danieloff Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 http://www.thorsteinar.de/shop/ To chyba już kiedyś było, ale akurat trafiłem na ich ofertę w necie. Trochę drogo, ale faje kurtki w niemieckie camo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 28 Luty 2005 Autor Share Napisano 28 Luty 2005 kliknijcie KLEIDNUNG, a potem WINDFANGER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Ciuchy fajne ale trzeba pamietac, że ThorSteiner to firma modna wśród C18 i B&H. Można wyrwać czasem w łeb" za taką niewiedzę. S.H.A.R.P. czuwają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 mike 110 a teraz dekryptaż skrtutów dla zgredów:)Bo twój post zaintrygował mnie tajemniczością:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 jak czytalem nazwe watku to zrozumialem fajne CYCUSZKI...echh sie czlowiek rozmazyl szukam i szukam a tam nic.. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 EHEEHE S.H.A.R.P. Czuwaja ...hehehe dobry zart :DD.Internetowi wojownicy :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 28 Luty 2005 Share Napisano 28 Luty 2005 Maćko, znam takich co musieli ostro się przekopywać (i to dosłownie) przez wrogie szeregi" tylko dlatego, że źle dobrali napisy na bluzach do rodzaju butów :) No i czasem widuje typków spod znaku Lonsdale'a" i szachownicy, a więc nie tacy znów internetowi :)Luger, służę dekryptażem :)Combat18 i Blood&Honour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Marzec 2005 Autor Share Napisano 1 Marzec 2005 Kurcze, a myślałem, że minęły już czasy, gdy można było dostać po głowie za ubiór. A te kurtki to po prostu fajne na wykopki, bez podtekstów i identyfikacji ideologicznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 28 Maj 2005 Share Napisano 28 Maj 2005 Ja cię kręce. Czemu teraz to przeczytałem .Opkupiłem moją ekipe w plamke kamo i jeszcze nas wezmą za 5 kolumne :) Michu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 mike110 a ty z pod znaku bojowek 88;)bez urazy za pytanie;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 29 Maj 2005 Share Napisano 29 Maj 2005 Dokładnie na odwrót, kolego. Dokładnie na odwrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 30 Maj 2005 Share Napisano 30 Maj 2005 mike110 spoko;)to tylko bylo pytanie retoryczne i bez urazy:)spytalem z ciekawosci bo jakos za tymi panami bez wlosow nie przepadam;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Mike110 - jeśli nie łysy ,a przeciwnie to pozdrawiam kolegę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 Panowie kudłaci przypominam że mądrej głowie włos się nietrzyma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 za to dziewczyny leca!!!;-)poz Fall Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 ŁYSI ŻYJĄ DŁUGO !!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fall Napisano 1 Czerwiec 2005 Share Napisano 1 Czerwiec 2005 lecz nieszczesliwie;o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 2 Czerwiec 2005 Share Napisano 2 Czerwiec 2005 Ponieważ dyskusja na poły numerologiczna, to... czy ktoś może zauważył ile kosztuje Powstanie 44" Davisa?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 zelig u mnie 78zl.zielona gorapozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turtur Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 sorki myslalem, ze chodzi o cycu...ki.. ;), wybaczcie - piatek, czlowiek przestaje myslec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 3 Czerwiec 2005 Share Napisano 3 Czerwiec 2005 W wawie: 88.(cena jest nadrukowana - nie naklejona - także myślałem, że wszędzie jest identyczna) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 17 Październik 2005 Share Napisano 17 Październik 2005 No i przyznaję, że skusiłem się na wiatrówke Thor Steinar'a. Szczerze polecam! Co prawda wybrałem czarną wersję kamuflażu ale i tak robi wrażenie :)Oi! Oi! Oi! Oi! New York Skinheads Hatecore front" -NAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 21 Październik 2005 Share Napisano 21 Październik 2005 Witam! Fajna wiatróweczka mike! Szkoda tylko, że ceny tak wysokie. Ostatnio znalazłem w jednym z polskich sklepów internetowych ubrania Thora Steinara, były o wiele tańsze, tylko czy oryginalne? Tamtejszy Lonsdale nie wyglądał najciekawiej. Z ciekawości zapytam, gdzie kupiłeś swoją? Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike110 Napisano 22 Październik 2005 Share Napisano 22 Październik 2005 Witaj. Moją zakupiłem w sklepie internetowym Hoolsheaven. Jak mi dasz namiar na ten sklep, który znalazłeś to postaram się pomóc rozwiązać problem czy to orginały. Ja z reguły zaopatruję się w oficjalnych" sklepach. Ostatnio zbyt wiele podrób śmiga po świecie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Witam ponownie! Nie chcąc nic reklamować, no właśnie pisałem wcześniej o hoolsheaven. Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.