Skocz do zawartości

Naklejka eksploracyjna

gucio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! Równiez wysłałem prośbe o naklejkę:) i dzielnie czekam:) Naszywka jeste super pomysłem! Wzór mógłby być taki jak naklejka, barwy również. Pozdrawiam, Łukasz
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam Poszukiwaczy. Najpierw chciałbym podziekować za pochwały pod adresem redakcji. Starm sie wysłąć nalepkę w miarę otrzymywanych adresów od zainteresowanych. mam jeszcze troche do wysłania, więc piszcie. Jeśli chodzi o naszywkę to tez jestem za. Na pewno wzbogaciłaby ona nszą kolekcję w sklepiku i zadowoliła wielu chętnych. Postaram się jak najszybciej zebrać informacje ile cos takiego kosztuje. Mam nadzieję, że sprawa jeszcze przed ciepłym sezonem będzie załatwiona i naszywka będzie dostepna.
Napisano
a moze najprosciej bedzie dolozyc naklejke do nowego numeru odkrywcu? jesli trzeba niech dolicza pare groszy do ceny.obejdzie sie bez nazwisk adresow itp ...
Napisano
Witam! Droga Redakcjo! Dzięki wilekie za naklejkę! Wylądowała na mojej nowej piszczałce :-) Jeszcze raz wielkie dzięki! Jeszcze tylko naszywka i byłoby super! Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Witam wszystkich!

Ja sobie własnie zamówiłem. Już nieceirpliwie czekam , choć nawet nie wiem czego mam się spodziewać :-) .Naszywka to też b.dobry pomysł.

Pozdrawiam!
Ursus
Napisano
JA tez jestem za tym pomysłym.Tymbardziej ze naklejka tez mi sie podoba.Najlepiej jakby naszywka była z tym samym logiem co naklejka.Co o tym są dzicie???

POzdrawiam:)Gucio
Napisano
Witam !
Jak tam sprawa naklejki ? Czy są już jakieś wiadomości czy postanowienia ?
Pozdrawiam
Napisano
Na wstepie chcialem podziekowac za naklejke. Jest super. Mam pytanie:czy w planach jest nakalejka samochodowa i kiedy bedzie mozna otrzymac naszywke odkrywcy?
Pzdr
Napisano
Mam pytanko jak sobie zalatwic taka naklejke??
Napisano
Dziękuję redakcji za naklejkię. Mam zamiar nakleić ją na mój samochód. Będzie to znak rozpoznawczy dla wszystkich zainteresowanych, a jednocześnie reklama dla pisma.

Darz Dół:)
Maciek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie