Skocz do zawartości

18 - Czerwca Piknik Historyczny Warszawa

Campus

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
zakładamy 3 potyczki
1. to pierwsza próba zdobycia fortów przez niemców w 39.
2. pułapka i potczka z amerykanami
3. likwidacja gniazda obrony ppanc niemieckiej przez spadochroniarzy.
scenariusz jest juz dopracowywany
  • Odpowiedzi 166
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Oficjalne info o Pikniku:
Patroni Medialni:
radio PIN, Platforma Miasto Plusa, miesięcznik Odkrywca", portal Napis, miesiecznik Semestr i inni
Główny Partner:
Electronic Arts i polska premiera gry komputerowej Medal of Honor"
Partnerzy:
Kompania Piwowarska, Bellona, drukarnia Inter-Test

I Najgłówniejszy Partner;-)))
Muzeum Wojska Polskiego i wspaniała załoga Muzeum w Forcie Czerniakowskim
Napisano
Gorąca prośba do GRH biorących udział w Pikniku do dostarczenia listy uczestników, oraz log grup( loga najszybciej jak to możliwe) . Listy są potrzebne do identyfikatorów, loga do oficjalnych zaproszeń i ulotek prezentujących.
Napisano
Witam,
zgodnie z tym co pisałem na priv znam już naszą odpowiedź - wysyłam Ci ją także na priva ale podaję również info że Strzelcy Kaniowscy" pojawią się w liczbie od 3 do 6 sztuk.
Napisano
Wszystkie informacje o Pikniku na stronie http://www.campus.edu.pl/Piknik_edukacyjno_historyczny.htm Grupy rekonstrukcyjne rozbiją swoje obozy na pięknym terenie zielonym nad fosą. Prosimy o przygotowanie ewentualnego sprzętu. Zaklepujcie pogodę!!!

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora polsmol 17:30 06-06-2005
Napisano
Dla Grup Rekonstrukcyjnych istnieje możliwość noclegu na polu walki, prosimy o zabranie sprzętu biwakowego (nie mamy aż tyle własnego). My zapewniamy piękny teren, wodę w baniakach, toalety. jest propozycja, aby Ci reenactorzy którzy będą w Warszawie, udali się na sesję zdjeciową i rekonstrukcyjną z niemieckim pociągiem pancernym (zgoda w toku).
Przewidujemy także konkursy dla Grup na: najlepiej zrekonstruowaną postać, na najbardziej przystojną postać;-)
Napisano
cze, też jestem z AA7 i mój mundur również się dopiero szyje... jeśli nie bedzie Hero to lipa:( w razie czego można będzie biegać zawiniętym w celte?? jeśli tak to zacznę już kąbinować ten majstersztyk niemieckiej inżynierii, by się na piknik wyrobić i ładnie zaprezętować:D pozdr - STEGE !
Napisano
acha, doczytałem dopiero teraz o tym niemieckim pociągu panc. Ja jestem Niemcem z Warszawy" i chętnie bym pomógł (kłopot tylko z bluzą mundurową - patrz wyżej - a tak to wszystko mam). Czy mozna prosić o szersze info? Czy lepiej uderzyć w tej sprawie do dowództwa AA7, które spodziewam się, że wie już o wszystkim:) ?? pozdr STEGE
Napisano
jeśli będzie wystarczająca liczba chętnych, to w niedzielę zaliczymy pociąg, na razie zbieram dane z poszczególnych grup.
Napisano
Przypominam członkom AA7 GRH , że forum odkrywcy" nie jest miejscem do załatwiania spraw organizacyjnych grupy. Łaskawie sprawdźcie swoją pocztę , wszystkie potrzebne informacje już tam są. Jeszcze jeden taki numer , a skończy się to konsekwencjami dyscyplinarnymi.
powers
obergefreiter
Napisano
przepraszam wszystkich kolegów z AA7 i resztę użytkowników forum. nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. pozdrawiam STEGE
Napisano
Witam, pytanie w kwestii obozowej- czy możliwość rozbicia się na polu obejmuje również noc z piątku na sobotę? pozdrawiam
J.
Napisano
oj akagi akagi.... kontakt.... bedziesz miał w pancerce z pakiem :DDDDDDDD. i wez sobie hełm z nakarczkiem (powaga) zeby ci łuski nie wpadły za kołnierz
pozdro OKejos

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie