Skocz do zawartości

Allo, allo

Boruta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Raczej TV zaoszczędziła grosza i kupiła od pośrednika film, zamiast od producenta, w każdym bądź razie ciężko się to ogląda.
Pozdrawiam
Napisano
Ech... Przecież 50% humoru Allo,Allo to było przezabawne stylizowanie języka angielskiego na francuski, niemiecki. Dubbing niszczy cały efekt...
Napisano
Panowie trzeba napisać skargę do TVP2 . Niech w trybie natychmiastowym zmienią lektora . serial bomba ale w tej wersji językowej to nie to samo ,co w poprzedniej serii odcinków.
Napisano
Macie rację... Dzisiaj oglądałem :( W wersji francuskiej ta komedia zmieniła się w dramat... Zastanawiam się tylko czemu TVP nie kupiła tego serialu z dubbingiem wietnamiskim - było by jeszcze taniej!
Napisano
mike110 nie ma sprawy ale to jak wroce za jakis czas z krainy gdzie faceci biegaja w spodnicach w krate a z mojego okna widac jezioro w ktorym rzekomo plywa potwor...
ja chce do polski:((((
  • 2 weeks later...
Napisano
sherman napisał: Jak wam to może przeszkadzać??

...ale Ty nieuk jesteś! To nie wiesz że Allo Allo to TYLKO po angielsku ma sens?? W wersji french - jest zupełnie dnem. Ale już wszystko wróciło do normy, więc wszyscy zadowoleni, a sherman pewnie nawet nie zauważył różnicy... :))))))
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Napisano
I jak zwykle nie udało mi się zobaczyć ostatniego odcinka!!! O ile wszystki poprzednie leciay" po południu, to teraz dwójka" postanowiła zaskoczyć widzów: emisja była o 14-stej...
Gdy włączyłem pudło - leciały już proszki do prania, pasty do zębów" i reszta...
Niech chociaż ktoś z Was opisze ten odcinek :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie