marecki. Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2005 oto foto poszukiwaczki :) , która ma prawo gdzieś a na lewo ( niewiem :) ) często służy jako saperka :):):)otwieram galerię waszych poszukiwaczy !!!!pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 Mój psiak w akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 I zasłużony odpocznek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 29 Kwiecień 2005 Share Napisano 29 Kwiecień 2005 witammarecki twój piesek(hiena) kopie na CMENTARZACH!!!pozdrawiam-arti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 A to nasza kochana Kama, która zawsze zasypia przy bucie swojego pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 To bliźniaczy brat Kamy - Borys (coś w tych gumiakach musi być). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Share Napisano 30 Kwiecień 2005 I najmniejszy, ale bezwzględnie najlepiej kopiący - Bosman.Pozdrawiamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 1 Maj 2005 Share Napisano 1 Maj 2005 Militarny Prywatny Kot Służbowy Lucjan. Zdjęcie ukazuje Go, gdy się z nami kłuci, że go nie zabraliśmy na wykopki, mimo że go nie było, bo poszedł sobie na kotki;)pozdr. wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 A ja nie mam ani psa ani kota tylko...NISZCZYCIELA*swiniak morski ,samiec lat 2Na wykopki niestety go nie zabieram :)* zwany też - Prosiak ,Świniak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 3 Maj 2005 Share Napisano 3 Maj 2005 Specjalizuje się głównie w przeszukiwaniu plecaka oraz skuteczna walką z pajęczakami i różnymi owadami na tym polu ma duże doświadczenie - Inka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 A oto i moja WENA (vel Wenisław, Wenecja etc.).. Specjalistka od poszukiwań wszelakich, czasem muszę uważać bo próbuje pomagać przy kopaniu i zdarzało się że monetkę wyrzucała kilkanaście metrów za siebie! PozdrawiamVWPS. Marecki - co Ty robiłeś z moim psem:)?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 :))) podobieństwo jest moja Nika pochodzi z miechowa ( lubelskie ) pzdr !! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 To jeden z moich futrzakow, kocisko znalezione po drodze na wykopki razem z drugim malenkim kotem ktory uciekl na moj widok:) Dobrze sie trafilo bo znalazlem tego kota 15 czerwca akurat na imieniny mojej corki, mial sie nazywac jakos swojsko np. Wykopek ale jak wrocilem z lasu to Wykopek byl juz Klemensem i tak zostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Siemano Van Worden !! Mam propozycję - może umówimy nasze psiaki na randkę ??Sami jak na ojców przysało wypijemy conieco a piesy niech się pobawią " ;-) P.s. mój słynny uciekinier ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielgosia Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Witam.A oto mój pupil. Wabi się Morus i ma 12 lat.Na szczęście nie biega za zwierzyną w lesie i zawsze ostrzega, gdy zbliża się ktoś obcy.Jeszcze nigdy nie opuścił żadnej wyprawy.Nie straszne mu bunkry na MRU, sztolnie w Górach Sowich, czy forty w Srebrnej Górze.Prawdziwy eksplorator.Serdecznie pozdrawiam Małgosia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 Tu jeszcze żeby nie było wątpliwości że to moja:) Ona nie pochodzi z Miechowa:) Nazywa się Wena von Zobten i jest rodzoną kuzynką komisarza Rexa (jeśli ktoś pamięta)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Share Napisano 4 Maj 2005 I jeszcze widać Wenę w akcji antyterrorystycznej według zasady jaki kraj tacy antyrroryści:)) Kocur - baaardzo chętnie zwłaszcza ta część o wypiciu mi się podoba:)!!! Szkoda tylko że nie będzie można zaprosić Niki bo by ją Wena zjadła:)PozdrawiamVW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki. Napisano 4 Maj 2005 Autor Share Napisano 4 Maj 2005 etam zaraz zjadła :) moja Niki mimo że pochodzi z miechowa :) to ma zęby na wrocławskim mięsie wyrośnięte :))ale Niszcyciel bjar_ 1 jest chyba najbardziej ok ze wszystkich zwierzaków :):):) !!!pzdr ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dream28 Napisano 6 Maj 2005 Share Napisano 6 Maj 2005 P A N I P E L A G I A ksywa bojowa: P E L A F O Nnapęd: 4x4zawieszenie: obniżonezastosowanie: wszelakieumiejętności: żarcie, spanie i robienie zbędnego rumoruwydawany dźwięk: GUM-GUMulubione czynności: oprócz jeżdżenia samochodem i prucia ryja patrz umiejętności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 to i ja dodam swojego Behemota.zawsze dokładnie obwącha wszystkie nowe fanty(ale chyba nie podziela moich zainteresowań)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 no i drugi gość w domu.to jest chyba obiekt zainteresowań Behemota :-)pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osterode Napisano 20 Maj 2005 Share Napisano 20 Maj 2005 za to ta kumpela interesuje się wszystkimi i wszystkim.pozdrowionka:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Osterode sliczne jest Twoje kocisko:)Reszta moich futrzakow, pies Kajtek wiek 17 lat gluchy jak pien ale dusza szczeniaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 I suka, przybleda jak i kot, tylko ja ktos ja musial mocno zbic zanim wywalil z domu bo boi sie krzyku i podniesionej reki mimo ze mam ja 6 lat dokladnie pamieta co przezyla. Mistrzyni chodzenia po plotach i polowan, wielka milosniczka wylegiwania sie na kanapie:)PozdrawiamPiorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtur Napisano 23 Maj 2005 Share Napisano 23 Maj 2005 A to moj brytan - mistrz w lezeniu na parapecie i obszczekiwaniu psow wiekszych od siebie (czyli prawie wszystkich)...pozdrawiamturtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.