tombak Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 Na kogo głosujecie?Jacy politycy i ich programy przedwyborcze w końcu unormują i do końca wyjaśnią miejsce amatora odkrywcy w naszym kraju.
tombak Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 drogi mieciu wydaje mi się że w sytuacji prawnej jaka obecnie panuje w naszym kraju w stosunku do ludzi, którzy kolekcjonują zbierają i poszukują pozostałości z dawnych lat ten temat jest bardzo ważny i sądze że należełoby głosować nba takich kandydatów, którzy zrobią wkońcu z tym porządek. Pytanie dotyczy tego czy są tacy politycy, którzy coś zrobią dla naszej społeczności odkrywców".
tombak Napisano 16 Wrzesień 2005 Autor Napisano 16 Wrzesień 2005 rozumiem że operatorzy strony starają się być apolityczni i pewnie dlatego przeniesli mój temat z głównych do towarzyskich. wielkie dzięki"
stedke Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 jak juz to zaglosuje na Racje".ale i tak polityke mam w d...:)
Rso Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 Witam. Ja stawiam na Tolka Banana. Panowie niewiem czy zwróciliście uwage że na tą całą kampanie że jest bardzo kosztowna a znając pazerność naszych posłów nie dali nawet złotówki więc kto ? Po wyborach to głosujących bedą mieli głęboko w ..... bo dobrze to oni będą musieli zrobić swojm sposorom tak w polityce nic nie jest zadarmo dlatego stawiam na Tolka Banana. Pozdrawiam.
AKMS Napisano 16 Wrzesień 2005 Napisano 16 Wrzesień 2005 A moim faworytem jest Pan Tomasz ps.Samochodzik".
Seb Blatter Napisano 17 Wrzesień 2005 Napisano 17 Wrzesień 2005 Jeśli zagłosuję, to na Janusza Korwina-Mikke :)Natomiast wybory do parlamentu? Tu jest o wiele trudniej i bynajmniej nie chodzi tu o nadmiar godnych rządzenia partyji :( Pozdro
israel Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Codziennie jadąc do pracy mijam takowy napis na murze : gdyby wybory miały cokolwiek zmienić - zostałyby zakazane" i dookoła plakaty z uśmiechniętymi mordkami kandydatów - z czego się cieszą jak sądzicie ? Waham się pomiędzy Janosikiem a Zorro, a ugrupowanie polityczne -Pokemony. Pozdro
DarekD Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 W sumie masz rację, bój o koryto.Rzecz w tym że JKM chce zlikwidować samo koryto:)
Bracholl Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 Witam ja bym głosował na takiego jakby był jak Adolfa H bo takiego trzeba aby wyplenić czerwone swinie z rzadu bo nikomu innemu to sie nie uda i dalej bedzie tak kto sie dopcha do koryta to zechla ile sie da i zniszcy tyle samo. Pozdrawiam
osterode Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 Bracholl idź zdemoluj jakiś przystanek, albo wypij jeszcze kilka piw, ale nie pisz takich pierdół.i mam do Ciebie prośbę: nie odpisuj na mojego posta bo i tak nie zmusisz mnie do rozmowy na temat twoich poglądów.mimo wszystko pozdrawiam.
Bocian Napisano 21 Wrzesień 2005 Napisano 21 Wrzesień 2005 Dla takich tematów nie ma wogóle miejsca na forum nawet w dziale towarzyskie.Z polityką z dala od forum.
tombak Napisano 23 Wrzesień 2005 Autor Napisano 23 Wrzesień 2005 BOCIANIE POLITYKA TO BAGNO, ALE LUDZIE KTÓRZY TU PISZĄ ŻYJĄ W TYM PAŃSTWIE I MYŚLĘ ŻE TRZEBA COŚ W NIM ZMIENIĆ DLA NASZEGO DOBRA TZN. NAS LUDZI O PODOBNUCH ZAINTERESOWANIACH KTÓRZY NIE MOGĄ W TEJ CHWILI CZUĆ SIĘ PEWNIE REALIZUJĄĆ SWOJE HOBBY.
Romel79 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Jeśli chodzi o mnie to wszystrcy politycy wyczerpali mój kredyt zaufania.I nie łudzcie się że jeśli zagłosujecie na JKM to bedzie dobrzePo wyborach jak zawsze skończy się kiełbasa wyborcza" i bardzo szybko zapomną o zwykłych ciułaczach od których teraz przy pomocy bajek prubują wyłudzić głosyKażda partia krzyczy o likwidowaniu bezrobocia , obniżaniu podatków etc ... qwa.. jakoś żadna partia nie chce powiedzieć jak to osiągnie, skąd weźmie pieniądze itd - bajki bajki bajki - nic więcejps najlepsze są chasła o wprowadzeniu podatku liniowego - żekomo zwykły ciułacz ma na tym dużo skorzystać - ale brednie, słuchać się nie chce, banda oszustów i złodzieiPozdro
jacenty2004 Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Witamy w gronie pesymistów - czyli dobrze poinformowanych optymistów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.