Witam Wpadł mi ostatnio bagnet Perkuna w dosyć dobrym stanie. Nie był to strych chociaż cały jest w smarze. Dałem za niego żurowi 50zł i nie wiem czy mi się opłacało. Bagnet jest cały nie kombinowany. Co do pochwy mam wątpliwości czy kolor pustynny jest oryginalny. Na ostrzu jest bicie fabryki Zbr 4, a z drugiej strony WP i orzełek polski. Mam pytanie odnośnie tej fabryki - co to za wytwórnia, oraz czy kolor jest oryginalny ( pod spodem wychodzi wrzesniowy khaki) pozdrawiam !!
Pytanie
emil79
Witam
Wpadł mi ostatnio bagnet Perkuna w dosyć dobrym stanie. Nie był to strych chociaż cały jest w smarze. Dałem za niego żurowi 50zł i nie wiem czy mi się opłacało. Bagnet jest cały nie kombinowany. Co do pochwy mam wątpliwości czy kolor pustynny jest oryginalny. Na ostrzu jest bicie fabryki Zbr 4, a z drugiej strony WP i orzełek polski. Mam pytanie odnośnie tej fabryki - co to za wytwórnia, oraz czy kolor jest oryginalny ( pod spodem wychodzi wrzesniowy khaki)
pozdrawiam !!
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.