bartekl23 Napisano 17 Marzec 2003 Autor Share Napisano 17 Marzec 2003 Witam!Chciałem przypomnieć, że dzisiaj o godzinie 21.20 w TVP 1 można obejrzeć Sensacje XX wieku Bogusława Wołoszańskiego.Pzdr.bartekl23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio Napisano 17 Marzec 2003 Share Napisano 17 Marzec 2003 dzieki za przypomnienie bo znając mnie to bym pewnie zapomniał:)Pozdrawiam:)Gucio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Odgrzewam starego,ale to bardzo starego kotleta,nie chciało mi się zakładać nowego wątku,więc wrzucam tutaj.Podaję gdzie można obejrzeć archiwalne odcinki Sensacji XX Wieku:http://www.vidoemo.com/yvideo.php?i=S09NSEtFcWuRpdEdZZ2c&sensacje-xx-wieku-zaginiony-skarb-rzeszy-5-5Wzruszyłem się oglądając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muchomor Napisano 22 Grudzień 2009 Share Napisano 22 Grudzień 2009 Ciekawe czy bartekl23 i gucio jeszcze żyją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 hehehe sądząc po ilości postów to przynajmniej jeden powinien sie odezwać ;)Swego czasu programy p. Wołoszańskiego były bardzo popularne, sam również uwielbiałem je oglądać, zwłaszcza rekonstrukcje walk mi sie podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mek100 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Teraz Sensacje XX wieku" do ściągnięcia na www.chomikuj.pl. Zachęcam. Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter 85 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 A tu jest link, gdyby ktoś chciał sobie posłuchac kilka audycji :http://www.woloszanski.com/Strona-Boguslawa-Woloszanskiego/Sluchowiska-radiowe/XX-lecie-miedzywojennepozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ar35 Napisano 14 Luty 2010 Share Napisano 14 Luty 2010 TVP HISTORIA obecnie przypomina , i Sensacje XX wieku" i starsze odcinki Było nie minęło". Było nie minęło" w czwartki ok godz 18 , a Sensacje" piątek - 20:05 , sobota i niedziela o 23 , codziennie inny odcinek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr916 Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Witam!Sensacje XX wieku w soboty i niedziele,o godz.13:00 na TVP-Info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mozets Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Rozczulił mnie raz Wołoszański. Dawno temu. Opowiadał o zamachu na JF.Kennedy'ego. I żeby poprzeć swoje aukowe" wywody konkretem pokazał eksponat". Mówiąc : Z takiej oto broni - Manlicher Carcano - zamachowiec oddał śmiertelne strzały do prezydenta".I pokazał:karabinek szkolny ( 5,6 mm kbks wz.48) wypożyczony ze strzelnicy LOK-owskiej...Dzieciaki z podstawówki mu uwierzyły - być może. Ale reszta?Nie mówię już o specjalistach uzbrojenia, zawodnikach, sędziach i trenerach strzelectwa. Nie mówiłbym o tym. Ale programy Wołoszańskiego prawie co do jednego zawierają takie rodzynki. Widzę w tym brak profesjonalizmu. Nawet jak na tak leciutkie programiki. Więcej tam polityki i indoktrynacji ,niż faktów i prawdy historycznej. No i ta warsztatowa siermiężność. Ale co tam- kasa się sypie i to jest najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.