luger Napisano 9 Luty 2005 Autor Share Napisano 9 Luty 2005 Dziś na TV4 o 23:00 a jutro (10.02.05 czwartek) o 20:00 jest film Cinka czerwona linia" z 98 roku. Książka bardzo mi się podobała i pora porównać ją z filmem. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobo26 Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 zaraz zasiadam przed telewizornią :) i tez bede oglądać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 9 Luty 2005 Share Napisano 9 Luty 2005 a dla mnie film jest totalnie do d...:(ksiazki niestety nie mialem okazji przeczytac:(pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Luty 2005 Autor Share Napisano 10 Luty 2005 Mogę juz śmaiło powiedzieć ze książka zrobiła na mnie większe wrażenie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Nie czytałem ale film obejrze. Ciekawy był też ten o DDR-ze w poniedziałek na półsacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WillKnott Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 książka genialna, film beznadziejny. no i nie mają ze sobą za wiele wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Film jakoś nie przypadł mi do gustu (może dlatego ,że dzieje się na Pacyfiku?) ,książka o niebo lepsza - tym co nie czytali polecam!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yautay Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 ksiazka bardzo fajna, natomiast film do bani ;-/Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 10 Luty 2005 Share Napisano 10 Luty 2005 Witam. Byłem w kinie z Żoną.Dla mnie film z gatunku tych co ewentualnie mogą być...",ale Żonę długo musiałem namawiać na następną wizytę w kinie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 12 Luty 2005 Share Napisano 12 Luty 2005 Dużo smętnych przemyśleń typu Sztyrlic zamyslił się ..."Obejrzałem ,ale też się wynudziłem.Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 14 Luty 2005 Share Napisano 14 Luty 2005 Fajne górki były, akcja mało wciągająca, lekko niedorobiony.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ursus Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Panowie, żenada - wiecej reklam niż filmu! Nie mówiąć o akcji. Same walki ok, ale całość beee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 15 Luty 2005 Share Napisano 15 Luty 2005 Książka jest o niebo lepsza niż film, zresztą w większości ekranizacji tak jest. Z tego co wiem, jest to chyba trylogia... Podobny ton ma książka Stąd do wieczności" tego samego autora. Trzeciego tytułu nie pamiętam. polecam całą trylogię do czytania, jeśli jeszcze ktoś nie przeczytał.pozdr. i miłej lektury.Młodszy wonsY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Marzec 2005 Share Napisano 11 Marzec 2005 Bardzo dobry film, nuta zadumy i rozmowy z samym sobą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 12 Marzec 2005 Share Napisano 12 Marzec 2005 Cienki, czerwony film" - reklamy były lepsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 książka o niebo lepszaPozdrSzefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 A czy zna ktoś film lepszy od pierwowzoru książkowego? Chyba nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 wg mnie Tylko dla orłów jako film dorównało książce, ale faktycznie praktycznie się to nie zdarza pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whatfor Napisano 21 Marzec 2005 Share Napisano 21 Marzec 2005 Szefo, masz rację, to się nie zdarza - nawet w filmie Tylko dla orłów" pominięto bardzo dobrze napisany wstęp :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szefo Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 mi akurat zbytnio nie przypadł do gustu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 22 Marzec 2005 Share Napisano 22 Marzec 2005 Syberyjska fabryka kotłów Ci nie odpowiadała? Co do trzeciej ksiązki ( to nie jest trylogia) nosiła tytuł Pistolet" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.