nikt Napisano 18 Luty 2005 Autor Napisano 18 Luty 2005 Jak w temacie. Ile mniej więcej jest warta wanna do tygrysa ? A lufa ? i wieża? Tak pytam czysto teoretycznie :)
jaca2003 Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 Ussuryjskij to był striełok a to będzie Tygrys ŚnieżnyPozdrawiam
Grendel Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 Dokladnie to: tygrys syberyjski (Panthera tigris altaica).PozdrowieniaGrendel
MK Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 To one się kąpią w wannach??? Dziw nad dziwy... No Lufa" to jeszcze jeszcze zrozumiem ;-) ale gdzie jest wieża to już za cały północno-południowy Tadżykistan nie wiem :-(;-P
bodziu000000 Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 Z tego co się orientuję to cena do Tygrysa wynosi 12 zł.Tyle kosztuje wstęp do ZOO w Warszawie.Ale czy on ma wannę...?PzdrBodziu
jaca2003 Napisano 18 Luty 2005 Napisano 18 Luty 2005 Bodziu wanne teraz Unia wymaga.Paragraf 19 ustep koło krzaka....... mówi Zwierz ma mieć wannePozdrawiam
BURY99 Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 No No Pajaca 2003 juz 1120 jeszcze kilkaset takich genialnych i rzeczowych postów i masz nr 2003 naprawdę super:O,A tak poważnie trochę pokory i nie wypisuj już tych bzdetów bo wszędzie ciebie pełno jak chcesz to popisz sobie na jakimś czacie z małolatami na onecie.pozdrawiam serdecznie Burak
dredon Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 ten bilet do Zoo w wawie to chyba niestety więcej:(
elektrit1 Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 Mi sie wydaje że nie mozna dac jednoznaczne odpowiedzi.Jeżeli chodzi o lufę,to raz -dwa lata temu- była wystawiona na allegro za kwotę 800zł.Ten sam sprzedawca wystawiał też głowicę silnika do pantery za kwotę o ile mnie pamięc nie myli 1000zł.
grove3 Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 No cóż na wasze odpowiedzi to ja mogę napisać jedno .ZA...IŚCI JE..NI DEBILNI INTELIGENCI.I co za odpowiedż dostał od tych inteligentów??Każdą można przetłumaczyć na polski :Witaj Nikt. Jestem kompletnym debilem z poczuciem humoru na poziomie 9-cio latka i nie mam bladego pojęcia ile to może być warte.Bo -------------- jestem głupi "Jeżeli ktoś , kto dał odpowiedź koledze Nikt czuje się urażony , to oświadczam że mój post miał właśnie to na celu. I bardzo się cieszę jeżeli to czytasz a twoja morda robi się czerwona ze wściekłości. Kiedyś już ogłosiłem na tym forum konkurs na oszołoma roku i pierwsze miejsce zajął jeden z osobników , który dał tutaj odpowiedź arcy mądrą . Niestety tylko ja głosowałem bo moderator usunął ten temat. Ale zajął zaszczytne 1 miejsce .Bury nowa ksywka dla tego Pajaca to naprawdę strzał w dziesiątke .Pozdrawiam Nikta i Burego99 no i trochę Paulusa22
grove3 Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 No i jeszcze Elektrita1 też pozdrawiam . A w następnym poście dla tego , ponieważ napisał w trakcie układania mojego
MK Napisano 19 Luty 2005 Napisano 19 Luty 2005 Krytyka krytyką, ale chcąc nie chcąc (z przewagą tego drugiego) dołączasz do poprzedników... A co do pytania Ile" to albo 1. zalezy od kursu stali albo 2. minimum kilka lat w zawiasach (zależy od prokuratora itp.) i jest to tzw. XOR...pozdrawiam (każdego)
Paulus22 Napisano 20 Luty 2005 Napisano 20 Luty 2005 kolejny beznadziejny post i kolejna beznadziejna dyskusja i tym bardziej beznadziejna,że sprowadza się tylko do obrażania, wyrazy głębokiego uznania za twórczość co lepszych...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.