revolt Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Napisano 23 Wrzesień 2005 http://www.51pp.ilza.infooto link do strony naszej GRH zapraszam wszystkich do współpracy:) Czekamy na wszystkich chętnych:)
bjar_1 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 He he fajnie - nareszcie coś w okolicy! Dołączy kiedyś do Was maruder ze 165 pp rez. :)pzdrbjar_1
revolt Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 kiedyś bjar z tego co wiem to juz teraz dołączyłeś:)
revolt Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 co jest nikt nie chce się przyłączyć??????
bolas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 ja tylko mam takie pytanie czemu na głownej stronie tej GRH widzę zdjęcie z nami czyli GRH Strzlecy Kaniowscy" ??? hmmm trochę to bez sensu więc postulowałbym zmianę tej fotki ...
bolas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 mysle o tej http://www.51pp.ilza.info/galeria_popup.php?ID=grafika/baza/gal_1_strzelcy1.jpg#
bolas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 nie no chłopaki coś mi tu nie pasuje ... w kazdym dziale są nasze fotki - nawet w tym członkowie" - w ogole na teraz z ok. 20 fotek wszystkich 9 jest z nami, przynajmniej 4 z Cytadelą. moglibyście chociaż napisać kogo te fotki przedstawiają bo takto ma każdy wrażenie że patrzy na was a tak nie jest.
MaciekC Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 co do zawartosci stronki to przydało bu sie troche historii 51pp
jazlowiak Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Panowie - jeżeli już korzustacie ze zdjęc, które przesłałem Bolasowi to prosze podpisać, ze ich autorem jest Piotr Rusiniak. To samo dotyczy Ciebie Bolas - bo gośc mnie zabije:-)
revolt Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 panowie serwis jest dopiero w budowie!!!!! za fotki wielkie sory,ale narazie nie posiadamy własnych,Tak więc z czasem będziemy umieszczać nasze fotki a usówać wasze. Pozatym podpisałem że są to zdjęcia z Bzury a nie zdjęcia 51 pp:)pozdrawiam i przepraszam.
revolt Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 czytać umiem, ale regulamin jest tak sformułowany jak ustawy w kraju nad wisłą, więc prosze o info o co biega???? gdyż nie jestem tak kumaty jak moderator
bolas Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 hmmm revolt to może póki nie macie swoich fotek umieście tam po prostu zdjęcia archwilane WP z lat trzydziestych - mnóstwo tego w sieci i nie będzie nikogo denerwować ... a takto przyznam że trochę to na mnie działa jak czerwona płachta na byka.
Bocian Napisano 28 Wrzesień 2005 Napisano 28 Wrzesień 2005 Specjalnie dla kumatych nie tak jak moderator zamieściłem obszerne wyjaśnienie w każdym dziale na samym początku.EOT
revolt Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Napisano 28 Wrzesień 2005 Ok dzięki teraz wiem o co ci przynajmniej chodziło:) pozdrawiam i przyjołem do wiadomości.
mr2z Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Bardzo nieładnie...Jak będę robił strone naszej GRH, to wpakuję tam na przykład fotki chłopaków z AA7 - oni mają porządniejsze mundury i sprzęt. Oczywiście słowem tego nie podpiszę, żeby wszyscy myśleli że to my...ech...Potem im się wytłumaczę: nie miałem swoich fotek, to wsadziłem wasze... No co? Wehrmacht to Wehrmacht, co za różnica :)Sori Revolt za krytykę ale trochę mnie rozbawiła cała ta sprawa :)
revolt Napisano 30 Wrzesień 2005 Autor Napisano 30 Wrzesień 2005 w świecie gdzie prezydent 40 milionowego kraju nie pamięta swojego wykształcenia,gdzie władze sprawują dwaj bracia bliźniacy i 90% społeczeństwa ich nie rozróżnia a człowiek który był członkiem Hitlerjugen jest nazywany świętym" to niedopisanie kilku słów chyba nie jest przestępstwem!!!!!więc za wszystko PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!! PRZEPRASZAM!!!!!chyba wystarczy???
Jeager Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 a co was wzieło na Bereżany (Brzeżany)? obecnie raczej nie ma mody na Kresy wśród młodzieży?
Moose Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Mylisz się, jest przestępstwem. Ale w tym wypadku o niskiej szkodliwości społecznej :DDDDD
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Odpowiadam za Revolta - 51 pp został nieźle poszatkowany pod Iłżą (gdzie mieszka autor stronki).
Jeager Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 czyli bez kontekstu kresowego, z moich stron (tzn: moich dziadków) do piechoty trafiało się głównie do Brzeżan albo do Tarnopola - do Strzelców Kresowych.
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 Poborowi ze stron moich dziadków (Lwów ,Sarny) też trafiali do jakiegoś kresowego pułku...Wie ktoś gdzie takowych kierowano?
Jeager Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 no to zależy o jaką broń Ci chodzi-jeśli o piechotę to sam Lwów był miejscem koncentracji dość znacznej ilości tej formacji.
bjar_1 Napisano 30 Wrzesień 2005 Napisano 30 Wrzesień 2005 No dajmy na to piechotę :) Z ciekawości pytam...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.