Skocz do zawartości

�apiski oficera Armii Czerwonej" ;)

Luca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hehe niedawno mi wpadła w łapska książeczka Sergiusza Piaseckiego 'Zapiski oficera Armii Czerwonej' Wyd Graf", Gdańsk 1990.
Otóż ta szanowna książeczka opisuje losy młodszego lejtnanta Michaiła Zubowa. Wszystko spisane jest w krzywym zwierciadle także śmiechu jest co niemiara. Turbo głupota ..., brednia za brednią ;) Polecam !! Czytał ją też ktoś może ?
Napisano
Mam tę książkę w pliku pdf. Jak ktoś jest chetny to podajcie maile , to wyślę. A czytałem ją z kilka razy , zawsze mnie ubawia do łez. 1kret@wp.pl
Napisano
Jeśli oferta nadal aktualna to ja także poprosze o ten pliczek oto mój adres adam_grzona@o2.pl
pozdrawiam Adam
Napisano
no i juz jestem po lekturze... Jednym slowem - niesamowite. Mozna powiedziec urzekla mnie Twoja historia"

pozdrawiam
turtur
Napisano
Koledzy mała prośba . Pisząc do mnie podajcie swój adres w treści. Jest sporo Waszych listów , więc wysyłanie kazdemu z osobna troche potrfa , a tak kopiując Wasz adresy w wierszu dw. będe mial ulatwiona robotę. Musze przyznac ,że ksiązka cieszy sie duzym powodzeniem. Jeszcze raz życzę miłego czytania. JanW
Napisano
Ja także chciałem podziękować za pliczek, już przeczytałem, dla mnie rewelacja. Jeszcze raz dzięki pozdrowienia dla wszystkich Adam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie