kilgore Napisano 7 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 7 Sierpień 2005 Właśnie obejrzałem na Kino Polska film Pawła KomorowskiegoElegia" traktujący o tragedii polskich żołnierzy z 4 komp.3pp.,1 DP we wsi Podgaje.2 lutego 1945 bandyci Scheibego(towarzyszyło im podobnież kilku ss manów holenderskich i łotewskich) spaliło żywcem 32 jeńców polskichTrzeba zobaczyć(choć to film z 1979,raczej rzadko wyświetlany). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 27 Sierpień 2005 Share Napisano 27 Sierpień 2005 kolego nagrałeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
j35 Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Ja nagrałem w VHS (tak jak i sporo innych filmów).Niestety nie mam możliwości wrzucenia na komp.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 28 Maj 2006 Autor Share Napisano 28 Maj 2006 Jakby kogos interesowało to na dniach,zdaje sie ze na poczatku czerwca(nie zwróciłem uwagi dokładnie) ma byc wyswietlony tenże film ponownie .Oczywiście na Kino Polska.Tak w ogóle to bardzo sympatyczny kanał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 18 Maj 2008 Autor Share Napisano 18 Maj 2008 Panowie,znowu, w tym momencie leci" Elegia na Kino Polska.Pilnujcie programu, pewnie będą powtórki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Spoznilem sie ... jeśli ktos nagral to prosze o kontakt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
coriolan Napisano 23 Maj 2008 Share Napisano 23 Maj 2008 Nic straconegoponiedziałek 26/27 maja 2008 godz. 1:45wtorek 3 czerwca 2008 godz. 22:48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Wielkie dzieki za info! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 24 Maj 2008 Share Napisano 24 Maj 2008 Wszystko na stronie KinoPolska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Koledzy ogromna prosba:Jestem teraz za granicą i w zaden sposób nie mogę zorganizować (a próbowałem) nagrania Elegii" a poszukuje tego filmu od wielu lat. Czy ktos z Was mógłby to dla mnie zrobić, nagrac w wersji cyfrowej (nie mam magetowidu)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 Bedziemy napewno nagraywac ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 25 Maj 2008 Share Napisano 25 Maj 2008 No to proszę o kontakt po nagraniu - sprawa arcyważna!Bardzo interesuje się walkami I Armii o Wał Pomorski i Kołobrzeg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.