bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Nam możesz nie pokazywać - wszyscy takie coś widzieli ,lasy sa tego pełne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 ok nie to nie juz wam nic niepokaże... . może sa jeszcze tacy co nie widzieli ---- a jak juz wykopałem to fote szczeliłem a że na forum wrzuciłem to chyba się nic nie stało ... zjebe daliscie i tylko tyle z tego dobrego że może nastepny baran nie bedzie dotykał.... napiszczie coś innego a nie samo ble ble ble i tyle !!!!ograniczenoi jestescie czy co... pokazujecie samo cacy a co BE to juz nikt nie pokazuje a póżniej sa wielkie bum w lesie... że to co wykopałem to jest Be to wiedziałem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pistacjowymis@op.pl Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 i nie piszczie juz wiecej głodnych kawałków bo was może komputer prądem zabić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 Oj pistacjowymisu chyba masz bardzo mały rozumek.Nie obraź się o to zdanie ale wszyscy radzą ci tylko dla twojego dobra byś syfów nie ruszał zwłaszcza ze ruscy niezbyt dokładniw wykonywali amunicję i moze ona w każdej chwili wlanąć.I naprawdę uwierz mi wierze ze koledzy w dobrej wierze mówią byś nie ruszał bo to jest naprawde niebezpieczne.pzdrSashin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 ja kiedyś na forum wzociłem taki temat NIEWYPAŁY KIADYS A DZIS , to tam się nadaje jak ulał. a co do komentaza ? ja to nawet takich fantow z ziemi nie wyciągam tylko je ładnie obkopuje i widze że to taki badziew to zostajre tam gdzie lezy i czeka na gości typu PATROL SAPERSKI moja dobra rada to jest taka że niewiadomo kiedy to pierdol... wiec to zostawiam .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 pistacjowy mis ja cie nie zj..... jak jestes taki twardziel i zlewasz dobre rady bardziej doswiadczonych to odkrec ten zapalnik zebami i do zobaczenia w innym stanie skupienia bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumiś Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 No cóż kolejne świadectwo ludzkiej głupoty.widać u pistacjowegomisia" ta jego głupota i bezmyślnośc nie ma granic.Zastanów się chłopie co ty robisz!!!!!!Jak cię to tak rajcuje , to weś to i sobie w pokoiku na półeczce połż.Puknij się w główkę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxim026 Napisano 23 Lipiec 2005 Share Napisano 23 Lipiec 2005 misiu tak to wyglada w orginale ( sa puste) a ty masz pełny wiec patrz bo jak będziesz to zbieral nadal to nic wiecej nie zobaczysz. moja 2 rada jak takie coś na forum wzocasz to chlopaki reagoją tak jak powyzej , nielobia kakich zeczy i chca cie ostzec a ty ich posluchaj bo dobze pisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Po długim urlopie . pierwszy wypad w las no i jest kawał blachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 24 Lipiec 2005 Share Napisano 24 Lipiec 2005 Pozdrowienia dla artura z Wieliszewa który pomagał drania odkopać , no i dla reszty kompanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
finucha Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 heja! a moze mis od bomb pracuje w jakiejs grupie komercyjnej saperskiej i po prostu robi se z ludzi jaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 25 Lipiec 2005 Share Napisano 25 Lipiec 2005 a czy tu się przejmować - no chyba że jest Waszym sąsiadem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Tym razem drobnica... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 to faworyt tego dnia...reszta złocenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 i nie pasujący do reszty:izbowy Manlicherek...:]Pozrdawiam.(jr.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pni Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Dla mnie faworytem dnia byłby guzik z nr 90, który wydaje się być napoleoński.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 26 Lipiec 2005 Share Napisano 26 Lipiec 2005 Dokładnie, carskie guziczki z orłem są bardzo pospolite, a ta 90-ka w labrach wyglada na okres napoleoński. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Dla mnie to był fant dnie bo jak dla mnie to rewelacyjny stan zachowania...a te labry na 90tce nie są charakterystyczne i tylko liczba pozwoli odrzucić niektóre państwa...np.:Polskę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 no a dziś...taka broszka...:] typowy fant dnia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.