tygrys Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam!!!Prosze o pomoc w identyfikacji, domyślam sie co to jest ale nie mam stu procentowej pewności i chcę się upewnić!!!
Jadzia Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam,wiesz w tym stanie to moze byc wszystko:) Jak przeglądam encyklopedie Żuka to widze conajmniej 20 pistoletów które by pasowały wiec bedzie cieżko...pzdrJadzia
tygrys Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Właśnie w tym sęk, że ciężko dość dokładnie! Też kombinowałem, porównywałem i nie znalazłem zadowalającego podobieństwa, temu sie spytałem!Pozdro
Gandalf de Grey Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Salve,Pozstaraj sie to oczyscic- moze wtedy cos ciekawego wyjdzie- znaczy sie bardziej realne ksztalty...Wtedy podaj fotke jeszcze raz i bedziemy patrzec.Gandalf de Grey
tygrys Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 Witam!!!Prosze o pomoc w identyfikacji, domyślam sie co to jest ale nie mam stu procentowej pewności i chcę się upewnić!!!
mis Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 mi to wygląda na 4 lata w zawiasach :)a tak serio to bodajze FN 1906
maxim026 Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 cos mi tu Makarowem śmierdzi ?????????? ale ten Browing nigh power wz.1933 . sie myle czy nie?
Lokomotywa Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 to wygląda na pistolet kal 6,35 mm czyli jakąś odmiane fn produkowaną masowo w latach trzydziestych w Niemczech i darmo będziecie szukać tego typu po katalogach gdyż istnialo kilkadziesiąt wytwórni tych pistoletów i każdy robił trochę inne i inaczej sygnowane i z inną nazwą , sprzedawano je bez pozwolenia i cieszyły się dużą popularnością - mój egzemparz miał oznaczenie PISTOL AUTOMATIK NEREA KAL 6,35 Pozdrawiam
Grzesio Napisano 27 Czerwiec 2005 Napisano 27 Czerwiec 2005 Jak dla mnie to za duży na Mle 1906, a łukowate nacięcia na zamku wskazywałyby raczej na jakąś hiszpańską podróbę Browninga.PzdrGrzesiu
tygrys Napisano 27 Czerwiec 2005 Autor Napisano 27 Czerwiec 2005 To mnie właśnie zastanawia!!! A to jeszcze jedno zdjątko, coby lepiej było widać jego rozmiary!!!Pozdrówka
Pytanie
tygrys
Witam!!!
Prosze o pomoc w identyfikacji, domyślam sie co to jest ale nie mam stu procentowej pewności i chcę się upewnić!!!
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.