Skocz do zawartości

Na kogo głosujecie?

tombak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Na kogo głosujecie?
Jacy politycy i ich programy przedwyborcze w końcu unormują i do końca wyjaśnią miejsce amatora odkrywcy w naszym kraju.
Napisano
drogi mieciu wydaje mi się że w sytuacji prawnej jaka obecnie panuje w naszym kraju w stosunku do ludzi, którzy kolekcjonują zbierają i poszukują pozostałości z dawnych lat ten temat jest bardzo ważny i sądze że należełoby głosować nba takich kandydatów, którzy zrobią wkońcu z tym porządek. Pytanie dotyczy tego czy są tacy politycy, którzy coś zrobią dla naszej społeczności odkrywców".
Napisano
rozumiem że operatorzy strony starają się być apolityczni i pewnie dlatego przeniesli mój temat z głównych do towarzyskich. wielkie dzięki"
Napisano
Witam. Ja stawiam na Tolka Banana. Panowie niewiem czy zwróciliście uwage że na tą całą kampanie że jest bardzo kosztowna a znając pazerność naszych posłów nie dali nawet złotówki więc kto ? Po wyborach to głosujących bedą mieli głęboko w ..... bo dobrze to oni będą musieli zrobić swojm sposorom tak w polityce nic nie jest zadarmo dlatego stawiam na Tolka Banana. Pozdrawiam.
Napisano
Jeśli zagłosuję, to na Janusza Korwina-Mikke :)

Natomiast wybory do parlamentu? Tu jest o wiele trudniej i bynajmniej nie chodzi tu o nadmiar godnych rządzenia partyji :(

Pozdro
Napisano
Codziennie jadąc do pracy mijam takowy napis na murze : gdyby wybory miały cokolwiek zmienić - zostałyby zakazane" i dookoła plakaty z uśmiechniętymi mordkami kandydatów - z czego się cieszą jak sądzicie ? Waham się pomiędzy Janosikiem a Zorro, a ugrupowanie polityczne -Pokemony. Pozdro
Napisano
Witam ja bym głosował na takiego jakby był jak Adolfa H bo takiego trzeba aby wyplenić czerwone swinie z rzadu bo nikomu innemu to sie nie uda i dalej bedzie tak kto sie dopcha do koryta to zechla ile sie da i zniszcy tyle samo. Pozdrawiam
Napisano
Bracholl idź zdemoluj jakiś przystanek, albo wypij jeszcze kilka piw, ale nie pisz takich pierdół.
i mam do Ciebie prośbę: nie odpisuj na mojego posta bo i tak nie zmusisz mnie do rozmowy na temat twoich poglądów.
mimo wszystko pozdrawiam.
Napisano
BOCIANIE POLITYKA TO BAGNO, ALE LUDZIE KTÓRZY TU PISZĄ ŻYJĄ W TYM PAŃSTWIE I MYŚLĘ ŻE TRZEBA COŚ W NIM ZMIENIĆ DLA NASZEGO DOBRA TZN. NAS LUDZI O PODOBNUCH ZAINTERESOWANIACH KTÓRZY NIE MOGĄ W TEJ CHWILI CZUĆ SIĘ PEWNIE REALIZUJĄĆ SWOJE HOBBY.
Napisano
Jeśli chodzi o mnie to wszystrcy politycy wyczerpali mój kredyt zaufania.
I nie łudzcie się że jeśli zagłosujecie na JKM to bedzie dobrze
Po wyborach jak zawsze skończy się kiełbasa wyborcza" i bardzo szybko zapomną o zwykłych ciułaczach od których teraz przy pomocy bajek prubują wyłudzić głosy

Każda partia krzyczy o likwidowaniu bezrobocia , obniżaniu podatków etc ... qwa.. jakoś żadna partia nie chce powiedzieć jak to osiągnie, skąd weźmie pieniądze itd - bajki bajki bajki - nic więcej

ps najlepsze są chasła o wprowadzeniu podatku liniowego - żekomo zwykły ciułacz ma na tym dużo skorzystać - ale brednie, słuchać się nie chce, banda oszustów i złodziei

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie