Skocz do zawartości

Iłża 19-20 sierpnia 2006

revolt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witajcie GRH 51 pp planuje zorganizować inscenizacje bitwy pod Iłżą, 19-20 sierpnia to jedyna chyba data wolno co do Inscenizacji. Liczymy na współprace z wami. potrzebujemy zarówno wojsk polskich jak i niemieckich. Prosze by osoby zainteresowane udziałem zadawały pytania oraz wstępnie wpisywały się na liste uczestników. Bzura to moze nie będzie ale napewno fajna impreza sie szykuje:) Pozdrawiam revolt
Napisano
witajcie GRH 51 pp planuje zorganizować inscenizacje bitwy pod Iłżą" - planuje! problemem nie jest zgoda burmistrza tylko to czy bedą chętni na rekonstukcje. w każdym takim przedsięwziećiu musisz przedstawić swoje środki czyli: 1)ludzi.2)uzbrojenie,3)zakwaterowanie,4) miejsce, 5) wyżywienie. punkt 4,3 jest spełniony, 5 w 35%, a 1 i 2 zaleza tylko od chęci rekonstuktorów. Zaden burmistrz,prezydent czy wójt nie zezwoli na org. takiej imprezy bez realizacji tych 5 punktów!!!! Peter dlaczego jesteś awet przeciw" rozumiem że za" ale przeciw" to nie kumam
Napisano
Są plusy dodatnie oraz plusy ujemne, jeśli chcecie moge załatwić zgodę Burmistrza.A jeśli juz taka będzie to czy walnie pojawicie się na polu bitwy???
Napisano
Jestem ZA bo idea mi się podoba a przeciw dlatego, że jak mnie rodzina by zobaczyła ganiającego po polu w hełmie z giwerą i w jakieś niemieckiej szmacie, to miał bym ostro pres..e, szczególnie u moich najmłodszych kuzynów. A poważnie to oczywiście jestem do dyspozycji w miarę moich skromnych możliwości. Może wreszcie uda się uruchomić ten mobilny punkt radiołączności z małą niespodzianką dla zwiedzających.
Pozdro dla Bumistrza , kiedyś dawno temu grywałem z nim w piłkę ( nie w Iłży). Był zresztą na Piotrowym.
Napisano
a z którym burmistrzem grywałeś???:) tatusiem Pauliny czy Karoliny???:)Peter przyjedź pobiegaj po polu a cały pierdocin cie wyklnie
  • 2 months later...
Napisano
jestem już po wstępnych rozmowach z burmistrzem i sponsorami...wiec pozostaje mi tylko was zaprosić do Iłży:D

poniżej w linku zaproszenie

http://img484.imageshack.us/my.php?image=zaproszenie25mw.jpg
Napisano
coraz trdniej jest robic dobre inscenizacje poznieważ stale wzrasta ich poziom i zaangazowanie srodków.. jak wyjdzie podobnie jak w Tomaszowie to bedzie zawalista bitwa.
ale musicie wtedy liczyc koszt broni i pirotechniki na ok 6000 pln
Napisano
moze pirotechniki nie będzie takiej jak w amerykańskim filmie ale trzeba się starać:) prosze by osoby lub GRH które by chciały wziać udział w inscenizacji powiadomiły mnie o tym na maila revolt-lo@tlen.pl nimniejsze dane potrzebne mi są do przedstawienia w urzędzie miasta- chodzi o fundusze:) im więcej ludzi tym więcej kasy:) inscenizacja jest planowana na ok 100 osób jak będzie więcej to też dobrze:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie