finucha Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 Sasiadka mojego dziadka poi psa z hełmu mowi ze jest po radzieckich wyzwolicielach?pomocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 a teraz foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 mi on wyglada na polaka wz 31ale jest do gory nogami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 taka wisz reklama :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 A ja miałem Ludwików z takimi wąsami. Chyba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 wz.31 silesia - i to wyglada jeszcze na tzw. lekką" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 Pies dał sie przekupic sasiadka tez....z psem było łatwiej...Hełm wyglada tak po wyklepaniu i lekkim oczyszczeniu.Był pogiety na górze ma jedno pekniecie z boku maleńkie ok !cm.Polski hełm wersja lekka co mozna jeszcze powiedziec jeszcze o nim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 17 Październik 2005 Autor Share Napisano 17 Październik 2005 foto 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Witam. Na 100 % to wz.31. Wewnatrz widac charakterystyczne mocowania obreczy.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppp.p Napisano 9 Październik 2005 Share Napisano 9 Październik 2005 Pędź szybko do żelaznego po gar na wymiankę! No i po kilo zwyczajnej bo pies wygląda na ostrego... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 podeslij foty ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 Witam.I choć hełm polski,to fotka wygląda na ściemę",ponieważ:1- jakby Poiła (sąsiadka)czworonoga codziennie,nie byłby w takim stanie...2- piesek nie wygląda raczej na podwórkowego",więc po co zardzewiała blaszanka...Ale może nie mam racji...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 11 Październik 2005 Share Napisano 11 Październik 2005 Piotrek to je Silesia :]pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 To na bank polski hełm wz. 31. Nawet widać mocowania fasunku starszego typu. Biegnij szybko :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
finucha
Sasiadka mojego dziadka poi psa z hełmu mowi ze jest po radzieckich wyzwolicielach?pomocy!
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.