pomsee Napisano 28 Luty 2003 Autor Napisano 28 Luty 2003 Mam okazje kupic oryginalna kabure od Visa w stanie b. dobrym z 1936 i sygnaturami 38 pulku piechoty. Jak sadzicie ile mozna za nia zaplacić?
Gość Napisano 28 Luty 2003 Napisano 28 Luty 2003 pomsee:jak Ty bedzies wygladal bez skarpetek i reszty garderoby;-P Daj sobie spokoj, oddaj namiar i ja ocale fant dla pokolen i kultury narodowej;-PBadz kolega, odpusc sobie.Na pewno zgubisz albo cos;-))
pomsee Napisano 1 Marzec 2003 Autor Napisano 1 Marzec 2003 E tam, moze rodzina sie zrzuci na jakas jesionke...
Gość Napisano 1 Marzec 2003 Napisano 1 Marzec 2003 zobacz.http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2162181048&category=36049
Gość Napisano 1 Marzec 2003 Napisano 1 Marzec 2003 Jesli przyjac ze sam polski visielec w ladnym stanie kosztuje okolo 4-4,5 tysia, to ta skórka, zaczyna byc ciut przydroga,zwlaszcza w kontekscie eserve not yet met",choc przyznaje, ladna jest...Pomsee, powodzenia wobec tego, pozycze Ci potem kurtke i skarpety, az sie nie odbijesz;-)
pomsee Napisano 1 Marzec 2003 Autor Napisano 1 Marzec 2003 No coz, mam szczera ochote wygrac te kabure ale licho wie czy mi sie to uda. W kazdym razie mysle, ze mimo wszystko warta jest aby dac za nia nawet dosc duzo. Mam cholerna slabosc do wrzesniowych" fantow i pewnie kiedys to mnie zgubi :-)DTH - trzymam cie za slowo! W razie gdy rodzina zawiedzie wale prosto do ciebie po ratunek!
Gość Napisano 1 Marzec 2003 Napisano 1 Marzec 2003 Luzik, dla mnie tez wazniejsze sa fanty, niz cokolwiek innego.Jestesmy w koncu swirami, przynajmniej wielu nas tak postrzega;-) Zycze Ci tej kabury, ale czuje ze moze dobic i do tysia papy.Ja tam juz mam, wiec nie musze sie meczyc;-) Za to jakby byl pleciony sznurek do sily"...
vis1939 Napisano 25 Marzec 2016 Napisano 25 Marzec 2016 Podepnę się pod ten leciwy wątek bo mam pytanko - czy występowały kabury z wszystkimi elementami metalowymi z mosiądzu?
Pytanie
pomsee
32 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.