Skocz do zawartości

Wasze kobiety i ich zainteresowania

stedke

Rekomendowane odpowiedzi

proponuje taki watek aby pochwalic sie swoimi najwiekszymi Skarbami:)
jako ze zaproponowalem to i pierwszy zaczne:)
Moja Ania co widac na fotkach jest w bractwie rycerskim.ma totalnego hopla na punkcie sredniowiecza,ale niekiedy takze wyruszy ze mna do lasu pokopac :)jak juz kiedys pisalem liczy na to ze wykopie jej sredniowieczna bizuterie na pozycjach z 1945r;)hehe biedna nieswiadoma:)
niestety teraz jest daleko bo w szkocji.ale jeszcze tylko 11 dni...:))i powrot po pol roku nieobecnosci.
KOCHAM JA;)

http://www.bractwozg.lap.pl/ania.htm

http://www.bractwozg.lap.pl/Galeria/Siedlisko%2016%20-%2017.04.2005/pages/IMG_3465.htm

ja niestety jestem teraz singlem ale glownym zainteresowaniem mojej ostatniej dziewczyny bylo doprowadzanie mnie do szewskiej pasji :D. Ona chyba czerpala z tego jakies blizej nie okreslone dla mnie przyjemnosci hehe

panowie takie kobiety to skarb:):)i znajduje się je raz na milion:) Ja narazie przewertowałem 999999...więc następna bedzie taka jak wasza:)a reszata tak jak w przypadku palacza" też doprowadzała mnie do szewskiej pasji"

Wszyscy się chwalą swoimi kobietami-pochwalę się i ja! moja Szeri przyjechała do Polski na studia.Załatwiłem jej azyl w kraju i w tajemnicy przed rodzicami wzielismy slub.W posagu wniosła mi tylko zestaw łatek i pompkę-ot skromna dziewczyna! Jej rodzice i tak by nie przyjechali bo pracują jako opony w jakims dodge...Szeri służyla w Marines ale tu zalatwilem jej pracę w OHP.Odnosnie zainteresowan mojej kici nic Wam nie powiem bo jest strasznie zamknieta w sobie.Kiedys podczas jednej z naszych upojnych nocy wyznała mi na uszko ze molestowal ja pewien oficer vietkongu jak była na szkolnej wycieczce do fabryki zupek błyskawicznych-biedactwo od tej chwili nie pisneło ani slowa! Pozdrawiamy! von Nogaj i Szeri

• 6 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie