miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 barteks...Pijesz do mnie...??? Czy do kolegi z górnej półki ??? Hehehe...Pozdro. Miro.
miro5671 Napisano 5 Maj 2005 Napisano 5 Maj 2005 ubenfurer.Jak daleko jest z Dolnego Śl. w twoje tereny ???
ubenfurer Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 POdlaskie,pół-wsch. część kraju .Kawałeczek jak widać jest.Chyba że przy okazji to spoko :)
zelig Napisano 6 Maj 2005 Napisano 6 Maj 2005 No to musisz się liczyć z faktem, że w Twoim przypadku będzie to ta pierwsza opcja - zrozumieć mniej".
ubenfurer Napisano 6 Maj 2005 Autor Napisano 6 Maj 2005 To nie jest forum polonistyki .Jak ktoś ma coś do powiedzenia na ten temat to się pomylił z forum.Sądziłem ,że wśród poszukiwaczy jest choć odrobinki braterstwa :)
miro5671 Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 zelig.Szukasz magi do zupy,czy rymu ??? Twoje wtykanie nochala w nie swoje sprawy zaczyna mnie już drażnić...Stary Teleportuj się gdzieś w książkę i film...
m701 Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Cześć, skoro jest dyskuta o ortografii to ja analfabeta dodam może fotkę częściowo oczyszonych zdobyczy z 28 marca i 4 kwietnia. Amunicja lebelowska w tym dwa polaki, jeden włoch a reszta francja, na dzisiejszy dzień są to już dezaktywy. Nieśmiertelniki wyciągnięte ze strumyka jakie 50 metrów od miejsca spoczywania hełmów, czyste bez bić, razem osiem sztuk. Granat nasadkowy znaleziony prawie przy hełmie z pierwszego razu, bez głowicy tak jak widać na fotce, a zaczepy nie wiem od czego, może od szelek ?, 12 sztuk zaraz pod ściółkom tak jakby się tam niemcy rozbierali.Więcej grzechów z tej wyprawy nie pamiętam a was pozdrawiam, Mirek
zelig Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 I po co Ci te popisy, mała niegrzeczna dziewczynko? Teraz możesz dopisać do rzeczy, w które z pewnością się wetknę Twoje własne chamstwo!A w tępieniu powyższej cechy jestem bezlitosny.
KudłatyHD Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 A o co chodziło z tymi hipisami bo chyba nie zajażyłem????
KudłatyHD Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 Prosił bym o nieobrażanie się nawzajem. Wszystkie przekleństwa wykasowałem:))
ubenfurer Napisano 7 Maj 2005 Autor Napisano 7 Maj 2005 Spoko Kudłaty , niech znikają nieprzyjemne,niepotrzebne,nie na teman posty,pozdroubenfureri wypijmy za zdrowie.ale se dziś popiłem.Sory jak Cos głupiego napisałem.
mike110 Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Eh, Zelig, Ty niepoprawny brutalu...nie ****** tylko metroseksualiści inaczej, hehehe! Oi!/S.H.A.R.P (Post został zmieniony ostatnio przez moderatora KudłatyHD 12:20 08-05-2005
vonadamski Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Witam!!!Zeligu jaki to gruby zart przemawia przez Ciebie. Ile ty masz lat ze jeszcze zyjesz na tym lez padole???:) Znalem ludzi [w filmach :):)]ktorzy gineli za mniej ostre slowka.vonadamski
KudłatyHD Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Zelig jeżeli to co napisałeś nie było dla Ciebie przekleństwami to Ci szczerze współczuje.
Magach7 Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Ej- od kiedy gej" to przekleństwo? Nie ma go w Słowniku Przekleństw i Wulgaryzmów PWN! Nie mówię, że można każdego tak nazywać ale przekleństwem to nie jest tak samo jak Rumun czy Mongoł :-)
zelig Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 hhe he he, a Ty ciągle swoje.To naprawdę nie jest forum dla gejów! (w dodatku agresywnych) Dlatego zachowaj te swoje miłosne fantazje z pałką dla siebie, tłuku!Bardziej rozdrażniony? Jak bardzo? - bo ja tak mogę w nieskończoność. :)
KudłatyHD Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 Chodziło mi o wczorajsze przekleństwa, tam było więcej fajnych określeń. Zresztą jest to forum o odkryciach a ne o wyzywaniu i obrażaniu się nawzajem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.