kloki Napisano 5 Marzec 2005 Share Napisano 5 Marzec 2005 Typowi amerykanie, nie ma co się dziwić. Bardziej mi Volkssturm przypominają niż coś regularnego. Kazdy inny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Nikt się nie przyzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Zelig - napisz do mnie - bo Emile mi odbija :) Acha, pozdrawiam tłustych Falszirmjegerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Witam!!!Widze ze wszystkim sie wydaje ze zolnierze to tylko szczupli a nawet czasem anorektyczni faceci. Wasze odczucia nie maja odzwierciedlenia w rzeczywistosci. Kazdy moze walczyc. Moze jesli chodzi o Fallshirm to przesada ale we wszystkich innych jednostkach lekka nadwaga nie jest czyms niewyobrazalnym. Wojsko jest wydzielona czescia spoleczenstwa wiec tak jak w spoleczenstwie sa grubsi i chudsi i tyle.Z powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 8 Marzec 2005 Share Napisano 8 Marzec 2005 Zgadzam się z przedmówcą! A wojny wybuchają tylko dlatego żeby ci grubsi mogli zrzucić nadwagę.I pytam się po raz ostatni: kto w tym wątku puścił bąka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bracholl Napisano 20 Marzec 2005 Share Napisano 20 Marzec 2005 Spadochron dla jednego kokosza to chyba szyli ze dwa lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 Sorry za odkopywanie ponad 4,5 letniego watku, ale pojawily sie nowe fakty, ktore zadaja klam kpiarskim tezom tego tematu ;)Ponizej niezbity dowod, ze spadochroniarze o wagomiarze uberstandardowym jednak nosili mundury http://fishki.net/picsw/122009/15/post/soldaty/soldat_14.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 15 Grudzień 2009 Share Napisano 15 Grudzień 2009 no kurcze, niezły sorki sam szczypiorkiem nie jestem ale do tego to mi z 50kg brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 16 Grudzień 2009 Share Napisano 16 Grudzień 2009 Wunderwaffe jak nic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.