artus Napisano 11 Marzec 2003 Autor Napisano 11 Marzec 2003 Czy ma ktoś moze jakies informacje na temat działań wojennych na terenie Kujaw lub w okolicach Bydgoszczy!
beaviso Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Dawno nic nie pisałem, to sobie użyję...A zatem:1. Taki tytuł jest debilny i niestosowny wobec innych ludzi. Brakuje jeszcze wielkich liter, choć ilość wykrzykników jest tu wielce znacząca.2. Sama treść postu jest równie debilna z dwóch względów:- mała precyzyjność (niedługo będą pisać: Potrzebuję info nt. działań wojennych na terenie Polski")- zerowa kultura: ja potrzebuję, a Wy mi dajcie. Żadnego proszę", żadnego słowa o sobie, żeby zachęcić potencjalnych ofiarodawców.Chociaż ja sam jeszcze niczego nie dokonałem, to wiem już, że największą i prawdziwą przyjemnością jest poszukiwanie i odkrywanie samodzielne. Oczywiście - po drodze wypływają nowe kontakty, ludzie zaczynają wymieniać się informacjami. Ale takie coś, takie _zero _ wysiłku z własnej strony, to przypomina mi prucie kas pancernych dynamitem. A odkrywanie historii jest zdecydowanie bardziej subtelne.Nie chciałem tutaj urazić autora wątku, bo go nie znam. Inaczej: przedstawił mi sie ze złej strony formułując swoją prośbę tak, nie inaczej.A radę o rozpoczęciu samodzielnych poszukiwań w dostępnej literaturze weź sobie pls do serca :) To ogromna radość znaleźć ciekawy fragment i poczuć przyspieszone bicie serca... radość Odkrywcy przez wielkie O". Nieważne, że ktoś już to odkrył przed Tobą i opisał. Ty jesteś owy" i od czegoś musisz zacząć. Bez wątpienia wymaga to przynajmniej odrobiny zaangażowania.pozdrawiam,M
beaviso Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Bocian, mam nadzieję że mojego postu nie wykasujesz (jak 2 wcześniejszych, w tym 1 normalnego i 1 chamskiego)!Jak coś, to już lepiej zaingeruj w tytuł wątku, zmieniając go na znaczący" i informative".
Bocian Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Spokojnie, dopóki nie są to osobiste wycieczki" prowokujące do zbędnych kłótni. Poprzednio skasowane posty nie spełniały tych warunków.
Bocian Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Nie ingeruje nigdy w zawartość tematu ani treści bez wyraźnej prośby autora popartej emailem który jest następnie archiwizowany na wszelki wypadek. A tak BTW to stwierdzenia mam nadzieję że tego nie skasujesz" powodują zawsze uśmiech na mojej twarzy. :)Naprawdę kasowanie postów to nie jest moje wieczorne hobby ani sposób odreagowania. Jest to przykry obowiązek.
artus Napisano 12 Marzec 2003 Autor Napisano 12 Marzec 2003 Taki tytuł nie jest debilny.A jak nie masz żadnych informacji to po prostu sie nie wpisuj! Pozdrawiam!
artus Napisano 12 Marzec 2003 Autor Napisano 12 Marzec 2003 Z tego co mi wiadomo to jesteś tutaj czymś w rodzaju administratora? Jak tak to czy odpisze własne uwagi na temat komentarza to to usuniesz czy nie?????Pozdrawiam!!
Bocian Napisano 12 Marzec 2003 Napisano 12 Marzec 2003 >>>>>>Z tego co mi wiadomo to jesteś tutaj czymś w rodzaju administratora? Jak tak to czy odpisze własne uwagi na temat komentarza to to usuniesz czy nie????? Pozdrawiam!!<<<<<Kompletnie nie rozumiem. Jeżeli są jakieś wątpliwości to śmiało można pisać na bocian@odkrywca-online.comJak na razie to skasowałem tylko pierwszą odpowiedź na Twoje pytanie jak i kolejny post który to sam dodałeś jako ripostę.I Panowie, więcej spokoju. To tylko forum, nie walka na śmierć i życie :)
artus Napisano 12 Marzec 2003 Autor Napisano 12 Marzec 2003 OK spoko troszke żle zrozumiałeś ja nie mam nic do ciebie!Pozdrawiam!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.