Skocz do zawartości

Tiger I na chodzie - filmiki !!!

BLITZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.wehrmacht-awards.com/forums/showthread.php?t=93064 - oto link z którego można ściągnąć krótkie filmiki pokazujące uruchamianie Tygrysa I na chodzie.
Napisano
Musisz sobie codeki jakieś ściągnąć, zapewniam, że warto ta esiia" naprawdę robi niesamowite wrażenie.
Napisano
Chłopaki z tamtego forum mają tylko zastrzeżenia co do pracy silnika;)
Ale jakiś spec od jagd-pantera z Munster twierdzi że fauka" tak ma pracować.
Fajnie usłyszeć prawdziwego tigera - dzwięk diametralnie różny od tych znanych z kinematografii.
Pozdrawiam L.
Napisano
A najlepiej zainstaluj najnowszą wersję Winamp a warto naprawdę masakra.
Niedługo mój tak będzie latał tylko muszę go z bagien powyciągać a leżą na 100% w conajmniej 5 bagnach i 2 są zakopane:))
Napisano
Nie ponoc jak nie świeci księżyc i jest bardzo ciemno to można zobaczyć jakieś światło pod wodą.
Ale są przypuszczenia że to może być lampa naftowa bo podobno pilnuje go jeszcze jakiś strażnik czy ktos i siedzi tam pod wodą ;)
Napisano
grove... a ja już chciałem Stowarzyszenie Wolnych Kopaczy" zakładać, by Cię wspomóc w odkopywaniu tych blaszaków. :D:D:D
Napisano
Ale piękny ten tygrysek i tak zgrabnie sie porusza, odgłos silnika muzyka dla uszu:)

Panowie odkopujemy nasze tygryski, nie możemy byc gorsi:)

Pozdro Chrum:)
Napisano
Nie no pierwsza klasa!!! Może nakręcą jakąś krótką scenkę wojenną z tym tygryskiem, fajne by to mogło być:)
Na prawde wypasiona opcja z tym Tygrysem w szoku jestm!!!
Jadzia
Napisano
Moj Tygrys niestety niechce odpalic bralismy go z kolegami na pych a nawet ciagneliscmy za maluchem ale nic nie pomogło.Za to Stug III odpala na kopa .Do tego na wykopanie czeka jeszcze BMW Sahara ale musimy pokombinowac jak Niemców z siedzenia wyciagnąć
Napisano
Panowie... Owszem Tiger, ale ten zajechany, niedopalajacy silnik (nie jestem ekspertem). Jak dla mnie piekniej grzmi juz nawet pt-91, byle w realu :) Az wibruje w piersiach...
Pozdro.
Wszystkiego mokrego zycze.
A do dzwieku polecam dekodek ac3"
Napisano
Teraz możemy być pod wrażeniem i podniecać się tym cudem techniki ale trzeba pamietać też że to przed takimi pojazdami z czarnymi krzyżami musiały uciekać nasze babcie i nasi dziadkowie. Ok, to dobrze że są ludzie którzy mają chęć rekonstruować takie rzeczy ale ja osobiśćie wolał bym zobaczyć Polskiego 7TP na chodzie niż jakiegos tam tygryska. Pozdro i mokrego dyngusa życzę :)
Napisano
Witam. Panowie ten kotek niestety na pokazach Tank Fest w Angli trzy razy się popsuł ale i tak zrobił ogromne wrażenie na widzach a zwłaszcza grupie angielskich kombatantów. Pozdrawiam.
Napisano
Przerywa - coś chyba z zapłonem ... albo zimny

Angole to leszcze - nie znają się na Tygrysach. Chłopaki od Lumeńskiego" w Powstaniu nalaliby zupy ogórkowej i by śmigał, a jak nie to na rosole napewno. ;-)

Pozdrawiam - kocur !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie