużo lepiej niż eksponaty w MOB ... I żeby nie było wątpliwośći - mój post nie ma na celu atakowanie Muzeum Orła Białego , tylko wyjaśnienie pewnych nieścisłości ... :-)
Kiler Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 1 post MOB jest beeee, 2 post MOB jest cacy bo cos tam wyjal.3 post Rekin jest beeee, 4 post Rekin jest cacy bo cos tam wyjalza kilka miesiecy1 post MOB jest beeee, 2 post MOB jest cacy bo cos tam pomalowal.3 post Rekin jest beeee, 4 post Rekin jest cacy bo cos tam pomalowalZmieniacie swoje opinie jak tylko wiatr zawieje. Zobaczycie cos kolorowego na ekranach monitorow, jak cos wyciagaja z morza i krzyk, ze organizatorzy sa wspaniali itd itd. Za kilka miesiecy juz mowicie ze juz sa do niczego, za to przeciwnik" jest wspanialy. Chore sa te Wasze opinie (oczywiscie nie wszystkich).
El Camino Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Kiler - opinia może się zmieniać na skutek działań podjetych tak przez MOB jak równiez Rekina , nieprawdaż ?
mial Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 rozumiem ze ta blacha na alegro do mardera lub grlla to czysty zbieg okolicznosci http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=71599260(jest zle zidentyfikowana)
Kiler Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 Zgadza sie El Camino, ale chodzi mi o to, ze najlatwiej jest tylko czczo chwalic lub ganic, przy tym zmieniajac ciagle swoje opinie, zwlaszcza na forum.
von Nogaj Napisano 18 Listopad 2005 Napisano 18 Listopad 2005 hej Killer tu Siara;)) ! zdania nigdy nie zmieniam-rekina nie lubie bo to chciwy na sensacje balaganiarz a o podp.... barierce schodowej z Gustloffa nie wspomnę(podobno to cmentarzysko-pomnik)-tak jak by ktos kawal plotu z cmentarza zakosil i w ogrodzie przytwierdzil...mieszkam od MOB pół tysiaca km byłem tam raz przejazdem i smiem twierdzic ze porównywanie rekina z mobem jest jak porównywanie trabanta i maybacha.ale nie o to mi chodzi-łot tak napisalem ze ja nie jak ta choragiewka co na wietrze:) Podobala mi sie natomiast Twoja wypowiedz:post1 bee post2 mniamm -dobre-tak niestety jest w wiekszosci tematow na tym forum-mamy demokracje-heh!! pozdrawiam serdecznie!m
Kazik.S Napisano 24 Listopad 2005 Napisano 24 Listopad 2005 Czy MOB wyciągnoł ostatnio coś ciekawego?
bjar_1 Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 Narazie zastój ,ale chłopaki mają parę ciekawych namiarów... :>
yoony Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 bjar nawet nie wspominaj bo juz zal mnie ogarnia
jaca2003 Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 Bjar sorry Winetu ale jakoś nie wierze w te namiary.Znowu jakieś gwinty nakrętki śruby lub mityczne kotki znajdą.sorry ale wolę oglądać podwozie u rekina niz słuchać o mitycznych namiarach.pozdrawiam.
El Camino Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 A dojechała wieża z Pantery do muzeum ?
bjar_1 Napisano 26 Listopad 2005 Napisano 26 Listopad 2005 Nie dojechała .Z wieżą to w ogóle jest jakaś dziwna historia ,niech się ktoś z MOB wypowie w tej kwestii.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.