Skocz do zawartości

okolice Iłży,Kielc,Radomia,Ostrowca,Lipska powstała GRH 51pp:)

revolt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.51pp.ilza.info

oto link do strony naszej GRH zapraszam wszystkich do współpracy:) Czekamy na wszystkich chętnych:)
Napisano
ja tylko mam takie pytanie czemu na głownej stronie tej GRH widzę zdjęcie z nami czyli GRH Strzlecy Kaniowscy" ??? hmmm trochę to bez sensu więc postulowałbym zmianę tej fotki ...
Napisano
nie no chłopaki coś mi tu nie pasuje ... w kazdym dziale są nasze fotki - nawet w tym członkowie" - w ogole na teraz z ok. 20 fotek wszystkich 9 jest z nami, przynajmniej 4 z Cytadelą. moglibyście chociaż napisać kogo te fotki przedstawiają bo takto ma każdy wrażenie że patrzy na was a tak nie jest.
Napisano
Panowie - jeżeli już korzustacie ze zdjęc, które przesłałem Bolasowi to prosze podpisać, ze ich autorem jest Piotr Rusiniak. To samo dotyczy Ciebie Bolas - bo gośc mnie zabije:-)
Napisano
panowie serwis jest dopiero w budowie!!!!! za fotki wielkie sory,ale narazie nie posiadamy własnych,Tak więc z czasem będziemy umieszczać nasze fotki a usówać wasze. Pozatym podpisałem że są to zdjęcia z Bzury a nie zdjęcia 51 pp:)
pozdrawiam i przepraszam.
Napisano
czytać umiem, ale regulamin jest tak sformułowany jak ustawy w kraju nad wisłą, więc prosze o info o co biega???? gdyż nie jestem tak kumaty jak moderator
Napisano
hmmm revolt to może póki nie macie swoich fotek umieście tam po prostu zdjęcia archwilane WP z lat trzydziestych - mnóstwo tego w sieci i nie będzie nikogo denerwować ... a takto przyznam że trochę to na mnie działa jak czerwona płachta na byka.
Napisano
Bardzo nieładnie...
Jak będę robił strone naszej GRH, to wpakuję tam na przykład fotki chłopaków z AA7 - oni mają porządniejsze mundury i sprzęt. Oczywiście słowem tego nie podpiszę, żeby wszyscy myśleli że to my...
ech...

Potem im się wytłumaczę: nie miałem swoich fotek, to wsadziłem wasze... No co? Wehrmacht to Wehrmacht, co za różnica :)

Sori Revolt za krytykę ale trochę mnie rozbawiła cała ta sprawa :)
Napisano
w świecie gdzie prezydent 40 milionowego kraju nie pamięta swojego wykształcenia,gdzie władze sprawują dwaj bracia bliźniacy i 90% społeczeństwa ich nie rozróżnia a człowiek który był członkiem Hitlerjugen jest nazywany świętym" to niedopisanie kilku słów chyba nie jest przestępstwem!!!!!
więc za wszystko
PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!
chyba wystarczy???
Napisano
czyli bez kontekstu kresowego, z moich stron (tzn: moich dziadków) do piechoty trafiało się głównie do Brzeżan albo do Tarnopola - do Strzelców Kresowych.
Napisano
no to zależy o jaką broń Ci chodzi-jeśli o piechotę to sam Lwów był miejscem koncentracji dość znacznej ilości tej formacji.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie