Boruta Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 Zaciekawiony dyskusją VW z P chciałbym się dowiedzieć ile macie wykrywaczy, może być ilość i ew. jakie.Pozdrawiam
mrand Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Zwykle mniej więcej tyle :) PozdrawiamMrand
wicja1 Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 A ja,jak wygram w lotto (albo znajdę skarb rzymskich denarów ;) to tak sobie urządzę pokoik:
Boruta Napisano 20 Październik 2005 Autor Napisano 20 Październik 2005 Chciałbym mieć taką kupę pożytecznego złomu ;-)).pOzdrawiam
VanWorden Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Witam!Zwykle nie mniej niż trzy.. Tyle że wynika to z faktu że często zabieram w teren osoby które nie mają własnego sprzętu plus coś a wsparcie"..PozdrawiamVW
Raned Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Mrandowi niestety brakuje tych najlepszych;) Pozdrawiam.
wiciu_r Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Chyba dlatego że te najlepsze się nie psują :-)
Anielskooki Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 A ja mam dwa Jabla i Trackera i wystarczy
mrand Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 Oj psują się, psują. Tak samo jak i inne tyle, że akurat w tym momencie ludzie nie donieśli :) PozdrawiamMrand
jasradocha7 Napisano 20 Październik 2005 Napisano 20 Październik 2005 WitamJa mam fishera 1266x i na razie na początek mi styka.Pozdrawiam
Raned Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Idealna liczba wykrywaczy to dwa: jeden główny z górnej półki i zapasowy średniak na wypadek awarii głównego. Gdy ma się więcej trudno wszystko mieć pod kontrolą. Osoby interesujące się grubszymi sprawami powinny mieć jeszcze wykrywacz np. dwucewkowy lub ramowy, a szukające pod wodą podwodny.
sopel69 Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 no dobra, tylko skąd brać na nie kasę? musiałem piwo odejmować od ust ;)jakiś czas hehe. a poważnie bardziej niż na brak wykrywacza cierpię na brak czasu na szukanie. pozdrowienia
Oksanicz Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Posiadam dwa wykrywacze: Smetkowskiego i Minelaba
Foster73 Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Czy szykują się jakieś żniwa poszukiwaczy, że szanowni koledzy gromadzą sprzęt a zapas"?A tak poważniej, to post Raneda dał mi do myślenia. Miałem sprzedać mojego smętka gdy kupię coś z wyższej półki ale chyba się z tym wstrzymam.Mam jeszcze pytanko do Raneda i innych dealerów. Nie przewidujecie jakiejś obniżki cen wykrywaczy? Wiem że wykrywki to nie RTV i AGD ale fajnie było by koczować pod sklepem, bo będzie obniżka -jak to było w przypadku hipermarketów. :-)
Raned Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Obniżki cen mogły być, ale niektórym nie chciało się pójść do wyborów a inni głosowali na akich co nie mają nic do zaoferowania".
Łukasz Napisano 21 Październik 2005 Napisano 21 Październik 2005 Witam! Mam jeden, Rutusa Ultrę, z którego jestem niezmiernie zadowolony! Brat ma też jedną sztukę, PenElektroik Pioniera i żaden z nas na niedosyt w tym kierunku nie narzeka. Pozdrawiam, Łukasz
Verte Napisano 22 Październik 2005 Napisano 22 Październik 2005 Ja mam dwie wykrywki całkiem fajne jak dla mnie. Ale ... brat ma penetratora, którym na ostatnich poszukiwaniach (a latem to jeszcze było w jego przypadku) odganiał komary. Wszyscy go za to bardzo chwaliliśmy, kolega zagaił, że – istną burzę mózgów można zrobić posiadając takie COŚ !!! Bardzo fajnie mieć w zespole kogoś z penetratorem.Pozdrawiam Verte
Verte Napisano 23 Październik 2005 Napisano 23 Październik 2005 Raned, i co? Obniżamy czy podwyższamy ceny wykrywek? Ojej ... i znowu nie wyszło tak jak konsumenci by chcieli ? Ale to nie Twoja wina ... elektorat tak chciał!!! Proponuję wyjechać do Norwegii, oni tam mają nadwyżki budżetowe ... i Pozdrawiam Verte
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.