Skocz do zawartości

wanna od tygrysa

nikt

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie. Ile mniej więcej jest warta wanna do tygrysa ? A lufa ? i wieża?
Tak pytam czysto teoretycznie :)
Napisano
To one się kąpią w wannach??? Dziw nad dziwy... No Lufa" to jeszcze jeszcze zrozumiem ;-) ale gdzie jest wieża to już za cały północno-południowy Tadżykistan nie wiem :-(
;-P
Napisano
No No Pajaca 2003 juz 1120 jeszcze kilkaset takich genialnych i rzeczowych postów i masz nr 2003 naprawdę super:O,
A tak poważnie trochę pokory i nie wypisuj już tych bzdetów bo wszędzie ciebie pełno jak chcesz to popisz sobie na jakimś czacie z małolatami na onecie.
pozdrawiam
serdecznie Burak
Napisano
Mi sie wydaje że nie mozna dac jednoznaczne odpowiedzi.
Jeżeli chodzi o lufę,to raz -dwa lata temu- była wystawiona na allegro za kwotę 800zł.Ten sam sprzedawca wystawiał też głowicę silnika do pantery za kwotę o ile mnie pamięc nie myli 1000zł.
Napisano
No cóż na wasze odpowiedzi to ja mogę napisać jedno .
ZA...IŚCI JE..NI DEBILNI INTELIGENCI.
I co za odpowiedż dostał od tych inteligentów??
Każdą można przetłumaczyć na polski :Witaj Nikt. Jestem kompletnym debilem z poczuciem humoru na poziomie 9-cio latka i nie mam bladego pojęcia ile to może być warte.
Bo -------------- jestem głupi "
Jeżeli ktoś , kto dał odpowiedź koledze Nikt czuje się urażony , to oświadczam że mój post miał właśnie to na celu. I bardzo się cieszę jeżeli to czytasz a twoja morda robi się czerwona ze wściekłości. Kiedyś już ogłosiłem na tym forum konkurs na oszołoma roku i pierwsze miejsce zajął jeden z osobników , który dał tutaj odpowiedź arcy mądrą . Niestety tylko ja głosowałem bo moderator usunął ten temat. Ale zajął zaszczytne 1 miejsce .Bury nowa ksywka dla tego Pajaca to naprawdę strzał w dziesiątke .

Pozdrawiam Nikta i Burego99 no i trochę Paulusa22
Napisano
No i jeszcze Elektrita1 też pozdrawiam . A w następnym poście dla tego , ponieważ napisał w trakcie układania mojego
Napisano
Krytyka krytyką, ale chcąc nie chcąc (z przewagą tego drugiego) dołączasz do poprzedników... A co do pytania Ile" to albo 1. zalezy od kursu stali albo 2. minimum kilka lat w zawiasach (zależy od prokuratora itp.) i jest to tzw. XOR...
pozdrawiam (każdego)
Napisano
kolejny beznadziejny post i kolejna beznadziejna dyskusja i tym bardziej beznadziejna,że sprowadza się tylko do obrażania, wyrazy głębokiego uznania za twórczość co lepszych...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie