marecki. Napisano 29 Kwiecień 2005 Autor Napisano 29 Kwiecień 2005 oto foto poszukiwaczki :) , która ma prawo gdzieś a na lewo ( niewiem :) ) często służy jako saperka :):):)otwieram galerię waszych poszukiwaczy !!!!pzdr !
ARTI123 Napisano 29 Kwiecień 2005 Napisano 29 Kwiecień 2005 witammarecki twój piesek(hiena) kopie na CMENTARZACH!!!pozdrawiam-arti
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 A to nasza kochana Kama, która zawsze zasypia przy bucie swojego pana.
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 To bliźniaczy brat Kamy - Borys (coś w tych gumiakach musi być).
kasika Napisano 30 Kwiecień 2005 Napisano 30 Kwiecień 2005 I najmniejszy, ale bezwzględnie najlepiej kopiący - Bosman.Pozdrawiamy.
wons Napisano 1 Maj 2005 Napisano 1 Maj 2005 Militarny Prywatny Kot Służbowy Lucjan. Zdjęcie ukazuje Go, gdy się z nami kłuci, że go nie zabraliśmy na wykopki, mimo że go nie było, bo poszedł sobie na kotki;)pozdr. wonsY
bjar_1 Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 A ja nie mam ani psa ani kota tylko...NISZCZYCIELA*swiniak morski ,samiec lat 2Na wykopki niestety go nie zabieram :)* zwany też - Prosiak ,Świniak :)
U96 Napisano 3 Maj 2005 Napisano 3 Maj 2005 Specjalizuje się głównie w przeszukiwaniu plecaka oraz skuteczna walką z pajęczakami i różnymi owadami na tym polu ma duże doświadczenie - Inka.
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 A oto i moja WENA (vel Wenisław, Wenecja etc.).. Specjalistka od poszukiwań wszelakich, czasem muszę uważać bo próbuje pomagać przy kopaniu i zdarzało się że monetkę wyrzucała kilkanaście metrów za siebie! PozdrawiamVWPS. Marecki - co Ty robiłeś z moim psem:)?!
marecki. Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 :))) podobieństwo jest moja Nika pochodzi z miechowa ( lubelskie ) pzdr !! :)
Piorek Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 To jeden z moich futrzakow, kocisko znalezione po drodze na wykopki razem z drugim malenkim kotem ktory uciekl na moj widok:) Dobrze sie trafilo bo znalazlem tego kota 15 czerwca akurat na imieniny mojej corki, mial sie nazywac jakos swojsko np. Wykopek ale jak wrocilem z lasu to Wykopek byl juz Klemensem i tak zostalo.
kocur Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Siemano Van Worden !! Mam propozycję - może umówimy nasze psiaki na randkę ??Sami jak na ojców przysało wypijemy conieco a piesy niech się pobawią " ;-) P.s. mój słynny uciekinier ...
wielgosia Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Witam.A oto mój pupil. Wabi się Morus i ma 12 lat.Na szczęście nie biega za zwierzyną w lesie i zawsze ostrzega, gdy zbliża się ktoś obcy.Jeszcze nigdy nie opuścił żadnej wyprawy.Nie straszne mu bunkry na MRU, sztolnie w Górach Sowich, czy forty w Srebrnej Górze.Prawdziwy eksplorator.Serdecznie pozdrawiam Małgosia.
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 Tu jeszcze żeby nie było wątpliwości że to moja:) Ona nie pochodzi z Miechowa:) Nazywa się Wena von Zobten i jest rodzoną kuzynką komisarza Rexa (jeśli ktoś pamięta)...
VanWorden Napisano 4 Maj 2005 Napisano 4 Maj 2005 I jeszcze widać Wenę w akcji antyterrorystycznej według zasady jaki kraj tacy antyrroryści:)) Kocur - baaardzo chętnie zwłaszcza ta część o wypiciu mi się podoba:)!!! Szkoda tylko że nie będzie można zaprosić Niki bo by ją Wena zjadła:)PozdrawiamVW
marecki. Napisano 4 Maj 2005 Autor Napisano 4 Maj 2005 etam zaraz zjadła :) moja Niki mimo że pochodzi z miechowa :) to ma zęby na wrocławskim mięsie wyrośnięte :))ale Niszcyciel bjar_ 1 jest chyba najbardziej ok ze wszystkich zwierzaków :):):) !!!pzdr !
dream28 Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 P A N I P E L A G I A ksywa bojowa: P E L A F O Nnapęd: 4x4zawieszenie: obniżonezastosowanie: wszelakieumiejętności: żarcie, spanie i robienie zbędnego rumoruwydawany dźwięk: GUM-GUMulubione czynności: oprócz jeżdżenia samochodem i prucia ryja patrz umiejętności.
osterode Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 to i ja dodam swojego Behemota.zawsze dokładnie obwącha wszystkie nowe fanty(ale chyba nie podziela moich zainteresowań)pozdro
osterode Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 no i drugi gość w domu.to jest chyba obiekt zainteresowań Behemota :-)pozdr
osterode Napisano 20 Maj 2005 Napisano 20 Maj 2005 za to ta kumpela interesuje się wszystkimi i wszystkim.pozdrowionka:-)
Piorek Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 Osterode sliczne jest Twoje kocisko:)Reszta moich futrzakow, pies Kajtek wiek 17 lat gluchy jak pien ale dusza szczeniaka...
Piorek Napisano 21 Maj 2005 Napisano 21 Maj 2005 I suka, przybleda jak i kot, tylko ja ktos ja musial mocno zbic zanim wywalil z domu bo boi sie krzyku i podniesionej reki mimo ze mam ja 6 lat dokladnie pamieta co przezyla. Mistrzyni chodzenia po plotach i polowan, wielka milosniczka wylegiwania sie na kanapie:)PozdrawiamPiorek
turtur Napisano 23 Maj 2005 Napisano 23 Maj 2005 A to moj brytan - mistrz w lezeniu na parapecie i obszczekiwaniu psow wiekszych od siebie (czyli prawie wszystkich)...pozdrawiamturtur
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.