berdan Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 krzyzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 coś nie wyszło z AIII wiec szarfa jako bonus.Czy znajdowaliści podobne?Jesli tak to gdzie (bez deatali).Jak macie jakies ciekawsze niż otliczje to wrzućcie.P.S.czy wie ktoś coś wiecej o twierdzy h.cz.?generalnie szarfa jest za jej zdobycie w czasie powstania bokserów 1900.Może macie coś więcej - lokalizacja twierdzy jest prosta - miejscowość jest na współczesnych mapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 no i tym razem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 A to moja fotka-M2 i odznaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Berdan masz tu wstege,następne jak fotke zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 a to mój mikołajek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 foni, ładna wstazka, napiszesz gdzie ja trafiłeś? Oczywiście chodzi o ogólną lokalizację. Moja jest z puszczy bolimowskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 Moja jest z Ostroleki.NIE moge dac sobie rady z kompresja zdjec-widac efekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 a oto kilka moich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 i zbliżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HERWOLF Napisano 14 Styczeń 2006 Share Napisano 14 Styczeń 2006 ostatni fant sezonu małe a cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 cdndm-niektóre tak jakby z lasku krzyżykowego!Kolega od składania orzełków! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 A to MIKOŁAJ się trafił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 A to obarotna strona-podoba ci sie BERDAN? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 I jeszcze raz wstęga-może lepiej wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 cbndm, jak zapewne pamiętasz moje mogły łatwo zasilić Twoją kolekcję, ale los okazał się jednak dość sprawiedliwy.Oczywiście w ostatecznym rozrachunku jesteś zwycięzcą.P.S.dzisiaj tylko dwa bączki i prawosławny krzyżyk.pozdrawiam i myslę, że nie bedziesz mial kłopotu z zidentyfikowaniem mnie:-)))drewno było dzisiaj gotowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 No witam kolegę,kiedy się wreszcie wybierzesz do mnie i jak tam moje orzełki.Pokaż te swoje caraki opierzone z ostatniego wypustu i nie tylko, niech obejrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 foni - Mikołajek super.Może wybierzemy się gdzieś razem - też bym takie polowił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 berdan jeszcze ci mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 moje orzełki przy twoich to pikuś.Ale dam tego artyleryjskiego z ulubionego miejsca.Dzisiaj było smutno.Syg praktycznie zero ale dopadało trochę sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 A gdzie ty byłeś jak cię w lesie nie było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 cbndm uwaga lecą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 byłem tam gdzie zwykle.Ciebie chyba nie było.jak byłes to napisz czy cos trafiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cbndm Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 Tam gdzie zawsze to cię napewno nie było,śladów nawet brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
berdan Napisano 15 Styczeń 2006 Share Napisano 15 Styczeń 2006 półprodukty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.