Łukasz Napisano 23 Luty 2003 Napisano 23 Luty 2003 Witam! Równiez wysłałem prośbe o naklejkę:) i dzielnie czekam:) Naszywka jeste super pomysłem! Wzór mógłby być taki jak naklejka, barwy również. Pozdrawiam, Łukasz
vonadamski Napisano 24 Luty 2003 Napisano 24 Luty 2003 Witam!!!Rowniez dziekuje za naklejke :DZ powazaniem vonadamski
prezes Napisano 25 Luty 2003 Napisano 25 Luty 2003 Witam Poszukiwaczy. Najpierw chciałbym podziekować za pochwały pod adresem redakcji. Starm sie wysłąć nalepkę w miarę otrzymywanych adresów od zainteresowanych. mam jeszcze troche do wysłania, więc piszcie. Jeśli chodzi o naszywkę to tez jestem za. Na pewno wzbogaciłaby ona nszą kolekcję w sklepiku i zadowoliła wielu chętnych. Postaram się jak najszybciej zebrać informacje ile cos takiego kosztuje. Mam nadzieję, że sprawa jeszcze przed ciepłym sezonem będzie załatwiona i naszywka będzie dostepna.
Gość Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 a moze najprosciej bedzie dolozyc naklejke do nowego numeru odkrywcu? jesli trzeba niech dolicza pare groszy do ceny.obejdzie sie bez nazwisk adresow itp ...
Łukasz Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Witam! Droga Redakcjo! Dzięki wilekie za naklejkę! Wylądowała na mojej nowej piszczałce :-) Jeszcze raz wielkie dzięki! Jeszcze tylko naszywka i byłoby super! Pozdrawiam, Łukasz
archeo Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 a ja sobie dopiero zamowie naklejke ;), ale napewno bede ja mial. naszywka to tez fajna sprawa.
Ursus Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Witam wszystkich!Ja sobie własnie zamówiłem. Już nieceirpliwie czekam , choć nawet nie wiem czego mam się spodziewać :-) .Naszywka to też b.dobry pomysł.Pozdrawiam!Ursus
miq Napisano 26 Luty 2003 Napisano 26 Luty 2003 Ja równiez czekam na naklejkeNaszywka to super sprawa.Jestem za. 3xtakPozdrawiam miq
gucio Napisano 26 Luty 2003 Autor Napisano 26 Luty 2003 JA tez jestem za tym pomysłym.Tymbardziej ze naklejka tez mi sie podoba.Najlepiej jakby naszywka była z tym samym logiem co naklejka.Co o tym są dzicie???POzdrawiam:)Gucio
bartekl23 Napisano 28 Luty 2003 Napisano 28 Luty 2003 a ja właśnie dostałem i się ciesz bardzo fajnie wygląda... aha czekałem 5 dni szybko nie?
Gość Napisano 2 Marzec 2003 Napisano 2 Marzec 2003 Witam !Jak tam sprawa naklejki ? Czy są już jakieś wiadomości czy postanowienia ?Pozdrawiam
tarnus Napisano 3 Marzec 2003 Napisano 3 Marzec 2003 Dięki redakcji za naklejkę. Popieram pomysł naszywki.pozdrawiam wszystkich tarnuś
Gryf Napisano 5 Marzec 2003 Napisano 5 Marzec 2003 Na wstepie chcialem podziekowac za naklejke. Jest super. Mam pytanie:czy w planach jest nakalejka samochodowa i kiedy bedzie mozna otrzymac naszywke odkrywcy?Pzdr
gucio Napisano 5 Marzec 2003 Autor Napisano 5 Marzec 2003 wystarczy ze wyslesz meila z prośbą do redakcji i zostawisz im swoje danePozdrawiam:)Gucio
Vercyn Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 Dziękuję redakcji za naklejkię. Mam zamiar nakleić ją na mój samochód. Będzie to znak rozpoznawczy dla wszystkich zainteresowanych, a jednocześnie reklama dla pisma.Darz Dół:)Maciek
rorvik Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 Serdecznie dziękuję za naklejkę. Teraz muszę sobie jeszcze sprawić samochód:)Pozdrawiamrorvik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.