Skocz do zawartości

Co NAJBARDZIEJ chciałbyś wykopać?

crimson

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
To co szukam:

-wszelkie części do Sokoła 1000
(posiadam komplet kluczyków do stacyjki wykopane nad Bzurą oraz kpl. cylindrów miejsce wykopania nieznane, za to stan z zapasów tzw. nominały)
- pistolet VIS (znam przyblizone miejsce gdzie go mój stryj zakopał
-rkm wz. 28 (ew. CKM Browning z trójnogiem)
-elementy tankietki (już mam kilka drobiazgów)
-kilkanaście mauserów, bagnetów i kilka pistoletów (wrzucone do stawu przez mojego dziadka - staw juz prawie zarósł całkowicie trzciną). Przy okazji jak ktoś już grzebał w takiej sadzawce niech opisze wrażenia i doswiadczenia.
Zakopywane były całe motocykle, ale znaleźć takie cudo to już tylko moje marzenia. Realne może być znalezienie wrak Sokoła gdzieś w starej szopie
Pozdrawiam
P.S. (wiara czyni cuda dlatego jeszcze chodzę po lasach z wykrywką i kopię).

Ja mam namierzone dwa motocykle jeden zakopany wraz z właścicielem, a drugi wrzucony do bagna, zobaczymy co z tego wyniknie, ostatnio dobiegły mnie słuchy, że ktoś wyciągną z szopy Sokoła 600 i dwie Victorie wszystko poszło za 1200zł. Pozdrawiam Enes

Ja to bym chciał znaleźć jakieś graty od CWS T-1. Ba! nawet bym kupił jakby istniały.

CWSM111: mam takie miejsce gdzie podobno zakopano Sokoła 1000 w częściach. Szukaliśmy tam dawno temu z kumplem ale wtedy mieliśmy tylko Rambo. Wyszły jakieś płyty kuchenne i inne śmieci (na jakichś 30 cm głębokości). Jak mróz nie ściśnie to w listopadzie sprawdzę co jest głębiej :)

Jeszcze wczoraj o 16:50 pisałem że chciałbym wykopać rosyjski licznyj znak". Dziś o godzinie ósmej rano już go miałem :)
należał do żołnierza 8 roty 5 Pułku Strzelców stacjonującego w Radomiu. Fotka prosto z lasu. Był od dawna na liście życzeń i JEST!

pzdr

bjar_1

Rozumia czy tez rozumieja kazdy,nawet dziecko powie, ze takie cuda sie nie zdarzają.Zwyczajnie chce ci powiedziec, ze nie wierzę w taki cudowny przypadek,osobiscie znam parę osób ktore podobne wkretki robilo,wiec sorki ze jestem sceptyczny do tego...
pzdr Tommek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie