Jhaken Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 Bardzo proszę o pomoc - czy ktoś może podać mi wymiary owijek krótkich do rekonstrukcji wrześniowej ? Czy te cieńsze wąsy" są z tego samego materiału co ta szersza część ?z góry dziękujęjhaken Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Wysłałem ci na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcj Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 A reszta nie może wiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Tak przy okazji zapytam(żeby nie zakładać nowego wątku), posiada może ktoś z Was szablony do radzieckich owijek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 30 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2005 fiku dozgonna wdzięczność :)przy okazji pozdrowienia dla rodaka z ukochanych gór :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 http://www.fiku.ostragorka.eu.org/fotki/owijki.tif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Czysto techniczna uwaga:owijki -> krótkie owijacze -> długie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 No to dobra mi chodzi o długie radzeckie OWIJACZE :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 W najnowszym DB będą wymagania techniczne spodni piechoty i owijek piechoty (bo były, podobnie jak i spodnie lotnictwa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sWa Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 jazlowiak" mysle, że będą to radzieckie bo nie napisałeś jakie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 fiku ja tez poprosze moj meil september39@vp.plpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Nie to będą warunki etchniczne materiałów wojskowych owijki sukienne piechoty nr 1061 z 15 grudnia 1938 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 polskich, polskich .........:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.