revolt Napisano 3 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2005 jesli chcecie może zorganizujemy coś pod Iłża? chętnych prosze o komentarze, nocleg moze uda się zorganizować w szkole za free, tak by koszty były jak najniższe. w Iłzy odbywa się już turniej na który swego czasu przyjechało ok 30 uczestników a teraz jest jednym z największych w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 co masz na myśli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 5 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2005 chodzi mi o 1939 roczek, jesli byście chcieli zrobilibyśmy 1939 i 1945. Zależy to tylko od was:)narazie każdy przyjechał by z własnym sprzętem Mundury i jakieś epliki" giwer, a jesli by wszystko ładnie szło to broń i część mundurów załatwiło by się z Łódzkiej filmówkipozdrawiam i zapraszam do komentowania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XsteubenX Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 A kiedy planowałbyś upchnąć tą imprezę?? Rocznicowy wrzesień jest naćkany imprezemi 1939... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XsteubenX Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 a może zamiast Iłży, która w sumie pewnie bedzie taką Bzurą-bis zrobić np polskie termopile - bój pod Wizną?? Kilkuset polskich żołnierzy w paru bunkrach vs. kilkadziesiąt tysięcy żołnierzy niemieckich i to dowodzonych przez samego Guderiana. Oczywiście proszę tego nie traktować literalnie... w rekonstrukcji zachowalibyśmy sensowne proporcje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 5 Lipiec 2005 Share Napisano 5 Lipiec 2005 Do Iłży niedaleko, sprzęt mam (39), więc jakby co to to mógłbym być.Ale wrzesień to rzeczywiście chyba odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zero66 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 mława też piekne miejsce i bunkry nawwet jeszcze stoją ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Pomysł jest ciekawy, ale należałoby go zrealizować w miesiącach poprzedzających wrzesień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XsteubenX Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Mława, Wizna i ich bunkry. To samo przerabiamy w Wyrach (tam też jest pięknie zrekonstruowany bunkier). Może posilć się na coś nowego? Czego jeszcze nie próbowaliśmy w rekonstrukcji 1939? Ma ktoś jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeager Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 balonów zaporowych?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 6 Lipiec 2005 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2005 może II połowa sierpnia? 20-21 sierpnia lub 13-14 sierpnia?jesli zgromadze ok 30-40 osób to jest sens szukania sponsorów. Z tego co wiem nad Bzurą nacjonaliści ukraińscy nie wrzucali polskim oficerom granatów do samochodów:)(osobiście do narodu ukraińskiego nic nie mam)pod Iłżą nie jest tak rozległy teren walki jak nad Bzurą:)Jesli ktoś ma jakiś polski pojazd z września i chciałby przyjechać to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2005 Share Napisano 6 Lipiec 2005 Jeśli tylko uda się Wam coś skręcić pod Iłżą dajcie znać i wpadam :) Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyzant.pk Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Gdzie ewentualnie odbywałaby się ta impreza?W zamku?Krzysiek, Radom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 14 Lipiec 2005 Share Napisano 14 Lipiec 2005 Termin by mi pasował. Revolt daj mi do siebie maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revolt Napisano 8 Listopad 2005 Autor Share Napisano 8 Listopad 2005 kontakt ze mną znajdziecie na stronie www.51pp.ilza.infozpraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.