past Napisano 8 Kwiecień 2005 Share Napisano 8 Kwiecień 2005 tak , zrobiliśmy fotkę , bo fant zardzewiały , więc wrócił do matki natury :-)) w małym lesie poszukiwaczy było jak psów :-))tłoczno się robi w lasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 9 Kwiecień 2005 Share Napisano 9 Kwiecień 2005 Witaj past".Widze że zbiory tego dnia dały radę.Jak coś to będziemy sie może częściej pod Wro.Chciałem Ci tylko powiedzieć że w tym rejonie dużo ich tam wyskoczyło.miro5671"-kolega chciał fotki z wypraw więc je pokazałem.Wiem że to nie forum o fantach ale kolega orbert" na pewno się ucieszy.Pozdrawiam wszystkich wykopkowiczów.P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norbert lat 13 Napisano 16 Kwiecień 2005 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2005 Niedłógo pewnie zawitają tu moje fotki:)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KudłatyHD Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Co się Oławie z głową stało heeheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wraith Napisano 19 Kwiecień 2005 Share Napisano 19 Kwiecień 2005 Porwali, ufoki:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 głowa została przeniesiona w inny wymiar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 21 Kwiecień 2005 Share Napisano 21 Kwiecień 2005 hehe a to MaćKO w Dołku...Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 A co to był za fant w tym dołku" bo wykop jak pod szambo? ;) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro5671 Napisano 25 Kwiecień 2005 Share Napisano 25 Kwiecień 2005 Macko. bez zabezpieczenia w takiej jamie...??? No,no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 Oto jak Armand uczył sie pływać. Pozdrowienia dla Hu13rta który był tego przyczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Maj 2005 Share Napisano 21 Maj 2005 dajesz czadu sebulaa ... ja kopię w gruncie głównie - no ale wiesz ja jestem początkujący i sie nie znam.Cholera - a ja głupi pływam po sadzawkach pontonem ....hm ...pozdrawiam - kocur ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HU13ERT Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 SebulaaJa byłem tylko byłem prowodyrem tego przedsięwzięcia.(ale mit o rzech wozach staff'u" dał Ci popalić...co?Pozdrawiam naszego Nurka-podwykonawcę misternego planu!!! :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebulaa Napisano 22 Maj 2005 Share Napisano 22 Maj 2005 Hubert, te bajorko nie daje mi spokoju , tam musi coś być . po przeanalizowaniu całej operacji w domu , doszedłem do wniosku że była źle wykonana . Napewno piszczałka za słaba i za daleko oddalona od dna , no i nurek zasłabo zaangażowany w poszukiwania . wrócimy tam jak poziom wody znacznie opadnie , jak nie to się pompę strażacką skombinuje . Pozdrawiam sebulaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 To i ja coś dorzucę.Moje dziecię wyrusza na akcje ze swoim sprzętem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 ...a na miejscu zabiera mi oczywiście moją zabawkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 ...I nie chce oddać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 ...łopatke też mi zabrał! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 ... i nie chce oddać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawon30 Napisano 12 Czerwiec 2005 Share Napisano 12 Czerwiec 2005 na koniec mizerne efekty naszej krótkiej wyprawy.Było też oczywiście dużo kapselków od gorzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 To i ja coś dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landrover Napisano 14 Czerwiec 2005 Share Napisano 14 Czerwiec 2005 trochę złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 23 Czerwiec 2005 Share Napisano 23 Czerwiec 2005 o00 coś namierzyłem....a kurka...znowu podkaowa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZUKAM. Napisano 28 Czerwiec 2005 Share Napisano 28 Czerwiec 2005 odnośnie podków ... jak pierwszym fantem który kopnę na wyjeździe jest podkowa mogę ze spokojnym sumieniem schować wykrywkę i towarzysko nosić szpadel za kimś. Sprawdzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 30 Czerwiec 2005 Share Napisano 30 Czerwiec 2005 No to masz porażkę Szykam bo podkaowa była ze szczerego złota...:)pozdrowionkaubenfurer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Lipiec 2005 Share Napisano 1 Lipiec 2005 No, ja też. Podkowa konczyła wykopki u mnie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.