Skocz do zawartości

fajne ciuszki w niemieckie camo

danieloff

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.thorsteinar.de/shop/ To chyba już kiedyś było, ale akurat trafiłem na ich ofertę w necie. Trochę drogo, ale faje kurtki w niemieckie camo.
Napisano
Ciuchy fajne ale trzeba pamietac, że ThorSteiner to firma modna wśród C18 i B&H. Można wyrwać czasem w łeb" za taką niewiedzę. S.H.A.R.P. czuwają :)
Napisano
mike 110 a teraz dekryptaż skrtutów dla zgredów:)
Bo twój post zaintrygował mnie tajemniczością:)
Pozdrawiam L.
Napisano
Maćko, znam takich co musieli ostro się przekopywać (i to dosłownie) przez wrogie szeregi" tylko dlatego, że źle dobrali napisy na bluzach do rodzaju butów :) No i czasem widuje typków spod znaku Lonsdale'a" i szachownicy, a więc nie tacy znów internetowi :)
Luger, służę dekryptażem :)
Combat18 i Blood&Honour
Napisano
Kurcze, a myślałem, że minęły już czasy, gdy można było dostać po głowie za ubiór. A te kurtki to po prostu fajne na wykopki, bez podtekstów i identyfikacji ideologicznej.
  • 2 months later...
Napisano
Ja cię kręce. Czemu teraz to przeczytałem .Opkupiłem moją ekipe w plamke kamo i jeszcze nas wezmą za 5 kolumne :) Michu
Napisano
mike110 spoko;)to tylko bylo pytanie retoryczne i bez urazy:)spytalem z ciekawosci bo jakos za tymi panami bez wlosow nie przepadam;)
pozdro
  • 4 months later...
Napisano

No i przyznaję, że skusiłem się na wiatrówke Thor Steinar'a. Szczerze polecam! Co prawda wybrałem czarną wersję kamuflażu ale i tak robi wrażenie :)

Oi! Oi! Oi! Oi! New York Skinheads Hatecore front" -NAS

Napisano
Witam! Fajna wiatróweczka mike! Szkoda tylko, że ceny tak wysokie. Ostatnio znalazłem w jednym z polskich sklepów internetowych ubrania Thora Steinara, były o wiele tańsze, tylko czy oryginalne? Tamtejszy Lonsdale nie wyglądał najciekawiej. Z ciekawości zapytam, gdzie kupiłeś swoją? Pozdrawiam, Łukasz
Napisano
Witaj. Moją zakupiłem w sklepie internetowym Hoolsheaven. Jak mi dasz namiar na ten sklep, który znalazłeś to postaram się pomóc rozwiązać problem czy to orginały. Ja z reguły zaopatruję się w oficjalnych" sklepach. Ostatnio zbyt wiele podrób śmiga po świecie :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie