revolt Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 witajcie GRH 51 pp planuje zorganizować inscenizacje bitwy pod Iłżą, 19-20 sierpnia to jedyna chyba data wolno co do Inscenizacji. Liczymy na współprace z wami. potrzebujemy zarówno wojsk polskich jak i niemieckich. Prosze by osoby zainteresowane udziałem zadawały pytania oraz wstępnie wpisywały się na liste uczestników. Bzura to moze nie będzie ale napewno fajna impreza sie szykuje:) Pozdrawiam revolt
Peter Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 Jestem za a nawet przeciw. Burmistrz wie ?
revolt Napisano 25 Październik 2005 Autor Napisano 25 Październik 2005 witajcie GRH 51 pp planuje zorganizować inscenizacje bitwy pod Iłżą" - planuje! problemem nie jest zgoda burmistrza tylko to czy bedą chętni na rekonstukcje. w każdym takim przedsięwziećiu musisz przedstawić swoje środki czyli: 1)ludzi.2)uzbrojenie,3)zakwaterowanie,4) miejsce, 5) wyżywienie. punkt 4,3 jest spełniony, 5 w 35%, a 1 i 2 zaleza tylko od chęci rekonstuktorów. Zaden burmistrz,prezydent czy wójt nie zezwoli na org. takiej imprezy bez realizacji tych 5 punktów!!!! Peter dlaczego jesteś awet przeciw" rozumiem że za" ale przeciw" to nie kumam
akagi Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 No cóż, co robiłeś, albo ile lat mialeś w 1994 roku? Albo 1993 dokladnie nie pamietam.
Jeager Napisano 25 Październik 2005 Napisano 25 Październik 2005 myślę, że nie otake zagadkie revolt walczył ;)
revolt Napisano 26 Październik 2005 Autor Napisano 26 Październik 2005 Są plusy dodatnie oraz plusy ujemne, jeśli chcecie moge załatwić zgodę Burmistrza.A jeśli juz taka będzie to czy walnie pojawicie się na polu bitwy???
revolt Napisano 26 Październik 2005 Autor Napisano 26 Październik 2005 te plusy dodatnie i ujemne to patent Lecha elektryka Wałęsy:):)
marek123 Napisano 26 Październik 2005 Napisano 26 Październik 2005 heh a juz myslałem ze Twoj :Dpozdro
revolt Napisano 27 Październik 2005 Autor Napisano 27 Październik 2005 marku chyba nie uważasz mnie za takiego idiote:) myly państwo to jest realna prawda,myly państwo ja oczczegam":D:D:D
marek123 Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 godosz :] lepiej odbierze email i pomysl nad moja oferta :Dpozdro
Peter Napisano 27 Październik 2005 Napisano 27 Październik 2005 Jestem ZA bo idea mi się podoba a przeciw dlatego, że jak mnie rodzina by zobaczyła ganiającego po polu w hełmie z giwerą i w jakieś niemieckiej szmacie, to miał bym ostro pres..e, szczególnie u moich najmłodszych kuzynów. A poważnie to oczywiście jestem do dyspozycji w miarę moich skromnych możliwości. Może wreszcie uda się uruchomić ten mobilny punkt radiołączności z małą niespodzianką dla zwiedzających. Pozdro dla Bumistrza , kiedyś dawno temu grywałem z nim w piłkę ( nie w Iłży). Był zresztą na Piotrowym.
revolt Napisano 27 Październik 2005 Autor Napisano 27 Październik 2005 a z którym burmistrzem grywałeś???:) tatusiem Pauliny czy Karoliny???:)Peter przyjedź pobiegaj po polu a cały pierdocin cie wyklnie
revolt Napisano 28 Październik 2005 Autor Napisano 28 Październik 2005 sory Prędocin albo Prendocin:)co roku inna nazwa:)
Peter Napisano 29 Październik 2005 Napisano 29 Październik 2005 Vice. Na mapie Prędocin, ale b. Dziedzice pisali się Prendota. A w ogóle to co za Prędocin ??!! (-:
revolt Napisano 29 Październik 2005 Autor Napisano 29 Październik 2005 a to bardzo miła miejscowość. Ok ale ten post jest o inscenizacji bitwy pod Iłżą:)
kamilo Napisano 2 Listopad 2005 Napisano 2 Listopad 2005 8PPLeg wchodzi w to jak już pewnie wiadomo władzom 51 ppstawimy się zwarci i gotowi
revolt Napisano 2 Listopad 2005 Autor Napisano 2 Listopad 2005 na 8 pp.leg polegaliśmy zawsze i polegać zawsze będziemy.Pozdrawiam
kamilo Napisano 4 Listopad 2005 Napisano 4 Listopad 2005 wkońcu w 1939 też 8PPLeg wsparli obrone tego miasteczka :)
revolt Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Napisano 24 Styczeń 2006 jestem już po wstępnych rozmowach z burmistrzem i sponsorami...wiec pozostaje mi tylko was zaprosić do Iłży:D poniżej w linku zaproszenie http://img484.imageshack.us/my.php?image=zaproszenie25mw.jpg
okejos Napisano 26 Styczeń 2006 Napisano 26 Styczeń 2006 coraz trdniej jest robic dobre inscenizacje poznieważ stale wzrasta ich poziom i zaangazowanie srodków.. jak wyjdzie podobnie jak w Tomaszowie to bedzie zawalista bitwa.ale musicie wtedy liczyc koszt broni i pirotechniki na ok 6000 pln
revolt Napisano 27 Styczeń 2006 Autor Napisano 27 Styczeń 2006 moze pirotechniki nie będzie takiej jak w amerykańskim filmie ale trzeba się starać:) prosze by osoby lub GRH które by chciały wziać udział w inscenizacji powiadomiły mnie o tym na maila revolt-lo@tlen.pl nimniejsze dane potrzebne mi są do przedstawienia w urzędzie miasta- chodzi o fundusze:) im więcej ludzi tym więcej kasy:) inscenizacja jest planowana na ok 100 osób jak będzie więcej to też dobrze:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.