omi30 Napisano 1 Październik 2005 Share Napisano 1 Październik 2005 ok bede pod polo o 9 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Cześć sorki, że nic się nie odezwałem, ale nie miałem dojścia do neta i to przez to,....tak małe dziecko mnie pochłania, Mariusz masz to za sobą moje ma dwa miesiące :-)i jest na etapie że trzeba się domyślać o co chodzi.Pasy sorki, że nie wysłałem w weekend maila no ale powyzej jest odpowiedź- zrobię to dzisiaj.Pozdrawiam Romo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Cześć,W muzeum kaliskim jest wystawa fotografii z okazji rocznicy wybuchu wojny. Może spotkamy się wobec tego w Kaliszu, odwiedzimy wystawę i może jakieś piwko potem?Zorientuję się w jakiech godzinach wystawa jest czynna.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 Zalezy w jaki dzien Mariusz? Bo w niedziele planowany wypad w teren zeby pokopac:)pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Panowie planowany wypad moze przyniesc nowe kontakty pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 Proponuję oprócz niedzieli spotkanie jutro (czyli w sobotę). Wystawa jest czynna od 10.00 do 14.00. Bilet kosztuje 4,00 zł.Proponuję godz. 11.00. Co wy na to?Jeżeli chodzi o niedzielę, to mnie nie będzię, bo wyjeżdżam do Rawicza.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 7 Październik 2005 Share Napisano 7 Październik 2005 No u mnie odpada sobota jade do Poznania.Dykta a ty jak dysponujesz czasem w niedziele?pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 8 Październik 2005 Autor Share Napisano 8 Październik 2005 Ja mogę tylko w niedzielę.Romo-nie mogę otworzyć przesłanego przez Ciebie planu.Wyślietla mi ,że plik jest uszkodzony.Czy mógłbyś wysłać mi go jeszcze raz?Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dykta Napisano 8 Październik 2005 Share Napisano 8 Październik 2005 O sobocie dowiedziałem się dopiero teraz (czyli po 21.00 w sobotę), a w niedzielę niestety mnie nie ma, a szkoda, bo chętnie bym gdzieś wyskoczył.Pozdr.Piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 Jeśli wybieracie sie do Warty to dajcie znać.Chętnie się z wami spotkam.Podaje swoje namiary.GG 3109826 lub gajowy3@wp.plPozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 13 Październik 2005 Share Napisano 13 Październik 2005 hej wybieramy sie w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktosiek Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 W jakich godzinach tam będziecie?Bo ja o 14 musze być w domu (rodzinna impreza :-)))) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 14 Październik 2005 Share Napisano 14 Październik 2005 Cześć, Ja mam o 12.00 rodzinną imprezę, tak że siłą rzeczy odpadam.Panowie, pamiętajcie o deklaracjach.PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 15 Październik 2005 Share Napisano 15 Październik 2005 my bedziemy koło 12 bo u Passego zbiórka 10-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Panowie jutro spotkanie u Passego o 10 tj w niedziele i jedziemy w teren kto chetny zapraszamy:)pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Państwo drodzy nastepnym razem proszę o fotki z wykopków !! ;)Pozdrawiam ekipe serdecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 Cześć,Luca daj sobie w końcu spokój z tymi Angolami i wracaj pokopać.Panowie, czy w najbliższą sobotę możemy zająć się tym co proponował Romo?Sądzę, że to temat bardzo interesujący.PozdrawiamMariuszPS. Co z waszymi deklaracjami i wpłatami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 30 Październik 2005 Share Napisano 30 Październik 2005 no jak juz to mi pasuje dopiero niedziela a kiedy jest zjazd stow.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Oj cos cisza????a juz po wyborach panowie!!!Proponuje spotkanie w niedziele i czekam na propozycjepzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 Jak już wspominałem proponuję temat, który podjął Romo. Może być ciekawie.Jeżeli chodzi o zjazd, to na razie nie mam sygnału, kiedy on będzie. Tak czy owak, jeżeli do zjazdu ktoś nie prześle deklaracji składki, to zostaje wykluczony (oczywiście Luca i Mick są usprawiedliwieni jeżeli chodzi o termin, ale jeżeli chcą być członkami, to muszą te wymagania również jak najszybciej spełnić).PozdrawiamMariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 3 Listopad 2005 Share Napisano 3 Listopad 2005 ja mam od luca pełnomocnictwo i za niego wszystko załatwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 5 Listopad 2005 Share Napisano 5 Listopad 2005 Jutro o 12 u Passego pzdr.omi30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 10 Listopad 2005 Share Napisano 10 Listopad 2005 Może wypad w sobotę. Temat już poruszany. Proponujcie godzinę i miejsce spotkania.Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omi30 Napisano 11 Listopad 2005 Share Napisano 11 Listopad 2005 moze o 10 koło mcdonaldsa???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 11 Listopad 2005 Autor Share Napisano 11 Listopad 2005 Na 10-tą nie wyrobię.Ruszajcie sami.Jak będę mógł - to dołączę.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.