stedke Napisano 4 Listopad 2005 Autor Share Napisano 4 Listopad 2005 proponuje taki watek aby pochwalic sie swoimi najwiekszymi Skarbami:)jako ze zaproponowalem to i pierwszy zaczne:)Moja Ania co widac na fotkach jest w bractwie rycerskim.ma totalnego hopla na punkcie sredniowiecza,ale niekiedy takze wyruszy ze mna do lasu pokopac :)jak juz kiedys pisalem liczy na to ze wykopie jej sredniowieczna bizuterie na pozycjach z 1945r;)hehe biedna nieswiadoma:)niestety teraz jest daleko bo w szkocji.ale jeszcze tylko 11 dni...:))i powrot po pol roku nieobecnosci.KOCHAM JA;)http://www.bractwozg.lap.pl/ania.htmhttp://www.bractwozg.lap.pl/Galeria/Siedlisko%2016%20-%2017.04.2005/pages/IMG_3465.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iglanadon Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No to przynajmniej Ty dobrze trafiłeś .... pogratulować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
palacz Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ja niestety jestem teraz singlem ale glownym zainteresowaniem mojej ostatniej dziewczyny bylo doprowadzanie mnie do szewskiej pasji :D. Ona chyba czerpala z tego jakies blizej nie okreslone dla mnie przyjemnosci hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zientas Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 ...a moja kobita dzielnie wspiera mnie w poszukiwaniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 He,he,no to i ja dorzucę - moja żonka w splinter camo, gotowa do poszukiwań;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 A to jej fanty:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjOLO Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 No no chyba posiada bardzo dobry wykrywacz ;) Ja jeszcze nie mam żadnej żonki". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Jak widzę dominuja brunetki ;-).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 panowie takie kobiety to skarb:):)i znajduje się je raz na milion:) Ja narazie przewertowałem 999999...więc następna bedzie taka jak wasza:)a reszata tak jak w przypadku palacza" też doprowadzała mnie do szewskiej pasji" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodaamor Napisano 7 Listopad 2005 Share Napisano 7 Listopad 2005 Ona i jej telewizor doprowadzały mnie do szewskiej pasji". Doprowadzały i przyszedł czas na zmiany po raz drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Nogaj Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Wszyscy się chwalą swoimi kobietami-pochwalę się i ja! moja Szeri przyjechała do Polski na studia.Załatwiłem jej azyl w kraju i w tajemnicy przed rodzicami wzielismy slub.W posagu wniosła mi tylko zestaw łatek i pompkę-ot skromna dziewczyna! Jej rodzice i tak by nie przyjechali bo pracują jako opony w jakims dodge...Szeri służyla w Marines ale tu zalatwilem jej pracę w OHP.Odnosnie zainteresowan mojej kici nic Wam nie powiem bo jest strasznie zamknieta w sobie.Kiedys podczas jednej z naszych upojnych nocy wyznała mi na uszko ze molestowal ja pewien oficer vietkongu jak była na szkolnej wycieczce do fabryki zupek błyskawicznych-biedactwo od tej chwili nie pisneło ani slowa! Pozdrawiamy! von Nogaj i Szeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Nooo, ona napewno cię nie opiepszy ,że póżno wróciłeś z wykopków;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 9 Listopad 2005 Share Napisano 9 Listopad 2005 Heehehe Von Nogaj bądź delikatny żeby nie ,,uszła'' z niej cała energia życiowa :).Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Listopad 2005 Share Napisano 14 Listopad 2005 Brr, a taki fajny temat był.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 No to wracamy brrr.Moja nosi wodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Lipiec 2012 Share Napisano 13 Lipiec 2012 Sztywna trochę.... ;) mogła chociaż pomachać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.