Skocz do zawartości

Dzisiejsze trafienia vol III

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 157
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

no i dzisiejsze, troche monet, łusek, jakiś dziwny wisiorek i odznaka HJ (foto 2), a przed wczoraj wyrwałem od chłopa mauserka (w stanie agonalnym), łuske 76,2 mm, ruski kociołek stalowy (z tego najbardziej się ucieszyłem) i hełm za wszystko dałem trzy piwa :D
pozdro

Napisano

ciekawa odznaka z 1935 upamietnaijąca wspóprace(?) HJ i DAF pierwszy raz taka widze, jak macie o niej więcej info to prosze......
pozdro

Napisano
Kudłaty, tylko trzy piwa? W dodatku pewnie żeś jeszcze z nim je wypił, hehe. Trzeba się umówić na poszukiwania, jak ci pasuje?Masz jakieś nowe namiary?
Napisano

2 godziny temu.Gdańsk - Złota karczma.przez środek panzerfausta przerósł korzeń:) musiałem piłować z obu stron aby podnieść go z ziemi.prócz tego 2,13 PLN.w duzej ilosci bilonu:)

Napisano

dziś był dość fartowny dzień :D, dwa znaczki fligenhorst kommandantur i do tego kokarda LW :) niestety ktoś jej bardzo nie lubiał jest cała ale strasznie pobita :) (foto 2), leżała przy samej drodze 10 cm pod ściółką :), a ponadto łyżka włoska wojskowa z pięknym herbem (już 3 z tego lasu) i kolega 1/4 nieśmiertelnika i kokarde LW
pozdro i darz dół

Napisano
Dziś kolejne dwa garnki na wsi, m35 pęknięty i m40 w całkiem porządnym stanie. Zdjęć nie zamieszczam bo nic specjalnego ale każdy nowy fant oko cieszy :D pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie