links Napisano 27 Październik 2005 Autor Share Napisano 27 Październik 2005 Wg mnie ( i nie tylko ) najlepsze do rekonstrukcji buty dla SS późnowojenne , to opinacze kompanii reprezentacyjnej WP ( oczywiście po odpruciu opinaczy ).Czy ktoś mógłby podać miejsce najlepiej w necie gdzie mógłbym takowe nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 poszukaj na Allegro - od czasu do czasu sie tam trafiaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links Napisano 28 Październik 2005 Autor Share Napisano 28 Październik 2005 wiem oldman ale szukam na allegro juz z dwa miechy i nic tylko zwykłe opinacze.nic czekam może ktos cos jeszcze zapoda......Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oldman Napisano 28 Październik 2005 Share Napisano 28 Październik 2005 links - skontaktuj sie ze mna na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hans85 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 czemam nr do kolesia od ktorego ja mam swoje reprezentacyjnepiszcie jak by co...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 A jakies kozaczki nie mogą być lub jakie adidaski eleganckie ewentualnie heheh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 31 Październik 2005 Share Napisano 31 Październik 2005 Ja do rekonstrukcji używam sandałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maulwurf Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Adidasy jak najbardziej tak, ich twórcą jest Adi Dassler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rwd Napisano 4 Listopad 2005 Share Napisano 4 Listopad 2005 Buty dla kompanii reprezentacyjnej WP robi firma Protektor z Lublina. Musisz sprawdzić to na ich stronie internetowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 18 Listopad 2005 Share Napisano 18 Listopad 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72183449pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 Te ostatnie akurat świetnie się nadają na polskie trzewiki ze względu na przedwojenny wzór gwoździ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 21 Listopad 2005 Share Napisano 21 Listopad 2005 A po wymianie gwoździ i zapastowaniu na czarno mogą służyć jako trzewiki wehrmachtu?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Mineło troche czasu od utworzenia postu...Może ktoś z forumowiczy pomoże w kwestii :gdzie mozna kupic buty reprezentacji WP??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 jak przeczytasz wcześniejsze wypowiedzi kolegów to może nasunie ci się jakaś myśl..... Użyj mocy...... firma Protektor je robi. 250 zł netto. osobiście mam pozatym telefon do człowieka który sprzedaje za ok. 100 zł.mogę udostępnić na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links Napisano 10 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Firma Protektor z lublina .I po problemie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ur Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Skoro o butach mowa, to może ktoś wie, gdzie można kupić saperki austriackie? I w jakiej cenie? Słyszałem, że podobno są lepsze niż BW.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Tu pozostaje tylko metoda biblijna... Szukajcie aż znajdziecie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 10 Kwiecień 2006 Share Napisano 10 Kwiecień 2006 Nie widziałem ich nawet na ebayu.A tak w ogóle to grupa 7aa mieni saperki kompanii reprezentacyjnj BW austriackimi, nawet na swojej stronie takowe mają podpisane jako austriackie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Jak słusznie zauważył jeden z forumowiczów, buty te produkuje firma Protektor, na stronie internetowej firmy, są adresy ich przedstawicieli w całej Rzeczypospolitej, wybierasz sobie miejsce najbliższe twojego adresu ( albo najdalsze, wedle woli ) i nabywasz. włąsnie w ten sposób ja wszedłem w posiadanie swojej pary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Żeby nie być gołosłownym...http://www.abteilung7.org/mun_wyp1.htmtutaj właśnie te buty BW. Nie mam pojęcia czemu nazywają je austriackimi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekuc Napisano 11 Kwiecień 2006 Share Napisano 11 Kwiecień 2006 Witam Kolegów ! Co do butów kompanii rep. to z nabyciem ich nie ma problemu.Sam kupiłem je w zakładach Protektor" w Lublinie za 245 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irade Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 witam:)jeśli ktoś z uczestników tego tematu miał numer do kolegi Pana zera66 który sprzedaje buty kompanii reprezentacyjnej WP to byłbym bardzo wdzięczny za udostępnienie:)mój email: kosiukosiu@poczta.onet.pl Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 17 Listopad 2006 Share Napisano 17 Listopad 2006 Natomiast co do kopii trzewików M43 (bo M37 raczej za wczesne), to już dawno w Polsce takich nie widziałem. Oryginałów na allegro jeszcze chyba nie było (wszystkie polskie powojenne), znam kolesia, co sie podjął zrobienia, ale nie znam jego jakości, więc na chwilę obecną można powiedzieć, że podostaje import z UK lub USA, no albo Ersatz- polskie opinacze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.