Gunship! Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Tutaj taka ładna kluseczka :) leżąca niedaleko składów amunicyjnych na torach wąskotorówki. Obok ktoś wybałuszył niezły składzik różnego rodzaju świństw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 Tutaj kolejne - tym razem 75/76 mm na Górze Szwedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2005 A tutaj ktoś zrobił porządek w zbiorniku p.poż na flaku w Borze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 24 Wrzesień 2005 Share Napisano 24 Wrzesień 2005 I znowu będzie chryja ,że przyjechali,rozkopali,wywalili i zostawili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1939 Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Panowie a tych łuseczek nikt tam nie zbiera??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Taaaaaa... a ja znalazłem dół ok. 2x2x1 m i wyrzucone kilkanaście skrzynek (znawcy wiedzą od czego) - na zdjęciu widać tylko kłębowisko żelastwa, bo żadna nie nadawała się do wzięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Tutaj może widać wyraźniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 25 Wrzesień 2005 Share Napisano 25 Wrzesień 2005 Jak widać parę jeszcze zostało. Nie polecam kopać - rozsypują się w rękach. nalezisko" w okolicach baterii Schleswig Holstein". Może ktoś się przyzna, co tem ciekawego wykopał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cromags Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 W tamtym roku na Helu wykopałem z kumplem mnóstwo takiego złomu. Niestety w piachu jest sól stąd stan fatalny wykopków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 I z takimi fotkami możemy iść do sejmu zmieniać prawo zakazujące poszukiwań z wykrywaczem :) - cały naród stanie za nami murem i leśniczy też ,że o ekologach nie wspomnę :) ps. wielkie brawa" dla magika od tego bajzlu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 mormalnie brawOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! ja mam na swoim terenie paru takich deklów ( doslownie ) kopia jamy i nawet ich nie zasypója , a potem nas na pola my zanich joby dostajemy... pojace do piachu razem z ich fantami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.