Skocz do zawartości

Ranking wykrywaczy

Junk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tak ALL to Pan Aleksander Rokko to ja Stanislaw Maklarkiewicz.Goscinne skorzystalem z E-m Aleksandra.Przez 45 lat mojego pobytu w Angli mialem okazje pracowac trzema typami dedctor.Wykrywacz Bartek 2 mam od pieciu miesiecy,jest barzo dobry stabilny estetycznie wykonany i ergonomiczny ma doskonale zasiegi,uwazalem ze moja opinia zostanie przyjeta.Nie wiedzialem ze moja opinia obartek 2 przniesie tyle nie przyjemnych slow.Mimo tot Pozdrawiam wszskich konstruktorow Pooszukiwaczy ROKKO
  • Odpowiedzi 219
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ok NIE jestem Panem Gruszką!!!! :)
mam Bartka po modyfikacjach. wynmaga on b. spokojnego i równego prowadzenia sondy a takze dobrego dostrojenia gruntu na żelazie. co dla początkujących jest męczące.
co do osiągów: boratynak z 15 cm, 10 phenigów z 1935 roku z 35 cm rekord felga od ruskiej armaty pod wilga z 1.5 metra.
fajna jest dla poszukiwacza militariów płynna dyskryminacja gdzie można ustawic od jakiej wielkości łapie metal a kolor działa na maxa.
a co jest tez ważne, z gosciem sie mozna dogadać i nie ma problemu z servisem, a cewkę uszkodzoną o drzewo naprawił ma w cenie materiałów. wiem ze jest duzo b. dobrych wykrywaczy. i gdybym miał wiecej kasy to mozliwe ze bym zmienił ale narazie na 5000 zł mnie nie stac. aaa nie jest to płatna reklama ...:)))).
Napisano
wykrywaczem bartek2 pracuje od roku jestem bardzo z niego zadowolony.Wczesniej pracowalem wykrywaczem PI.Bartka2 oceniam na 8.
Napisano
wykrywaczem bartek2 pracuje od roku jestem bardzo z niego zadowolony.Wczesniej pracowalem wykrywaczem PI.Bartka2 oceniam na 8.
  • 1 month later...
Napisano
Witam a Dukat jak byście go ocenili, może ktoś napisze mi o nim coś więcej? Pozdrawiam wszystkich.
  • 1 month later...
Napisano
Pulse MAx Color-2S oceniam na 7 choć na poczatku dałbym mu 5, ale po czasi i nabraniu doświadczenia daje mu 7
Napisano
witam

mam BARTKA 2 od lipca tego roku i oceniam go na 7 jeśli chodzi o all metal, co innego z oceną przy pracy z dyskryminacją tylko 4 a to przez to, że działa raczej na zasadzie znajdź i sprawdź (czy kolor). praca na tylko dyskryminacji jest poprostu do bani (chyba że równy grunt - jak na stole), wymaga prowadzenia sondy idealnie bez wachnięć nad gruntem.
nie powiem osiągi na all metal ma zdumiewające, tak dla przykładu to jego i mój zarazem, rekord to jakiś 1 m pod ziemią (leśny piach)5 szt. ruskich MP82 w kupie.

pzdr
  • 4 weeks later...
Napisano
Wspomniano tylko o 2 krajowych wykrywaczach, czy faktycznie reszta jest do niczego? ..czy działa ciągle magia zachodu" ? Zauważyłem, że niektórzy boją się przyznać do krajowego sprzętu, chyba nie o to chodzi. Aha nie mam nic wspólnego z producentami a wykrywacz mam pierwszy w karierze" więc brak mi porównania ale trochę się dziwię.
Napisano
Nie podałeś producenta Twojej piszczały. Pytam, bo właśnie stoję przed dylematem kupna jakiegoś dobrego sprzeętu do 1000 zł.

Pozdrawiam
MArcin
  • 4 weeks later...
Napisano
Wojskowy wykrywacz rok prod.1979 - dam 2 ponieważ niezaprzeczalnie podnosi hart ducha - czy ktoś z takim chodzi(ł)
Napisano
Mirakl 2. Jak na PI dla takiego amatora jak ja jest super. Niecałe 500 zł ale wszelkie żelazo wykrywa a i baterie całkiem trzymają.
Napisano
Co to jest ten Bartek??
Pierwzse słysze??
Ile kosztuje może jakieś namiary na producenta?? Chciałem wymienić swój wykrywacz (MD3006 ocena -1) na coś lepszego a na piszczałę klasy 4000zł mnie nie stać
Napisano
Sory z tego wsztstkiego zapomniałem wkleić linka,
temat jest na tej samej stronie - sprzęt poszukiwaczy"
http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&id_forum=1&ktory=53251&ud=1&ref=&auto=
  • 2 weeks later...
Napisano
cyklop 1-5
wada jest ilosc baterii oraz zle umiejscowione gniazdo sluchawek.poza tym jest to wg mnie fajny sprzet za niska cene.
A CO SADZICIE O TESORO SILVER MIKRO MAX??? CZY WARTO SIE W TO PAKOWAC? WYGLODA NA SOLIDNY ALE JAK SPRAWDZA SIE W TERENIE?? JAK TAM WYGLADA SPRAWA SYGNALU? CZY JEST CIAGLY I WZMAGA SIE NA METAL,CZY TYLKO PISZCZY JAK TRAFIA NA METAL??
PS
STARY VIKING 5-7
JEDNA BATERIA,LEKKI,TANI NA PLAZE SUPER
POZDRAWIAM
Napisano
dane o BRTKu 2 mozna znaleśc pod adresem www.wykrywacz.to2.pl
Napisano
WHITE'S SPECTRUM XLT 10 Punktów!!!
Jeżeli tylko ktoś zada sobie trud poznania tego wykrywacza to nie ma żadnej konkurencji...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie